Turvapaikanhakijat ja pakolaiset kokevat työn rangaistuksena. Suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä, koska työ ei kiinnosta.

Irakilainen Ahmed kertoo, että kaikki turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia. Ahmed jatkaa, että hän lopetti työt Irakissa, koska vain Suomessa ulkomaalaiset voivat elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla tekemättä töitä. Emme ole tulleet töitä tekemään vaan tulimme vain sosiaalietuuksien takia. Suurin osa ulkomaalaisista lopettaa työn ja tulee Suomeen pakolaisena tai turvapaikanhakijana elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Ilmainen loppuelämä suomalaisten veronmaksajien rahoilla on se syy tulla ja työtä emme tule koskaan tekemään. Meitä tulee useita miljoonia, kertoo Ahmed. Ahmed sai turvapaikan valehtelemalla kuten kaikki Irakista, Afganistanista ja Somaliasta tulevat. Irak, Afganistan ja Somalia ovat turvallisia maita ja siksi näistä maista tuleville ei tulisi koskaan myöntää turvapaikkaa. Kaikki näistä maista tulleet pitäisi poistaa Suomesta välittömästi oli turvapaikka tai ei. Valitettavasti kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset eivät tee asialle yhtään mitään ja rajat pysyvät auki. 99% turvapaikanhakijoista ja pakolaisista ei ole oikeita, vaan he ovat nuoria islaminuskoisia miehiä, jotka tulevat Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. He eivät ole edes oikeita turvapaikanhakijoita tai pakolaisia he ovat elintasopakolaisia. Eli elintasopakolaiset etsivät tyhmiä maita, jotka elättävät heidät koko elämänsä. Suomi jatkaa toimimistaan koko maailman sosiaalitoimistona. Lähivuosina useat miljoonat nuoret islaminuskoiset miehet suuntaavat Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

 

Päivi Räsänen paljasti eduskunnassa: Turvapaikanhakijoiden sanktiota ei käytetä, koska se on ”turvallisuusriski”

www.uusisuomi.fi/kotimaa/270053-paivi-rasanen-paljasti-eduskunnassa-turvapaikanhakijoiden-sanktiota-ei-kayteta-koska

 

Melkein kaikki pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat elintasopakolaisia ja yhtään oikeaa aitoa ei ole juuri koskaan Suomeen tullut, kertoo Ahmed. Ahmed hämmästelee suomalaisten tyhmyyttä kun 32 000 nuorta islaminuskoista miestä tulivat hakemaan loppuelämän kestävää yläpitoa suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Ahmed lopetti työt Irakissa, koska kuuli, että vain Suomessa maksetaan loppuelämän kestävä ilmainen ylläpito ulkomaalaisille. Ahmed huijaa yli 10 eri henkillöllisyydellä sosiaalialietuuksia yli 20 000 euroa kuukaudessa, sekä alivuokraa pimeästi käteisellä 10 asuntoa, jotka kela ja sossu maksaa. Samaa tekee yli 70% ulkomaalaalaisista. Ulkomaalaiset huijaavat yli 10 henkilöllisyyksillä sosiaalietuuksia ja alivuokraavat käteisellä yli 10 eri henkilöllisyydellä saatuja asuntoja, jotka kela ja sossu maksavat. Ahmed kertoo, että Suomi on ulkomaalaisten huijareiden paratiisi. Suomessa on ulkomaalaisten maailman helpoin huijata sosiaalietuuksia useita kymmeniätuhansia euroja vuodessa.

