KUINKA ULKOMAALAISVIHA TEHDÄÄN

KUINKA ULKOMAALAISVIHA TEHDÄÄN
Koskapa maame nerokkaimmatkaan ihmiset eivät tunnu käsittävän mistä ulkomaalaisvihamielisyys kumpuaan, kerron sen todella yksinkertaistettuna rautakankimallina niin että hekin tajuava asian. Ilmiöhän on täysin tekemällä tehty ja luotu, tietoisen politiikan seurausta.Aluksi parit faktat: maassa on 250 – 900 000 köyhää. Lukujen venyvyys johtuu puhujan rehellisyydestä. Tilastokikkailulla saadaan painettua määrä 250 000, mutta EU mittareilla mitattuna köyhiä on 990 000. Työttömiä on 688 000, toki tätäkin lukua saadaan tempuilla pienemmäksi. Maassa on tuhansia asunnottomia. Toki tämäkin asia saadaan mitätöityä, kun sanotaan etteivät kaikki edes halua asuntoa koska ovat spruguja ja narkkeja.

Näiden faktojen päälle sitten tehdäänkin seuraavia asioita, joilla kunnon muheva ja väkevä ulkomaalaisviha saadaan aikaiseksi.

1. Suositaan asuntojonoissa pakolaisia. Kantaväestön asunnottomia roikotetaan jonoissa vuosia turhaan. Heille ei löydy kämppää. Ei edes perheellisille. Pakolaisille ja muille asuntoja löytyy muutamassa kuukaudessa. Tämä on erittäin tehokas keino herättää kiukkua. Toimi hyvin jo 90-luvun laman aikoina. Tämä tosiasia pitää myös kiistää. Se on myös tehokas keino herättää katkeruutta.

2. Tuodaan ulkomaalaisia halpatyöfirmoja aliurakoitsijoiksi ja torjutaan suomalaiset pikkufirmat, ja sanotaan ettei suomalaisia kiinnosta työ. Halpatyövoima on erittäin hyvä kikka. Varsinkin kun se yhdistetään tuohon suomalaisten laiskuuteen ja liian hyvään sosiaaliturvaan. Toimii hyvin.

3. Myönnetään maahanmuuttajille enemmän harkinnanvaraista sosiaaliturvaa ja väitetään, ettei niin tehdä. Jos joku sanoo asiasta yhtään mitään, kiistetään asia ja vaaditaan todistamaan se, vaikka tiedetään ettei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi näihin päätöksiin, paitsi vahingossa. Innokkaat ulkomaalaisvastaisethan kaivoivat roskiksista päätöksiä, joista käy ilmi maahanmuuttajan saaneen tuhansia euroja enemmän. Kiistetään asia silti. Tämäkin herättää hyvin ulkomaalaisvihaa.

4. Maksetaan maahanmuuttajille ajokortti työllistämisen tehostamisen nimissä ja kiistetään sekin. Asia on yleisesti tiedossa, mutta silti se kiistetään. Lieksan sosiaalitoimenjohtaja sanoi maakuntalehden haastattelussa jo 2012, että näin on. Myöhemmin hänkin kiisti asian. Tämä herättää myös hienosti ulkomaalaisvihamielisyyttä.

5. Suositaan ulkomaalaisia yrityksiä hankinnoissa ja urakoissa, varsinkin valtion toimesta. Palkataan eestiläinen halpafirma hoitamaan valtion Postin jakelua. Tämä herättää suomalaisissa kuskeissa oivasti ulkomaalaisvihaa. Matti Vanhasen hallitus teki aikoinaan päätöksen, jonka mukaan Suomessa on voimassa “ulkomaalaisyritysten suosituimmuusasema.” Tämä tarkoittaa “helpotettua lupa- ja veromenettelyä”. Juuri tällainen päätös on omiaan nostattamaa ulkomaalaisvihaa suomalaisissa yrittäjissä ja toimii mainiosti.

6. “Helpotetaan” juuri tulleiden pakolaisten pääsyä työmarkkinoille niin, ettei heiltä vaadita samoja pätevyystodistuksia kuin kantaväestöltä. Tai edes vuosikausia Suomessa asuneilta tänne jo aikaisemmin tulleilta maahanmuuttajilta. Tällainen linjaus on omiaan suututtamaan pitkäaikaistyöttömiä ja kaiken kirjaville kursseille pakotettuja. Toimii erittäin hyvin.

7. Leikataan vanhuksilta asumistukia ja lääkekorvauksia niin, että tuhannet heistä päätyvät kadulle ja joutuvat valitsemaan joko lääkkeiden tai ruoan välillä, ja tätä perustellaan säästösyillä ja vaihtoehdottomuudella. Sitten ilmoitetaan samaan aikaan että voidaan ottaa miljardi lisävelkaa pakolaisia varten. Tällainen politiikka on aina omiaan lietsomaan todella syvää vihaa ulkomaalaisia ja poliitikkoja kohtaan. Toimii todella hienosti.

