Suomeen suuntautuu systemaattista ”turvapaikkapakettien” myyntiä keksityillä tarinoilla

Muslimit paljastavat kuinka arabiankielisillä nettisivuilla systemaattisesti myydään ”turvapaikkakertomuksia” toisille muslimeille saadakseen oleskeluluvan Suomeen.

Muslimi on saanut haastatteluun yhden tarinoita myyvän henkilön. Hän myy ”paketteja”, jotka sisältävät kaiken tarpeellisen papereista alkaen, jotta Suomesta lohkeaa ilmainen ylläpito. Pakettiin kuuluu ”tarina” esimerkiksi siitä, että henkilö on kuulunut jonkun maan hallituksen vastaiseen verkostoon, mahdollisesti viisumi tai mitä tahansa, jotta henkilö nyt ylipäätään pääsee Suomeen ja saa turvapaikan.

Muslimin haastatteleman henkilön mukaan hän pystyy järjestämään 100 prosenttisen varmasti asiat niin, että oleskelulupa saadaan.

Tietojen mukaan myyntiä tapahtuu useiden eri kansallisuuksien sisällä. Muslimi on päässyt persiankieliseen ”turvapaikkatoimistoon”, joka myy valmispaketteja Suomeen lisäksi lähes mihin maahan tahansa. Paketti maksaa noin 6 000 euroa, mutta sille annetaan takuu, oleskelulupa irtoaa lähes varmasti.

Maahanmuuttovirasto vahvistaa, että tällaista kauppaa on olemassa. Tutkijoiden mukaan noin 90% oleskeluluvan saaneista on tullut tekaistulla sadulla.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

Comments are closed.