Tutkimus: Turvapaikanhakijoiden lapset syyllistyvät reilusti vanhempiaan enemmän väkivaltarikoksiin

Missään muussa maassa ei ole niin helppoa ulkomaalaisena huijata sosiaalietuuksia, kuin Suomessa. Nyyhkytarinoilla eli valheilla kela ja sossu tädit antavat aina heti rahaa autokouluun, autoon, ajokorttiin, polttoainekuluihin, auton huoltoihin, uusin älypuhelimiin, kannettaviin, taulutelevisiohin ja moniin muihin asioihin. Ahmed kertoo, että on hämmästynyt kuinka tyhmiä suomalaiset kela ja sossutädit ovat. Kaikki valheet menevät läpi jopa aivan uskomattomatkin. Ahmed on vakuutunut siitä, että suomalaiset ovat maailman tyhmimpiä ihmisiä. Ahmed kertoo, että kaikki islamistit pitävät suomalaisia maailman tyhmimpinä ihmisinä. Kantasuomalaiset ovat roskaväkeä ja me islamistit vihaamme suomalaisia ja raiskaamme naisianne, lapsianne, poltamme autonne, asuntonne, teemme rikoksia ja tapamme kantasuomalaisia. Muutenkin sikailemme maassanne ja te kohtelette meitä silti kuninkaina, kertoo Ahmed. Me todella vihaamme teitä suomalaisia olette maailman tyhmimpiä ihmisiä ja te ette kelpaa muuhun kuin raiskattavaksi tai tapettaviksi.

Maahanmuuttajanuoret kylvävät pelkoa Espoon Tapiolassa

Maailman avokätisin ja maailman helpoiten ulkomaalaisten huijattavissa oleva sosiaaliturvanne herättää vain syvää vihaa ja halveksuntaa ulkomaalaisissa. Siihen päälle kun lisätään ammattivalehtelija päättäjänne, jotka ovat avoimesti islamisoimassa maatanne ja käyttämässä yli 13 miljardia euroa vuodessa kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuksilla, kertoo Ahmed. Suomalaiset pitää teurastaa ja lopettaa, koska maailman tyhmimmällä kansalle ei ole oikeutta olla olemassa, lopettaa Ahmed. Vankila ja kiinnijääminen ei pelota Ahmedia, koska huijattuja sosiaalietuus rahoja suomalainen yhteiskunta ei juuri koskaan saa takaisin ja hyvin harva ulkomaalainen jää kiinni sosiaalietuuksien huijaamisesta. Ahmed lähettää joka kuukausi kotimaahansa 15 000-20 000 euroa huijattuja sosiaalietuus rahoja, jotka sukulaiset nostavat ja tallettavat Ahmedin Irakilaiselle pankkitilille, jolloin suomalainen yhteiskunta ei saa koskaan huijattuja rahojaan takaisin. Juuri tällä lailla suurin osa ulkomaalaisista huijaa rahaa ja se jää lähes aina melkein täysin yhteiskunnan tappioksi. Ulkomaalaiset huijaavat yli 3 miljardilla eurolla sosiaalietuuksia vuodessa. Vankilanne on, kuin hotelli joten se ei ulkomaalaisia pelota, kertoo Ahmed. Ulkomaalaiset lähettävät huijattuja sosiaalietuus rahoja kotimaihinsa noin 3 miljardilla eurolla vuodessa. Jokaista yhtä paljastunutta ulkomaalaisten tekemää sosiaalietuushuijausta kohti jää selvittämättä yli 30 000 ulkomaalaisten tekemää sosiaalietuushuijausta.

