Helsingistä tuli koko maailman sosiaalitoimisto, jossa kaikilla laittomasti maassa olevilla on täysi oikeus sosiaalietuuksiin. Odotettavissa miljoonia ulkomaalaisia.

Helsingin kaupunginhallitus teki eilen illalla päätöksen, jolla luultavasti tulee olemaan tuhoisat vaikutukset Suomelle. Päätöksen mukaan Helsinki tarjoaa jatkossa laittomasti maassa oleskeleville, kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille eli ”paperittomille” mittavat ILMAISET edut ja palvelut. Helsingistä kuiskitaan, että tuon kaupunginhallituksen ehdotuksen läpimeno valtuustossa tulisi olemaan läpihuutojuttu.

Helsingin kaupunginhallitus haluaa antaa paperittomille oikeuden maksuttomiin lääkkeisiin, majoitukseen, ruokaan, sairauksien hoitoon ja seurantaan, rokotuksiin, hammashoitoon, raskaana oleville ja pienten lasten perheille pidempikestoisen majoitukseen, apuun löytämään väyliä pois paperittomuudesta, oikeudelliseen neuvontaan, mielenterveyspalveluihin sekä toimeentulotuen lisäämiseen.

Kyseessä ovat palvelut, joista suomalaiset voivat vain haaveilla, varsinkin maksuttomina. Julkisen terveydenhuollon heikko taso on jo ajanut ihmiset kääntymään kalliiden yksityispalveluiden puoleen, ja hoitojonot varsinkin hammashoidon puolella eivät helpota asiaa. Työttömiltä edellytetään osallistumista ja vastikkeellisuutta vähäisenkin työttömyyskorvauksen saamiseksi. Suomen köyhät ja asunnottomat on unohdettu täysin, ja leipäjonot pitenevät.

Käytännössä paperittomille tarjotaan kaikki, mitä elämiseen tarvitaan, täysin maksutta ja vastikkeetta. Ilmainen täysihoito kaikilla eduilla. Kukapa heistä enää haluaa palata takaisin kotimaahansa, kun Suomessa tarjotaan tällainen paratiisi? Ilmaiseksi kaikki ne palvelut, joista kantaväestö maksaa kalliisti tai ei saa niitä edes rahalla. Lisäksi taataan toimeentulo, majoitus ja ruoka, ettei sotaa ja vainoa paossa olevan tarvitse itseään työnteollakaan rasittaa.

Tajuaako Helsingin kaupunginhallitus, miten massiivisen kokoluokan vetovoimatekijä tämä on? Varsinkin kun kaupunginhallitus haluaa, että näistä eduista tiedotetaan kaupungin sivuilla kaikilla mahdollisilla kielillä, tulee tieto leviämään kulovalkean lailla. Lopputuloksena tänne kannattaa lähteä matkaan vaikka maailman ääristä onneaan onkimaan, kun kielteisenkin turvapaikkapäätöksen saaneet saavat viiden tähden VIP-palvelun.

Päätös saattaa aiheuttaa Suomeen vielä suuremman turvapaikanhakijatulvan, kuin mitä Juha Sipilän toissasyksyinen ilmoitus oman kotinsa luovuttamisesta turvapaikanhakijoille aiheutti. Eikä aikaakaan, kun muut kaupungit ja lopulta koko Suomen valtio seuraavat perässä, ja myöntävät samat edut paperittomille. Sen jälkeen Suomea ei pelasta enää mikään. Lopullinen tie helvettiin on auki.

Nyt kaikkien vielä terveen järjen omaavien ihmisten kannattaa herätä vastustamaan tätä punavihreää hullutusta, jolla satavuotiasta kotimaatamme paskotaan nyt kunnolla ja lopullisesti. Kun olemme tähän saakka suvainneet kaikkea järjenvastaista ja epäisänmaallista toimintaa, se menee yhä härskimmäksi ja tuhoisammaksi. On aika puuttua asiaan ja puhaltaa peli poikki.

On näköjään uskomatonta, mihin kaikkeen vihervasemmisto pystyykään. Heidän toimiensa ansiosta jo valmiiksi syvä kansakunnan kahtiajako syvenee entisestään. Toivottavasti meno rauhoittuu, ettei historia toista itseään sadan vuoden sykleissä, ja veli nouse veljeään vastaan.

Mitä pidemmälle tämä hullutus etenee, sitä kovemmat keinot tarvitaan sen lopettamiseksi. Lopetetaan tämä isänmaamme tuhoaminen, ennen kuin on liian myöhäistä. Toivottavasti se juna ei ole jo mennyt.

Helsinki tarjoamassa paperittomille mittavat ilmaiset terveyspalvelut, lääkkeet, majoituksen ja ruoan
www.nykysuomi.com/index.php/2017/11/21/helsinki-tarjoamassa-paperittomille-mittavat-ilmaiset-terveyspalvelut-laakkeet-majoituksen-ja-ruoan/

Lähde:

www.nykysuomi.com/index.php/2017/11/21/nakokulma-vihervasemmistolainen-hulluus-pysaytettava/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

 1. Finnish men are weak, stupid, fat, alcoholist, drug users and racist. Finnish woman you should abandon finnish men and come to us muslims. We are strong we can have in Finland four wifes and unlimited amount lovers. One muslim men can make 10 000 finnish womans pregnant 100 times. I have 20 children and I can fuck all day long 10 000 finnish woman to pregant. Finnish men can not take care financially 10 childrens. We muslism can take care of unlimited amount of children because finnish social benefits Kela Gold.! We never work, we just live with social benefits Kela Gold and we make childrens 10-20 for each woman in finland. Finnish womans can only be free with muslim mens and have purpose of take care of many children what is woman only purpose in the world.
  Death to finnish men!
  Death to finnish culture!
  Death to finnish religion!
  Death to Finland and raise of new muslim nation!
  Allahu Akbar!!

 2. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.

  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  static.mvlehti.net/uploads/2017/07/Bensiinivaras-Helsingborgin-huoltoasemalla.mp4?_=1

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

Comments are closed.