Hallitus poisti leipäjonoilta miljoonatuen.

Hallitus poisti leipäjonoilta miljoonatuen. Rahat käytetään lyhentämättönä pakolaisiin, turvapaikanhakijohin ja laittomasti maassa olevien kustannuksiin. Esimerkiksi pakolaisbisnestä ja turvapaikkabisestä – jonka “asiakkaat” ovat suurimmalta osalta parempaa elintasoa hakevia onnenonkijoita – tuetaan ensi vuonna yhteensä valtion budjetissa 2,2 miljardilla eurolla. Pelkästään turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kotouttamisenkulut ovat 1,8 miljardia euroa vuodessa.

www.is.fi/kotimaa/art-2000005497556.html

Kaikille ei vain riitä. Matujenkin pitää syödä.

”– Palautteen mukaan yksi annos saattaa sisältää kahdeksan jauhelihapihviä ja kymmenen kananmunaa. Toimitamme siis ruokaa tuntuvasti isompia määriä kuin moneen muuhun yksikköön.”

www.is.fi/kotimaa/art-2000001001854.html?nomobile=4

youtu.be/YgNybMoKJiU

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Suomen koko johto on syypää tälläisiin tekoihin Narri-Niinistö on saatava vaihtoon HETI! Hän ei ole Koko Suomen kansan pressa!
    Jos olisi ? Hän ei Suomessa sallisi yhtään tälläistä Suomen oma kansa pyörii leipäjonoissa! ! ! Maahan tunkeutujat ilmais elätit sosiaalipummit Elätetään Suomen valtion piikkiin ilmaiseksi onko tämä perkele oikein?

Comments are closed.