Maahantulijoiden rikokset ylittävät jo absoluuttisesti kantalaisten rikosmäärät

Suomi on hyvä maa olla tekemättä mitään, kun sosiaalietuudet tulevat tilille. Meitä tulee kymmeniä miljoonia Suomeen elämään sosiaalietuuksilla tulette vielä näkemään, kertoo Ahmed. Emme ole tulleet töitä tekemään tai kotoutumaan. Olemme tulleet elämään ilmaiseksi koko elämän teidän sosiaalietuuksilla ja teidän rahoilla. Emme opiskele, emmekä tule tekemään mitään työtä ikinä. Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto ja on miljoonia ihmisiä, jotka tulevat Suomeen elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Tehkää töitä kovasti ja kärsikää kovasta verotuksesta ja jatkuvista leikkauksista, jotta ulkomaalaiset voivat elää teidän verorahoilla ilmaiseksi teidän maassanne tekemättä yhtään mitään. Suomalaisilla on maailman tyhmin orjakansa nimitys ja titteli maailmalla, kertoo Ahmed. Haastattelu loppuu, kun Ahmed sylkee naistoimittajaa kasvoille ja lyö nyrkillä naistoimittajaa kasvoille, joka kaatuu maahan. Ahmed haukkuu huoraksi ja potkii maassa olevaa naistoimittajaa ennen kuin kantasuomalaiset kerkeävät puuttuvat asiaan. Samaan aikaan muut islamistit hurraavat Ahmed on sankari ja juuri näin vääräuskoisia tulee aina kohdella. Paikalle soitetaan poliisi. Kun poliisi tulee paikalle vie poliisi kaikki kantasuomalaiset myös toimittaja naisen putkaan. Yhtään islamistia poliisi ei vie, koska islamistit valehtelevat, että kantasuomalaiset ja naistoimittaja kävivät islamistien kimppuun ja poliisi uskoo kaiken. Ilman kantasuomalaisten paikalla oloa olisi naistoimittaja joukkoraiskattu ja jopa tapettu islamistien toimesta. Poliisi kieltäytyy tutkimasta asiaa ja poliisi jättää asian tutkimatta vaikka asiasta on videotallenne, mutta poliisi kieltäytyy edes ottamasta sitä katsottavaksi. Juuri näin poliisi melkein aina suojelee ulkomaalaisia rikollisia ja jättää suurimman osan ulkomaalaisten rikoksista tutkimatta, jotta ulkomaalaisten valtan suuri rikollisuus ei paljastu kantaväestölle.

Filipstad, onko kuoleva kaupunki?

Yli 70% matuista huijaavat sosiaalietuuksia erilailla Yksi tapa on, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20-50 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Matut myös alivuokraavat pimeästi käteisellä monilla eri henkilöllisyyksillä saadut useat asunnot, joihin kela ja sossu maksavat kaikki kulut. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 66 000 euroa yhteiskunnalle.

Ruotsin kunnat ovat ajautuneet kriisiin rajun maahanmuuton vuoksi – ”Ratkaisu on pakolaisten kotiuttaminen”

Kokoomuksen ja Keskustan avoimien rajojen takia kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi tai elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Jatkuvasti tulee joka hetki rajan yli matuja aina vain lisää loputon virta. Matut salakuljettavat Ruotsin rajan kautta Suomeen laittomia aseita, sinkoja, granaatteja, räjähteitä ja ammuksia. Aseita 300 000 ja ammuksia miljoonia vuodessa. Huumeita useita tuhansia kiloja vuodessa. Tämä on avoimien rajojen hinta ja se tulee tuhoamaan Suomen.

islamistit elävät kuin kuninkaat sosiaalietuuksilla Suomessa paremmin, kuin työssäkäyvät kantasuomalaiset.
kantasuomalainen.net/2019/03/13/muslimit-elavat-kuin-kuninkaat-sosiaalietuuksilla-suomessa/

Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen.
kantasuomalainen.net/2018/01/17/pakolaisten-ja-turvpaikanhakijoiden-auttaminen-heidan-kotimaissaan-on-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/

Laskelmien mukaan jokainen sosiaalietuuksilla koko elämänsä elävä ulkomaalainen maksaa keskimäärin yhteiskunnalle 5,28 miljoonaa euroa.

400 miljoonan lisäleikkaukset sekä bensaveron korotus – 400 miljoonaa lisää matujen hyysäämiseen
mvlehti.net/2017/04/16/400-miljoonan-lisaleikkaukset-seka-bensaveron-korotus-400-miljoonaa-lisaa-matujen-hyysaamiseen/

SuomenKansaEnsin puolue vastustaa haittamaahanmuuttoa äänestä muutoksen puolesta!

Mikä on Suomen Kansa Ensin?

