Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten uusi huijauskeino. Varattomat ostavat uusia autoja osamaksulla ja jättävät maksut maksamatta.

Näin varattomat turvapaikanhakijat ja pakolaiset huijaavat rahoitusyhtiöitä. He ostavat osamaksulla uusia autoja ja vievät ne ulkomaille ja myyvät pois ja jättävät autot maksamatta. Toistavat saman kuvion useita kertoja. Rahoitusyhtiöille useiden kymmenien miljoonien eurojen tappiot, jotka katetaan korottamalla maksuja ja korkoja kantasuomalaisille. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset huijaavat myös vakuutusyhtiöitä, kelaa, pankkeja ja sosiaalietuuksia. 90% turvapaikanhakijoista ja pakolaisista huijaa sosiaalietuuksia. 90% valehtelee nimensä, ikänsä ja kotimaansa. Kantasuomalaisten rooli on toimia maksajina, koska lähes aina rahoja ei näistä huijauksista saada takaisin. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset jättävät myös ajoneuvoverot maksamatta ja autot katsastamatta ja mahdolliset sakot maksamatta. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset suosivat diesel autoja, joihin he tankkaavat polttoöljyä ja jos sattuvat jäämään kiinni jättävät sakot maksamatta. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset ottavat bensaa tai dieseliä maksamatta niitä ja jos sattuvat jäämään kiinni jättävät sakot maksamatta. Myös ylinopeus sakot jättävät turvapaikanhakijat ja pakolaiset maksamatta. Lisäksi he nostelevat pikavippejä ja muita lainoja mutta eivät koskaan maksa niitä takaisin. Vakuutukset ovat turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten huijaamisen takia kantasuomalaisille noin 10-20% korkeampi, koska tappiot maksatetaan aina niille, jotka maksavat vakuutuksia.

Irakilainen Ahmed ihmettelee miten ulkomaalaisten Suomessa on maailman helpoin huijata eri tavoin. Tiedän monia, jotka saavat yli 10 henkilön sosiaalietuudet kerralla. Tämä onnistuu todella helposti, koska mitään henkilöpapereita ei vaadita. Ei tarvitse kuin valehdella ja hakea eri nimillä turvapaikkaa. Suomeen pääsee ilman mitään papereita. Kaikki rikolliset, terroristit ja elintasopakolaiset vain tulevat Suomeen huijamaan ja elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Juuri kenelläkään ei ole mitään papereita. Moni turvapaikanhakija ja pakolainen, joka saa useita etuuksia väärillä nimillä vuokraa asunnot pimeasti eteenpäin, kun samalla kelan asumistuet juoksevat tilille. Myös varattomat turvapaikanhakijat ja pakolaiset saavat huijaamalla helposti pankeista tai rahoitusyhtiöistä lainaa tai osamaksulla. Moni ostaa osamaksulla uusia autoja ja vie pois Suomesta ja myy ne pois ja jättää osamaksut maksamatta. Suomi on kaiken lisäksi koko maailman sosiaalitoimisto kaikki laittomasti maassa olevat ja tulevat ovat oikeutettuja sosiaalietuksiin. Tuomiot ovat niin vähäisiä, että huijaaminen tulee lisäntymään valtavasti. Suomalaiset ovat ylivoimaisesti maailman tyhmin kansa, orjakansaa joka on hävitettävä maanpäältä. Näin tyhmä kansa ei ansaitse olla olemassa. Pian Suomi on islamisoitu ja islamisaatio eteen joka hetki ja sen ovat taanneet kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset. Islamisaation maksavat kantasuomalaiset veronmaksajat, kertoo Ahmed.

suomimedia.wordpress.com/2017/11/06/oikeus-vahvisti-kaikki-laittomasti-maassa-olevat-oikeutettuja-sosiaalietuuksiin/

Mies osti Audi A4:n osamaksulla ja ajoi sen Irakiin – kertoi oikeudessa erikoisesta passin­haku­reissusta

www.is.fi/kotimaa/art-2000005429514.html?ref=rss

Eli, matu “osti” osamaksulla 29000 euron kiesin 500 euron käsirahalla. Ei maksanut ensimmäistäkään osamaksuerää koska pankilla pääomasaatavaa 28500 eur.

Matu muilutti kiesin Irakiin, Suomen ulkopuolella kiesin hinta on autoveron takia enintään puolet eli 14500 eur.

Matu lomaili Irakissa 1,5 vuotta, luultavasti auton myynnistä saamalla rahalla ja tuli sitten takaisin Suomeen loisimaan KELA Gold:lla. Ja valitsemaan uutta kiesiä.

Mutta matu jäi kiinni. Käräjävääryyden mukaan kyseessä oli “törkeä teko” ja matu sai 8 kk ehdollista sekä kehoituksen maksaa velka pois.  No, ulosottomies ei KELA korvauksista mitään voi leikata. Matu varmaankin loisii nyt nuo 8kk KELA avustuksilla, ennen seuraavaa keikkaa.

Pankki siirtää tappionsa, 28500 euroa, asiakkaidensa niskaan, nostamalla palvelumaksujaan tai lainakorkoja rukkaamalla. Eli Suomen kansantuoteesta, eli meidän kaikkien tilipussista, tuo luopulta menee, tasan samoin  kuin aivan kaikkien muidenkin rikosten aiheuttamat kaikki korvaukset ja tappiot joita rikoksen tekijä ei omalla työllään tai omalla omaisuudellaan maksa.

Nämä kärävääryyden päätökset ovat järjestään niin järjettömiä ettei sanotuksi saa, siis niissä tapauksissa kun rikollinen on paskavarvas.

Lähteet:

www.is.fi/kotimaa/art-2000005429514.html?ref=rss

keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=48073.0

suomimedia.wordpress.com/2017/11/07/kela-rahoittaa-isis-terroristeja/

suomimedia.wordpress.com/2017/11/06/oikeus-vahvisti-kaikki-laittomasti-maassa-olevat-oikeutettuja-sosiaalietuuksiin/

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

Comments are closed.