Oikeus vahvisti kaikki laittomasti maassa olevat oikeutettuja sosiaalietuuksiin Suomessa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että oikeus on nyt virallisesti vahvistanut Suomi tulee toimimaan koko maailman sosiaalitoimistona.  Kaikki laittomasti Suomessa jo olevat ja kaikki laittomasti tulevat ovat oikeutettuja sosiaalietuuksiin. Useat miljoonat ihmiset ovat tulossa Suomeen elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Paperittomat = laittomasti maassa olevat. Suomen islamisaatio eteen vauhdilla ja kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset kannattavat sitä. Suomi käyttää jo nyt yli 11 miljardia euroa vuodessa kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Laittomasti maassa olevat saavat paremmat palvelut ja etuudet, kuin kantasuomalaiset asunnottomat, köyhät, opiskelijat, eläkeläiset ja pienituloiset.

Alla lista mitä laittomasti maassa olevat saavat ilmaiseksi veronmaksajien rahoilla.

 • lääkkeisiin
 • majoitukseen 2,4 kertaa suuremmalla summalla, kuin kantaväestö.
 • ruokaan
 • sairauksien hoitoon ja seurantaan yksityisellä puolella.
 • rokotuksiin
 • hammashoitoon
 • raskaana oleville ja pienten lasten perheille pidempikestoisen majoitukseen
 • apuun löytämään väyliä pois paperittomuudesta
 • oikeudelliseen neuvontaan
 • mielenterveyspalveluihin
 • toimeentulotuen lisäämiseen ja lisäosaan keskimäärin 4,4 kertaa suuremmalla summalla, kuin kantaväestö keskimäärin.
 • vesi ja sähkö

paperiton = laittomasti maassa oleva ulkomaalainen.

HS: Hallinto-oikeus linjasi – Kelan on maksettava “paperittomalle” tukea
“Oikeuden päätös saattaa muuttaa Kelan käytäntöä paperittomien toimeentulotuesta laajemminkin.”

“Kelan on maksettava paperittomalle turvapaikanhakijalle toimeentulotukea, linjasi Turun hallinto-oikeus viime viikolla”, kertoo HS artikkeli.

Viranomaiset haluavat puhua “paperittomista” vaikka lähestulkoon aina kyseessä on henkilö, joka on tullut laittomasti maahan toisesta turvallisesta EU-maasta ja oleilee laittomasti maassamme.

oikeamedia.com/o1-46024

www.hs.fi/paivanlehti/27102017/art-2000005424618.html

mvlehti.net/2017/11/21/mari-rantanen-helsinki-romuttaa-turvapaikkaprosessia/

 

 

 

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

 1. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

 2. ..Jos näin päätti suomalainen hallinto-oikeus.pitää HETI VAATIA,OIKEUDENKÄYMISKAAREN 12 LUVUN.,15§ MUKAINEN TAKAISIN SAANTO TUOMIOSTA,VERRATTAVANA KANSAINVÄLISIIN IHMISOIKEUS TUOMIOIHIN JA DUPLININ SOPIMUKSIIN.EU:SSA..PISTE.. EI OLE OIKEIN ETTÄ JOKU TYHMÄ PÄÄTÖS MÄÄRÄÄ SUOMEA MAKSAMAAN ULKOMAALAISILLE SUOMALAISTEN OIKEUSLAKIEN MUKAISIA TUKIA..,NÄIN ON NÄREET 

Comments are closed.