Kuka tahansa rikollinen, terroristi ja elintasopakolainen voi koska tahansa tulla Suomeen, koska rajoilla ei kysellä papereita ja rajat ovat avoimet. Avoimet rajat ja turvapaikkajärjestelmä eivät toimi, ne houkuttelevat vain elintasopakolaisia, rikollisia ja terroristeja Suomeen, jotka tulevat elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ottaminen tulisi heti lopettaa ja kaikki maassa olevat turvapaikanhakijat ja pakolaiset tulisi poistaa heti maasta. Rajatarkastukset tulisi myös ottaa käyttöön heti ja kaikki sellaiset joilla ei ole mitään henkilöllisyyspapereita tulisi heti käännyttää rajalla. Valitettavasti vain yksi eduskuntapuolue on valmis näin tekemään ja se on perussuomalaiset. Kaikki muut eduskuntapuolueet haluavat ottaa useita miljoonia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla Suomeen. Tämä järjettömyys loppuu vasta sitten, kun riittävän moni kansasta äänestää perussuomalaisia. Siihen asti tämä järjettömyys jatkuu ja yli 11 miljardin vuosikustannukset ulkomaalaisista, jotka elävät sosiaalietuuksilla kasvavat joka ikinen vuosi suuremmiksi. Lisäksi joka viikko tulee lisää uusia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia.

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset lisäävät merkittävästi työttömyyttä ja työttömyystilastoja. Samalla turvapaikanhakijat ja pakolaiset nostavat sosiaalietuuksien ja työttömyyden kustannuksia merkittävästi. Summa kasvaa jatkuvasti isommaksi, koska jatkuvasti tulee lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset tuovat paljon tauteja ja sairauksia ja niiden hoitaminen on kallista veronmaksajille. Suomi käyttää vuodessa yli 11 miljardia euroa kaikille ulkomaalaisille, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Lisäksi turvapaikanhakijat ja pakolaisten kustannukset, rikollisuus ja muut ongelmat kasvavat jatkuvasti. Koska tulijoita tulee jatkuvasti Suomeen loputon virta jolle ei ole loppua. Siksi Sipilän hallituksella tulee olemaan kova kiire jatkuvasti korottaa veroja ja jatkuvasti leikata ja jatkuvasti ottaa lainaa.

Seuraava liveleak video todistaa kaikki maahanmuuttoa, turvapaikanhakijoita, pakolaisia kannattavat valehtelijoiksi. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen tuhoaa jokaisen niitä ottavan maan talouden ja kantaväestön pysyvästi. Paras fakta video jota kannattaa levittää kaikille somessa.  Katso suomi teksteillä seuraava video vain 6 minuuttia  www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset = maahanmuuttajat

Maahanmuuttajat = turvapaikanhakijat ja pakolaiset.

Lue myös

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät halua opiskella, eivätkä tehdä työtä.

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät halua opiskella, eivätkä tehdä työtä.

Totuus kaikki Suomeen tulleet pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat elintasopakolaisia.

Totuus kaikki Suomeen tulleet pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat elintasopakolaisia.

Suomalaiselle peruskoulun päättävälle 16-vuotiaalle sanotaan, että elämäsi on edessä, voit valita koulutuksen ja työuran, joka eniten kiinnostaa. Edessä on opiskelua, säästämistä, ahkerointia, jonka jälkeen voit saada paremman palkan ja kivemman työn, tai voit mennä heti pienipalkkaiseen työhön ja saada ammatin. Edessä voi olla työttömyyttä pitkiäkin kausia. Asuntovelkaa ja niukkuutta.

Entä jos suomalaiselle nuorelle olisi vielä yksi uravalintamahdollisuus: alkaa somaliksi. Somalina ei joutuisi koskaan tekemään työtä, yhteiskunta antaisi ilmaisen asunnon ja elannon. Jos haluaisi hankkia jotain, vaikka tauluteeveen, sosiaalitoimisto antaisi ostolapun, jolla voi käydä valitsemassa parhaan päältä.