8. Keskeistä ulkomaalaisvihan lietsonnassa on kiistäminen. Kaikki epäkohdat ja muut tulee kiistää koko ajan johdonmukaisesti, silloinkin kun asioita todistetaan dokumenteilla. Tämä on täysin keskeistä. Tämä herättää hienosti katkeruutta ja kaunaa, ja lietsoo ulkomaalaisvihaa kivasti. Kiistäminen pitää vain toteuttaa aukottomasti. Siinä ei saa horjua. Vaikka eteen lyödään tuhansien eurojan myöntämispäätös, se pitää vain kiistää kylmästi ja sanoa ettei tuo pidä paikkaansa. Kaikki saavat ihan saman verran. Se herättää aina kunnon kimakan kiukun kantamöröissä.

9. Rasismi. Se on todella hieno jekku. Jokainen, joka vähänkään avaa suutaan, on rasisti, vaikka olisi itsekin puoliksi maahanmuuttaja. Tätä täytyy myös noudattaa johdonmukaisesti. Jokainen joka kritisoi mitään missään milloinkaan, on automaattisesti rasisti. Tällä ns. rasisti-kortilla luodaan kokonainen rasistien armeija, jonka sanomiset voidaan sitten automaattisesti tyrmätä sanomalla sanojaa rasistiksi. Pikkuhiljaa rasisteiksi nimitetyistä tuleekin rasistisempia kuin aikaisemmin ja rasistien sanomisillahan ei ole mitään painoarvoa. Tämä on todella hyvä ulkomaalaisvihan aikaansaamistaktiikka.

10. Maapalloistuminen. Tämä on erittäin hyvä patenttihokema. Globalisaatiolla voi perustella ihan mitä tahansa kantaväestön potkimista ja minkä tahansa ulkomaalaisen asian suosimista. Tässäkin pitää olla aukottoman johdonmukainen. Ideana on korostaa sitä, ettei yksikään suomalainen voi millekään yhtään mitään. Samaan aikaan pitää toki muistuttaa siitä, että kurjistaminen ja suomalaisten varojen käyttäminen muiden eduksi on luonnonilmiö. Guggenheim-hanke on malliesimerkki tästä. Jokainen joka vastustaa sitä on rasisti ja ulkomaalaisvihamielinen.

11. Venäjä. Mitä tahansa tapahtuukin, voidaan asia töhriä Venäjällä. Jokainen kriittisesti ajatteleva on Venäjä. Jokainen vastaanpanija on Venäjä. Jokainen joka sanoo yhtään mitään vastahankaan, on Venäjä. Jokainen islamia arvosteleva on Venäjä. Kaikki, jotka puolustavat suomalaisia, ovat Venäjä. Tässä yhteydessä on tärkeää tuoda esiin uudelleen ja uudelleen sitä, että Venäjä on koko ajan hyökännyt Suomeen. Näin kaikki kantaväestön puolesta puhujat muuttuvat Venäjäksi, hyökkääjiksi. Venäjällä voidaan kivasti perustella mitä tahasa itsenäisyydestä luopumista. Pitää vain muistaa, että tässäkin on oltava johdonmukainen. Jokainen rasisti on Venäjä. Jokainen köyhä on Venäjä. Jokainen suomalainen on periaatteessa Venäjä, koska valtaosa vastustaa Natoa.

Tässä on tiivistetysti se, mistä ulkomaalaisviha ja pakolaisvastaisuus koostuu. Näin toimittiin jo 90-luvun laman aikoihin, joskaan ei niin voimallisesti kuin nyt.

Lisäksi, laittomasti maassa oleskevat ulkomaalaiset voivat vapaasti käyttää ykstyislääkäripalveluja, paikkauttaa hampaansa jopa kultapaikoilla maksamatta senttiäkään. Varsinkin Somaleilla kiiltelee suupielet täynnä kultahampaita.

Samaan aikaan perunanenä, vaikka työtön ja perustoimeentuloturvalla elävä joutuu maksamaan terveyskeskuslääkärillä käynnistä yli 20 euroa ja yhdestä terveyskeskuslääkärin päivystyskäynnistä jopa 47 euroa.

No, on joitain kuntia ja kaupunkeja jotka eivät peri työttömältä tai perustoimeentuloturvalla eläviltä tk-maksua, mutta pikkukunnat pääosin perivät ja syöttävät maksamattomia tk-maksuja perintäyhtiöille syventääkseen entisestään köyhien ahdinkoa ikuiseen velkahelvettiin.

Nyt onkin olennaista kiistää kaikki tässä esitetyt kohdat ja seikat, ja väittää kirjoittaa sekä Venäjäksi että rasistiksi. Tämä kirjoitushan on myös rasistia ja Venäjää, koska tässä väitetään etteivät suomalaiset olekaan syntyjään rasistijuntteja, jotka jo kehdossaan vihaavat ulkomaalaisia kauheasti.”
Lähde:

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.