Hallituspuolueet valehtelevat talouskasvusta ja työttömyyden vähenemisestä.

Hallituspuolueet valehtelevat talouskasvun johtuvan hallituksen toimista. Todellisuudessa hallituksen toimista valtion verotulot ovat vähentyneet ja työttömyys on kasvanut. Hallituksen avoimien rajojen politiikan takia kuka tahansa rikollinen, terroristi ja elintasopakolainen voi tulla mistä tahansa maasta Suomeen ilman mitään papereita ja henkilöllisyystodistuksia. Suomeen tulee jatkuvasti lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia ja niiden kustannukset kasvavat jatkuvasti. Kun turvapaikanhakija saa turvapaikan ja pakolainen pääsee pakolaiskeskuksesta pois. Tulevat nämä ryhmät elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä eli maksajina toimivat veronmaksajat kahteen kertaan valtion verorahoista ja kuntien verorahoista.

EU:n hinta ja näin meitä sumutetaan – Suomi kerää tullituloja 10,2 miljardia ja saa niistä vain 25 prosenttia itselleen. Loput 75% menee EU:lle
www.finnleaks.net/eun-hinta-ja-nain-meita-sumutetaan-suomi-keraa-tullituloja-102-miljardia-ja-saa-niista-25-prosenttia-itselleen/

LASKU EUROOPAN UNIONISTA
rayhablogi.blogspot.fi/2017/07/lasku-euroopan-unionista.html

Suomi käyttää kaikkien sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten kustannuksiin yli 11 miljardia vuodessa. Turvapaikanhakijoiden tulo on paljastanut kaikille sen asian, että pakolaisiin ja turvapaikanhakijohin löytyy useita miljardeja heti rahaa vuodessa. Kantasuomalaisille tuota rahaa ei ole koskaan löytynyt vaikka sitä on. Tämä asia paljastaa sen, että mikään eduskuntapuolue ei ole koskaan aikonut poistaa köyhyyttä, asunnottomuutta ja leipäjonoja. Samalla rahamäärällä mitä nyt käytetään vuodessa turvapaikan hakijoiden ja pakolaisten kustannuksiin. Olisi köyhyys, asunnottomuus ja leiipäjonot poistettu Suomesta vuodessa ja silti olisi jäänyt yli puolet rahasta vielä käyttämättä. Asunnottomuuden, köyhyyden ja leipäjonojen poistaminen vaatisi noin 500-600 miljoonaa euroa. Sitä ei yksikään eduskuntapuolue tule antamaan ikinä kantasuomalaisille, kun samaan aikaan annetaan useita miljardeja euroa turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksiin.

Suomi kerää EU:n puolesta tullituloja ja saa niistä vain 25 prosenttia itselleen ja loput menevät EU:lle. Menetetyt tullitulot pitää ottaa huomioon, koska muuten lukema vääristyy, Seppänen sanoo.

www.uusisuomi.fi/kotimaa/53021-suomi-pulitti-ennatyspotin-eulle-salattiin

Yhtä varmasti, kuin valtion velka kasvaa joka ikinen vuosi, työttömyys tulee kasvamaan ja jatkuvat verojenkorotukset ja leikkaukset tulevat joka vuosi. Eduskuntapuolueet muistavat kyllä aina puheissa köyhiä mutta ei heillä ole mitään aikomusta muuttaa tilannetta. Sosiaalietuuksia tullaan pikku hiljaa leikkaamaan, kunnes sillä ei tule toimeen kukaan. Jo nyt hallitus kannustaa leikkauksilla pienituloisia alkamaan rikolliseksi, koska hallitus tarjoaa rikollisille ilmaisen elämän vankilassa. Kuoletko nälkään, rahan tai lääkkeiden puutteiden takia vai teetkö rikoksia, jotta pääsisit vankilaan, jolloin saat kaiken ilmaiseksi valtiolta. Valtion velka kasvaa avoimien rajojen takia, koska turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kulut kasvavat jatkuvasti, koska niitä tulee jatkuvasti lisää. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät maailmasta lopu niitä on yli miljardi ja loputon virta tulee Suomeen. Ei ole sattumaa, että Suomi on käyttänyt yli 100 miljardia euroa 20 vuodessa turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksiin ja kehitysapuun 20 vuodessa 20 miljardia. Ei ole sattumaan, että valtion velka on juurikin 120 miljardia euroa. Jo tämä paljastaa, että rahaa on mutta ei koskaan kantasuomalaisille katso linkki alta.

www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland

Lue valtamedian ja eduskuntapuoleiden valheet tai salatut aiheet aina mvlehti.net/

Avoimien rajojen kannattajat ovat vastuussa turun terrori-iskusta ja kaikista tulevista terrori-iskuista. Vain äänestämällä sellaisia puolueita kuten perussuomalaiset, jotka kannattavat rajatarkastuksia ja rajojen sulkemista tämä järjettömyys loppuu. Lisäksi kaikki sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset on poistettava maasta välittömästi. Yksi  aikuinen pakolainen tai turvapaikanhakija maksaa 50 000 euroa vuodessa veronmaksajille. Yksi alaikäainen pakolainen tai turvapaikanhakija maksaa 90 000 euroa vuodessa veronmaksajille. Pakolaisista ja turvapaikanhakijoista tulee lisää työttömiä ja ne nostavat sosiaaliturvan ja työttömyyden kustannuksia jatkuvasti. Maailmantalouden kasvu on ainoa syy Suomen pieneen talouskasvuun joka tulee romahtamaan hyvin pian. Lue faktat alta

blogit.kansalainen.fi/hallituksen-talouspuheet-ovat-puppua/

Hallituksen työttömyyden väheneminen on myös puhdasta valhetta. Työttömyys kasvaa jatkuvasti ja ainoastaan tilastojen väärentämisellä saadaan työttömyysluvut pienemmäksi. Todellinen työttömyys on 3-4 kertaa ilmoitettua suurempi. Lue faktat alta.

blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/09/21/tyollisyysihme/

blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/09/20/ansoitettu-urapolku/

Katso alla oleva video I, Daniel Blake se kertoo miten Suomen hallitus huijaa ja väärentää työttömyystilastoja muualta opittujen keinojen avulla. Video kertoo myös miksi ja miten hallitus lisää työttömien määrää, leipäjonojen määrää, asunnottomien määrää ja kasvattaa tuloeroja. Vain 2,99 euroa. Video on myös ladattavissa ilmaiseksi alla olevasta linkistä torrentilla www.utorrent.com/

pirateproxy.cam/search/I%20Daniel%20Blake/0/99/0

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.