Jopa suvaitsevaiset hyvät ihmiset kauhistelisivat, ettei noin voi elää. Elämäsi menisi pilalle, syrjäytyisit yhteiskunnasta, etkä voisi mennä ulkomaille Tallinnan risteilyä pitemmälle. Eläkkeesi jäisi pieneksi, joten elämäsi olisi niukkuutta hautaan asti.

Mutta kun Afganistanista, Irakista, Somaliasta tai Syyriasta tulee 16-vuotiaaksi itsensä esittävä nuori mies, koko koneisto palvelee häntä kuin maailman kahdeksatta ihmettä.

Paremmin kuin Jeesusta palvottaisiin tämän päivän Suomessa.

Kaikkiin hänen vaatimuksiinsa suostutaan, jos ei muuten niin sen jälkeen kun on otettu yhteiskuva presidentti Halosen kanssa. Samat palvelut saa, on sitten 26- tai 36-vuotias.

Suomessa keskustelu on jämähtänyt turvapaikan hakijoiden oikeuksien puolustamiseksi ja kritisoimiseksi. Mutta mitä sen jälkeen? Sen jälkeen tämä teatteri vasta maksaa – miljardeja euroja joka vuosi.

Teatterin vastenmielisimpiä osioita ovat kaikenlaiset verorahoilla järjestettävät leirit, risteilyt, sauvakävelyviikonloput ja pulkkamäet. Rahaa jaetaan mitä ihmeellisimpiin tarkoituksiin, suoraan ja mutkan (yhdistysten) kautta. Valtiolta, kunnista, pelirahoista, EU-rahoista.

Suomalaisista on tullut maahanmuuttajien viihdyttäjiä.

Ihminen oppii parissa vuodessa elämään loisen elämää. Hän alkaa luulla olevansa jotain ihmeellistä ja parempaa. He eivät tulleet Suomeen töihin, vaan pakolaisiksi. He osaavat sanoa: ”just give me my money, in cash” (anna vain minulle kuuluvat rahani, käteisenä).

Muslimivaltioissa hän ei saisi mitään ilmaiseksi, täällä kaiken tarpeellisen. Hän voi jopa mennä lomalle kotimaahansa ja tulla takaisin. (Niinpä, lomalle mistä? Kenen rahoilla?)

Kun elää pari vuotta loisena, huomaa, että eihän minun tarvitse mitään tehdäkään. Olen vain somali ja voin elää ilman huolta huomisesta siihen asti kun Allah minut ottaa paratiisiin.

Se on kuitenkin enemmän, mitä luku- ja kirjoitustaidoton, ammatti- ja kielitaidoton saisi hankittua itselleen Irakissa tai Somaliassa.

Suomessakin pitäisi tehdä samanlainen tutkimus kuin Tanskassa, jossa 8 vuoden rahan tuhlaamisen jälkeen huomattiin, että kaikki uhraukset on tehty turhaan. Ihmiset eivät työllisty, eivätkä työllistyisi, vaikka heihin uhrattaisiin kuinka paljon tukea ja rahaa tahansa.

Kävi ihan päinvastoin. Maahanmuuttajat kokivat työn rangaistuksena ja keksivät erilaisia temppuja, joilla välttää työnteon. He oppivat näyttelemään uhreja, ja viranomaiset kohtelivat heitä Tanskassa uhreina. Silloin peli on jo hävitty. Samanlaista peli on meillä Suomessa.

Asiaa ei pidä tutkia yksittäisten ihmisten kautta. Yksittäinen somali voi olla toisen tulkkina ja somalilasten päiväkotiavustajana, jotkut apuhoitajina sairaalassa. Jotkut voivat ajaa taksia tai olla siivoojana.

Mutta suurin osa ei tilastojen mukaan ole. Tätä ilmiötä pitää tarkastella kokonaisuuden kannalta. Ja kokonaisuus kertoo raadollisen todellisuuden.

