Islamin vitsaus – Euroopassa kytee, onko meidän aikamme ohi?

Av Pettersson

ISLAM. Pettersson ei ota usein mainoksia blogiin, mutta tällä kertaa teen poikkeuksen. Tietenkin, ilman palkkiota.

«EUROOPASSA KYTEE. ONKO MEIDÄN AIKAMME OHI?»

Näin alkaa takakannen teksti Hege Storhaugin kirjassa maahanmuutosta ja islamista. Kirja julkaistiin marraskuussa 2015 ja kolmessa kuukaudessa sitä myytiin sensaatiomaiset 47 000 kappaletta.

Storhaugin kirja käsittelee sitä, mitä vaikuttaa Norjassa, Ruotsissa ja Länsi-Euroopassa vaikutusvaltaisin uskonto – Islam. Olemme kirjoittaneet Hege Storhaugista aiemminkin blogissa. Lue   TÄÄLTÄ.
Tämän aiheen norjalainen intellelektuelli kuvaili kirjaa näillä sanoilla: «Se on nerokas kirja. Se on suuri kaikella lailla. Hyvin kirjoitettu ja jännittävä, aikamme tärkeimmästä aiheesta»

Kriitikko Finansavisenissa toteaa, että kirja on luonut «norjalaista kirjallisuushistoriaa». Yhteiskuntakriitikko Elin Ørjasæter kommentoi kirjaa seuraavasti: Se «on muuttanut näkemystäni islamista. Ja siten Norjan politiikkaa».

Kirjoitus takakannessa:

Ruotsalainen ja eurooppalainen vapaa toimintakulttuuri on yhä voimakkaan paineen alla, poliittisen islamin taholta. Tämä islamin muoto ei ole kuin muut uskonnot. Se on jatkuvassa ristiriidassa naisten, juutalaisten, homoseksuaalien, vapauteen suuntautuvien muslimien ja niiden kanssa, jotka eivät alistu heidän oppeihinsa.

Ihmiset ovat oikeutetusti huolissaan tulevaisuudesta, kun taas meidän poliittiset johtajat kieltävät ja valehtelevat islamin  vapauden vastustuksen.

Tässä kiinnostavassa kirjassa toimittaja Hege Storhaug varoittaa, että Eurooppa on nyt siirtymässä epädemokraattiseen ja pimeään aikaan, jolloin Islamin valta kasvaa. Jos haluat suojella elämäntapaamme, kansan täytyy ryhtyä vastatoimiin.

Kirjan norjalainen nimi, Islam 11. landeplage (Islam 11. vitsaus), viittaa luentoon “Kristendommen – tiende landeplage” (“kristinusko – kymmenes vitsaus”), jonka jumalanpilkasta vapautettu Arnulf Øverland piti vuonna 1931. Hege Storhaug kehottaa meitä uskaltamaan käyttämään, sitä mitä Øverland kutsui ensimmäiseksi ihmisoikeudeksi: Sananvapautta.

Kun kirja julkaistiin Norjassa kuusi kuukautta sitten, oli Ruotsi vedetty islamistien terroriaaltoon Brysselissä tehtyjen hyökkäysten kautta. Samaan aikaan perustetaan yhä enemmän moskeijoita, ja näemme yhä enemmän ja enemmän naisia hijabeissa kaduillamme. Tämä kirja antaa sinulle vastauksen, miksi näin tapahtuu.

Kirja ilmestyy toukokuun lopulla ja on tilattavissa

www.adlibris.com/fi/haku?filter=author%3AHege%20Storhaug

mvlehti.net/2016/05/11/islamin-vitsaus-euroopassa-kytee-onko-meidan-aikamme-ohi-kirjaesittely/

petterssonsblogg.se/2016/05/10/landsplagan-islam/comment-page-1/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

4 Comments

 1. Mitä nopeampaa Suomi islamisoidaan sitä nopeampaa, kantasuomalaiset naiset pääsevät eroon kantasuomalaisista natsirasistimiehistä. Joka päivä Suomen islamisaatio on lähempänä ja naisten vapautuminen kantasuomalaisista natsirasisti miehistä. Joka päivä Suomeen tulee lisää muslimi miehiä turvapaikanhakijoina ja pakolaisina. Vain islamisaatio vapauttaa naiset ja kantasuomalaiset miehet on hävitettävä keinolla millä hyvänsä!

 2. Jokainen kantasuomalainen mies on hävitettävä ja korvattava muslimimiehillä. Kuolema ja tuho kantasuomalaisille miehille!

 3. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.

  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  static.mvlehti.net/uploads/2017/07/Bensiinivaras-Helsingborgin-huoltoasemalla.mp4?_=1

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

 4. Helppoahan se norskeilla on kun Islamin kritisointia ei olla kielletty lailla.

Comments are closed.