Islamisaation seurauksia Suomessa.

Suomen islamisaatio järjestetään avoimin rajoin, jolloin kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi ja elintasopakolainen tulee Suomeen ilman mitään henkilötodistuksia. Islamisaatio rahoitetaan veronmaksajien, kirkon, SPR, suvakkien ja kuntien rahoilla. Islamistit elävät koko elämänsä veronmaksajien rahoilla ja siinä samassa huijaavat sosiaalietuuksia, raiskaavat, tappavat, pahoinpitelevät, ryöstävät ja levittävät tauteja. Kaikki tämä tapahtuu kaikkien eduskuntapuolueiden paitsi perussuomalaisten hyväksynnällä. Monikulttuurisuus tarkoittaa islamisaatiota. Monikulttuurisuutta kannattavien puolueiden kannatus tulee romahtamaan, kun kansa herää ja kärsii monikultuurisuuden seurauksia jatkuvasti. Monikulttuurisuuden hinta on säännölliset terrori-iskut ja yli 11 miljardin euron vuosittaiset kustannukset veronmaksajille. Suomeen on tulossa useita terrori-iskuja ja kaikki ovat avoimien rajojen takia. Onneksi kirkosta voi erota ja se tietää 2% lisää palkkaa tai tuloja tunnissa tai kuukaudessa. www.eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

mvlehti.net/2017/11/07/tervetuloa-saksan-islamilaiseen-liittotasavaltaan-video/

www.youtube.com/user/Uutisvirta/videos

www.youtube.com/channel/UCEwRcssoknSq_5LT70BqT3g/videos

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

Comments are closed.