On vain yksi ratkaisu: rajat kiinni humanitääriseltä maahanmuutolta. Sen lisäksi tulee palauttaa suuri osa tänne tulleista kotiinsa (kesken turvapaikkaprosessin olevat sekä ainakin rikolliset ja pitkään työttömänä olleet).

Lue myös

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät halua opiskella, eivätkä tehdä työtä.

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät halua opiskella, eivätkä tehdä työtä.

Totuus kaikki Suomeen tulleet pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat elintasopakolaisia.

Totuus kaikki Suomeen tulleet pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat elintasopakolaisia.

Lähteet:  Pauli Vahtera / Facebook

Vahtera: Maahanmuuttajat kokevat työn rangaistuksena

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/

pt-media.org/

mvlehti.net/

tuonenjoutsen.blogspot.fi/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

30 Comments

 1. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

 2. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.

  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  static.mvlehti.net/uploads/2017/07/Bensiinivaras-Helsingborgin-huoltoasemalla.mp4?_=1

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

  1. Vittu sie akka oot niin sairas lehmä että joutasit kuolla poies ja voisit ottaa ne karvaranteet mukaan. Lähe sinne vitun syyriaan jakamaan sitä persettä ku se ei varmasti kelpaa kellekkään suomalaiselle

  2. Kyllä sinulle Liisa parka vielä totuus selviää,nyt tällä hetkellä Suomessa vallitsee sukupuolten välinen tasa-arvo,mutta ootappa kun ihailemasia muslimit saavat lopullisen vallan täällä niin et voi edes kuvitella minkälainen orjuutus alkaa naisia kohtaan,nainen on sen jälkeen koiraakin alempi arvoinen jonka pitää palvella miestänsä suurella nöyryydellä ja naisen on hyväksyttävä kun mies käy vieraissa.Tiedän aika paljon muslimikulttuurista,minulla paljon hyviä kavereita jotka muslimeja.

  3. Susanna,Liisa ja Anne,Katsokaapa tuo linkki miten teidän unelmoimat prinssit käyttäytyy kun ette suostu prinssienne orjuuteen.Joo tiedän vastauksen että tekee suomalaisetkin ja bla bla blaa…Juu tekee,mutta suhteuttakaa kuinka paljon prosentuaalisesti noi Ahmedit ja Muhammedit tekevät jos suvaitsevaisuudeltanne olette kykeneväisiä noin haasteellisiin laskutehtäidin.

   www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hanta-poliisi-etsii-pohjois-haagan-puukotuksesta-epaillaan-murhan-ja-tapon-yrityksista-seka-torkeista-pahoinpitelyista/7309802#gs.ta4IZoqw

 3. Tuotaa….jos ei työ kiinnosta, kun sitä tarjotaan. Miksei tarjota matka takaisin kotimaahansa ja Suomeen tulokielto jatkoon (halvemmalla päästäs). Mitäs me elättämään loisia, kuten siellä joku kirjoittikin. En yleistä,sillä tiedän monta hyvä tyyppiä, jotka tekevät töitä Suomessa.

 4. No tuo oli selvää sarkasmia .ja hyvin vielä kirjoitettukin,tuo Liisan kirjotus.noinhan se on.

 5. Tarkoitan 100% mitä kirjoitan ja ei ole mitään sarkasmia vaan täyttä totta. Rajat ovat auki ja jatkuvasti tulee lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita, joista lähes kaikki ovat nuoria muslimi miehiä. Se tarkoittaa automaattisesti, että kantasuomalaiset miehet tulevat tuhoutumaan tulevaisuudessa ja mitä nopeampaa sen parempi. Kantasuomalaiset miehet ovat nettoveronmaksajia Suomen islamisaatiossa. Eli he rahoittavat Suomen islamisaatiota ja nopeuttavat omaa tuhoaan, mitä nopeampaa sen parempi.

  1. Hahha, Liisalla hyvä suunnitelma, joo kaikki muslimit ja muu roska tänne vaa ja sit aidat ympärille. Tehää sellanen iso kaatopaikka Suomesta. Täällähän sitten purekelette kynsiä ??

