Ulkomaalaisten maahanmuuttajien asumiskustannusten selvitys. Yli 645 miljoonan euron lasku veronmaksajille vuodessa.

TVT Asunnot Oy:n kotouttamisen kustannukset ilmenevät luottamuksellisesta raportista. Ne kustannukset ovat järkyttävän suuret jo raportin vuosina 2008-2009, jolloin pakolaistulva ei ollut vielä pahimmillaan. Nykyään kustannukset ovat 1000 kertaa suuremmat eli 645 miljoonaa euroa vuodessa veronmaksajille.

mvlehti.net/2015/03/25/luottamuksellinen-raportti-maahanmuuttajien-kotouttamisen-kustannusten-selvitys/

Turvapaikanhakijoiden kustannukset. Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille keskimäärin 10 miljoonaa euroa vuodessa ja vastaanottokeskuksia oli parhaimmillaan yli 200. Eli yli 2 miljardin euron lasku veronmaksajille vuodessa.

mvlehti.net/2017/03/26/keuruun-vastaanottokeskuksen-vuosikustannukset-10-miljoonaa/

Vuonna 2015 vastaanottokeskuksia laitettiin pikavauhtia pystyyn yli 200

www.hs.fi/talous/art-2000005420389.html

Turvapaikanhakijoilla paremmat edut ja palvelut, kuin työttömillä, asunnottomilla, opiskelijoilla, vanhuksilla ja työntekijöillä. Turvapaikanhakijoilla on ilmainen yksityinen terveydenhuolto, jonka veronmaksajat maksavat. Ilmainen asunto, sähkö,vesi, ruoka, siivous, hygienia. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat ainoa ryhmä, joka ei maksa yhtään veroja Suomeen ja ne elävät täysin 100% veronmaksajien rahoilla.

www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2015/09/29/12-faktaa-turvapaikanhakijoiden-saamista-palveluista-ja-rahoista

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset siis maksoivat 2,64- 5,66 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. Luonnollisesti kustannukset katettiin leikkaamalla ja korottamalla veroja kantasuomalaisilta ja ottamalla lainaa. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset jakautuvat valtion ja kuntien maksettavaksi.

Kaikkien ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla maahanmuuttajat, turvapaikanhakijat ja pakolaiset kustannukset vuodessa yli 11 miljardia euroa veronmaksajille.

Rahaa eduskuntapuolueilta siis löytyy useita miljardeja euroja heti käytettäväksi turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin. Näitä miljardeja ei kuitenkaan löydy koskaan kantasuomalaisille. Pelkästään 400 miljoonalla eurolla olisi Suomessa poistettu asunnottomuus, leipäjonot ja köyhyys kaikilta kantasuomalaisilta pysyvästi. Nämä kaikki faktat paljastavat sen, että yksikään eduskuntapuolue ei ole koskaan halunnut, eikä ole tehnyt yhtään mitään poistaakseen köyhyyden, leipäjonot ja asunnottomuuden  kantasuomalaisille. Eduskuntapuolueet haluavat pitää kantasuomalaiset köyhinä, asunnottomina ja leipäjonoissa, sekä lisätä näitä määriä jatkuvasti.

 

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

Comments are closed.