Petteri Orpo valehtelee taas

Ensin Petteri Orpon valheet.

“Uhkailu johtuu perättömästä tiedosta, että hän olisi perustanut lakiasiaintoimistonsa avustaakseen turvapaikanhakijoita, ja siihen, että hän ryhtyi toimiin tiedon levittäjiä vastaan. Näitä tietoja jaetaan erityisesti valemedioissa, jotka eivät noudata hyvää journalistista tapaa, Orpo kirjoittaa.

Orpo kertoo, ettei hänen vaimonsa tai hänen toimistonsa ole ajanut “yhdenkään kansainvälistä suojelua hakeneen ihmisen asiaa”.

yle.fi/uutiset/3-9836475

Totuus

Orpo älähti vaimonsa häirinnästä – puoliso valmistelee turvapaikkapäätöksiä, samalla osakkaana lakifirmassa
www.suomenuutiset.fi/orpo-alahti-vaimonsa-hairinnasta-puoliso-valmistelee-turvapaikkapaatoksia-samalla-osakkaana-lakifirmassa/

Todiste: Petteri Orpo ja Niina Kanniainen-Orpo ovat valehtelijoita ja väärän ilmiannon tekijöitä
mvlehti.net/2017/09/23/todiste-petteri-orpo-ja-niina-kanniainen-orpo-ovat-valehtelijoita-ja-vaaran-ilmiannon-tekijoita/

s000.tinyupload.com/?file_id=73653231822399917159

Sitten täytyy muistaa, että Petteri Orpo on ammattivalehtelija ja kansanpetturi. Orpolla ei ole esittää yhtään mitään todisteita, että asiat olisivat hänen kertomallaan tavalla. Muistakaa Orpolla ei ole esittää edes yhtä kirjallista todistetta asiasta ja kyseisestä asiasta olisi todella helppo esittää useita kirjallisia todisteita heti.  Orpo ei tule esittämään yhtään mitään todisteita tästä asiasta, koska valehtelee ja todisteita ei ole. Petteri Orpon vaimon lakiasiaintoimisto on erikoistunut juuri turvapaikanhakijoiden valituksien tekemiseen ja tämä käy kyseisen toimiston sivuilta selväksi. Toiseksi sillä ei ole merkitystä onko Petteri Orpon vaimo itse tehnyt tai ei ole tehnyt itse turvapaikanhakijoiden valituksia. Hänen yrityksensä työntekijät tekevät kyseisiä valituksia ja vaimo yrityksen omistajana saa rahansa työntekijöidensä työstä? Yrityksen tuloksen ja voiton pienentäminen veroparatiisien avulla, jolla on salattu yrityksen  tuotot? Todellinen syy miksi Petteri Orpo yrittää valehtelemalla saada asian kiistettyä julkisuudessa 2 vuotta myöhemmin. On se, että asia yritettiin vaikenemalla salata kansalta mutta kun mv-lehti otti asian esiin piti asia saada haudattua julkisuudessa valehtelemalla.

Asiaa kun tutkii kuka tahansa tarkemmin paljastuu, että Petteri Orpo on suoraan tai epäsuorasti järjestänyt vaimonsa työpaikan maahanmuuttovirastoon. Vaimon yritys on merkittiin kaupparekisteriin jo 4.2.2015 eli juuri sopivasti ennen turvapaikanhakijoiden invaasiota. Petteri Orpo on tiennyt turvapaikanhakijoiden invaasiosta etukäteen ja informoinut vaimoaan perustamaan yrityksen helpon rahan toivossa. Lopuksi Petteri Orpo on jäänyt kiinni jatkuvasti valehtelusta. Uskotko ammattivalehtelijaa vai et. Suurin osa ihmisistä ei usko ammattivalehtelijoita. Petteri Orpo on vastuussa turun terrori-iskusta, koska hänen vuokseen on maahamme päässyt yli 40 000 potentiaalista muslimiterroristia. Sisäministerinä ollessaan hän olisi voinut ottaa rajatarkastukset käyttöön tai laittaa rajat kiinni. Mitään hän ei ole tehnyt eikä tule tekemään. Hänen avoimien rajojen politiikan takia Suomessa on raiskattu, ryöstetty, pahoinpidelty ja tapettu ihmisiä turvapaikanhakijoiden toimesta. Lisäksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset veronmaksajille ovat useita miljardeja euroja vuodessa. Samalla Petteri Orpo on jatkuvasti leikkaamassa, jatkuvasti korottamassa veroja kantasuomalaisilta ja jatkuvasti lainaamassa lisää rahaa. Näistä valheista tämä kansanpetturi ammattivalehtelija Petteri Orpo ansaitseen täyden vihavittuilun kaikilta vihaisilta kansalaisilta. Muista vittuilla vihalla Orpolle facebookissa twitterissä ja kaikille muillekkin maanpetturi poliitikoille säännöllisesti.

fi-fi.facebook.com/OrpoPetteri/

Kirjoittanut: Matti Korhonen

Lähteet:

mvlehti.net/2017/09/23/todiste-petteri-orpo-ja-niina-kanniainen-orpo-ovat-valehtelijoita-ja-vaaran-ilmiannon-tekijoita/

s000.tinyupload.com/?file_id=73653231822399917159

nwohavaintoja.blogspot.com/2017/09/petteri-orpon-vaimo-teki-ilja.html

mvlehti.net/2017/09/16/mita-valehteleva-valtamedia-yrittaa-salata-orpon-vaimosta/

mvlehti.net/2017/09/13/petteri-orpon-vaimo-teki-ilja-janitskinista-rikosilmoituksen-kunnianloukkauksesta/

mvlehti.net/?s=petteri+orpo

vastavalkea.fi/?s=petteri+orpo

uutismaailma.com/?s=petteri+orpo

www.kansalainen.fi/?s=petteri+orpo

www.nykysuomi.com/?s=petteri+orpo

magneettimedia.com.cp-in-14.webhostbox.net/?s=petteri+orpo

suomimedia.wordpress.com/2016/08/13/totuus-petteri-orposta-korruptoitunut-ammattivalehtelija/

suomimedia.wordpress.com/2017/07/24/petteri-orpo-valehtelee-jatkuvasti/

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo fakta paljastukset saavat Kokoomuksen ja Orpon näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella kansalta salassa pidettäviä asioita Kokoomuksesta ja Petteri Orposta. On erittäin ikävää, että menette paljastelemaan näitä asioita. Nyt on vain minimoitava vahingot ja estettävä kaikin keinoin näiden paljastusten leviäminen somessa keinolla millä hyvänsä. Lisäksi on ensi vuoden aikana otettava laki uudistus, jossa tällaisten paljastussivustojen sensuuri estää suomalaisia lukijoita pääsemästä tällaisille sivustoille.

    -Anne Kokoomus

Comments are closed.