 6. Finnish men are weak, stupid, fat, alcoholist, drug users and racist. Finnish woman you should abandon finnish men and come to us muslims. We are strong we can have in Finland four wifes and unlimited amount lovers. One muslim men can make 10 000 finnish womans pregnant 100 times. I have 20 children and I can fuck all day long 10 000 finnish woman to pregant. Finnish men can not take care financially 10 childrens. We muslism can take care of unlimited amount of children because finnish social benefits Kela Gold.! We never work, we just live with social benefits Kela Gold and we make childrens 10-20 for each woman in finland. Finnish womans can only be free with muslim mens and have purpose of take care of many children what is woman only purpose in the world.
  Death to finnish men!
  Death to finnish culture!
  Death to finnish religion!
  Death to Finland and raise of new muslim nation!
  Allahu Akbar!!

  1. Well, you are not a man…not even close. You are a dirty goat fucking waste of skin. A piece of shit from a shithole country.

  2. You stuppid Mohamed.You can be sure some day KELA havent not money so much than now for u and u kids,i m 100% sure u cant not care u kids,noone not take u work.But we finnish men can care our child without KELA.

  3. Mohammed is an asshole. Color is also similar. Mohamed is nothing but a goat f*cker. GO BACK to your developing country asshole.

 7. Jokainen kantasuomalainen mies on hävitettävä ja korvattava muslimimiehillä. Kuolema ja tuho kantasuomalaisille miehille!

 8. Kantasuomalaiset miehet ovat maailman ylivoimaisesti huonoimpia. Parasta olisi jos kaikki kantasuomalaiset naiset jättäisivät kaikki kantasuomalaiset miehet elämään yksin. Niin nopeutuisi se kantasuomalaisten miesten tuhoutuminen. Lähes kaikki kantasuomalaisista miehistä on ylipainoisia natsirasisteja ja muutenkin suurin osa kantasuomalaisista naisista vihaa kantasuomalaisia miehiä.
  www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005457060.html
  www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005451749.html

 9. sinä vitun apinan ja “ihmisen” eli neekerin sekasikiö! tiedätkö edes mistä olet tullut ::: irakista iranista afganista syyriasta .. ihan vitun sama! “islam” käsikirja aasien nussimiseen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. sori ei “islam” vaan koraani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Finnish people are weak, stupid and racist. Finnish political leaders are very weak and total liers. Brothers we never should trust finnish political leaders those are world biggest liers what we have ever seen. Political leaders lie in public to own country people all time. That kind leaders can not ever trusted but stupid finnish sheeps will vote biggest liers to power all time. We need use political leaders and stupid finnish peoples which support us to make Finland Islamist country. What Sweden is now Finland will become soon. Finnish culture and religion need to destroyed. Weak president Sauli Niinistö which support Islamification. We will conquer this country fast and destroy finnish culture and religion. In time we make finnish race extinction. After that finnish race do not exist anymore. Only muslim race will go on. We need use finnish social system to drain taxpayers money to us so much than we can. Cheating finnish social system to get 10 times more money than poor stupid and weak finnish people get. It is not enough to get 4.4 times more money than poor finnish people.

  We need use Finland and its peoples to pay our living. What more we can get money the less money Finland can give finnish poor peoples. We need drain money to us and without money poor finnish people life will be much more difficult and they die because no money to live. We do not work we will live with social benefits and drain this system to the breaking point. Then we demand more money or Finland will burn with fire cars, houses everything will burn until we get more money. Finnish peoples are world most stupid peoples and because of that they will need to exterminate to extinction. Sweden will fall much faster than finnish peoples know. After Sweden will fall over one million muslims will move to Finland. Finland political leaders will not to try stop it, because they have made political deal with EU and Sweden. So borders are always open to conquer Finland and every muslim in the whole world can come to Finland as refugee or illegally when ever they want and live whole life with finnish social benefits. Sweden is lost country and nothing can not save it. After Sweden will suddenly fall and fast after Finland will fall. Sweden will fall much faster than most peoples know. Two nations will be become Islamist countries and Sweden and Finland cease to exist forever and there will be only one big Islamist country. So fast death to Sweden and Finland and raise of new muslim nation!

  1. Ahmed dont know what Finnish man can do for to protect his country&home…
   Allah freez here in cold north same to all lazy incommers. If you like to live in Finland you must do work and respect everybody else…

 12. Well, fuck Allah, assfuck the prophets, mindfuck the muslims and set Q’aran on fire. I will personally assfuck every muslim jihadist and light them on fire as well.

 13. Tehdään nyt Jumalauta loppu tällä hulluudelle! Ja jokainen saatanan ählämi tai muu vastaava joka jo asuu suomessa eikä hae töitä aktiivisesti takasin sinne mistä tuli!!! Pistää niin VIHAKS että Sanat Ei Riitä!!!

 14. Nyt jokainen isänmaallinen levittämään tätä fakta paljastusta kovaa somessa!

 15. Ei tuo käy päinsä. Kaikki, jotka ovat yli viisi vuotta Suomen sosiaalitukien varassa kymmenen vuoden sisällä, pitäisi karkottaa Suomesta pysyvästi. Ja jotta tämä olisi tasa-arvoista, sen pitää koskea kaikkia Suomessa asuvia. Tänne ei tarvita yhtään loisijaa, syntyperästä viis.

 16. I read this page with google translate. Im shocked how bad situation is in Finland. Situation in Sweden is more bad than in Finland but Finland situation is going faster to more bad. How Finnish people can be so stupid they will destroy their country with open borders and multicultural. When country is destroyed then it is gone forever no second chances all are lost forever. Native people will get destroyed also forever. 50 years now to the future Finland have been gone as country and most of finnish race is gone also.

  In future 50 years now people which study history will be amazed how stupid finnish people was. They did vote political parties to the power which keep open borders and multicultural. People vote parties which lead their destruction. Then native finnish people did pay heavy taxes to fund muslims which come to country live with social benefits and did not work. They did not resist this situation only waited and got destroyed. So I really hope you finnish people will wake up and start fight against this. Spread information so more people will know the truth about open borders and multicult. Then save your country by voting party or parties which will resistant open borders and multicult. Wake up and start working against this situation. Good luck!

 17. Im also using google translate to read this site. This whole site is very popular to people which are not finnish and not live in finland. It will tell and reveal truth to whole world about finland. Muslims come to finland to live whole life to social benefits and not work ever. Muslims drain increasing amount money from finnish taxpayers money. Why finnish corrupt lier goverment always raises taxes, always is cutting and always is taking loans to fund muslims which live social benefits. It is funny that finnish goverments have been raising taxes, cutting and take loans for last 20 years or more now. Still always money dry out because more muslims come to finland every day to live social benefits. This is endless cycle with always open borders. Finnish goverment is always short on money and then only reason is open borders and multiculturalism. Raise up finnish people to fight against your lier and gorrupted goverment. Keep fighting and keep revealing truth about open borders and multiculturalism!

 18. Suvakki itkee lämmintä itkua, kun totuus on paljastettu kultamunista. Tuossa on lähteinä useita kuvia, videoita, linkkejä ja kaikkia on siis useita fakta lähteitä. Väität (valehtelet) ilman mitään todisteita, että kaikki on keksitty. Et vain pysty mitenkään todistamaan väitteitäsi heität vain ilmaan, että mikään ei ole totta mutta et pysty todistamaan sitä mitenkään. Toinen asia mistä valehtelet jos olisit lukenut jutun sitä ei ole kirjoittanut yksi hän vaan toimittajaryhmä = useita henkilöitä.

  Suvakit on taas jauhotettu. Nyt jokainen näkee miten nämä suvakit toimii. Aina samaa kaava ne valehtelee kaiken kuten tuo suvakki.

Comments are closed.