Suomi tarjoaa kaikille maailman terroristeille ilmaisen loppuelämän Suomessa.

ISIS-kentältä paluu: asuntoja, toimeentuloa ja rahaa islamilaisille yhteisöille
Vantaan kaupungin tarjoama ”ohituskaista” ISIS-taistelukentältä palaaville on Sisäministeriön antama ehdotus, johon myös mm. Helsinki yhtyy. Lisäksi Sisäministeriö ehdottaa lisää rahaa islamilaisille yhteisöille ISIS-taistelukentältä palaavien radikalisoitumista torjuvaksi integroitumiseksi. Avoimet rajat ilman rajatarkastuksia takaavat sen, että ilman mitään henkilöpapereita olevia ulkomaalaisia terroristeja, elintasopakolaisia ja rikollisia tulee Suomeen joka päivä lisää Ruotsin kautta. Avoimet rajat varmistavat myös sen, että Suomessa tullaan näkemään säännöllisesti useita terrori-iskuja. Juuri tätä kaikki avoimien rajojen kannattajat haluavat eli säännöllisiä terrori-iskuja. Se on hinta avoimista rajoista.

mvlehti.net/2017/08/31/isis-kentalta-paluu-asuntoja-toimeentuloa-ja-rahaa-islamilaisille-yhteisoille/

Natsijahti versus Isis ja ohituskaista
“Kirjoituksessa mietin suhtautumista natseihin verrattuna Isis-terroristeihin. Voi olla, että joku muukin on miettinyt minun kanssani samoja ajatuksia”, kirjoittaa Ajatteleva kansalainen.

mvlehti.net/2017/09/01/natsijahti-versus-isis-ja-ohituskaista/

Lista niistä tahoista, jotka kannattavat avoimia rajoja, Suomen islamisaatiota ja kantasuomalaisten kansanmurhaa. Kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset, SPR, poliisi, suvakit, oikeuslaitos, valtamedia, Juha Sipilä, Petteri Orpo, Timo Soini, Sauli Niinistö ja kirkko. Erotkaa kirkosta niin vapaudutte kirkollisverosta ja saatte 2% lisää tuloja tunnissa tai kuukaudessa. www.eroakirkosta.fi/

Rajatarkastukset ovat käytössä Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa, Unkarissa, Virossa. Samaan aikaan Suomen maanpetturihallitus Juha Sipilä, Petteri Orpo ja presidentti Sauli Niinistö kieltäytyvät rajatarkastuksista ja eivät tule koskaan laittamaan rajoja kiinni. Suomi käyttää useita miljardeja euroja rahaa ulkomaalaisiin turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin vuodessa. Tätä rahaa ei koskaan kantasuomalaiset tule saamaan. Tämä paljastaa myös sen, että yksikään eduskuntapuolue ei ole koskaan ollut poistamassa köyhyttä, asunnottomuutta ja leipäjonojoja. Sipilän hallitus esimerkiksi korottaa takuueläkettä vain noin 15 eurolla kuukaudessa ja sen kustannus on vain 18 miljoonaa euroa. Summa olisi tullut olla 150 euroa lisää kuukaudessa. Samaan aikaan hallitus käyttää 100 kertaa enemmän rahaa ulkomaalaisille turvapaikanhakijoille ja pakolaisille useita miljardeja euroja vuodessa. Suomi on tuhlannut yli 100 miljardia euroa 20 vuodessa turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin. Lisäksi 20 miljardia euroa kehitysapuun 20 vuodessa. Suomen velka sattuu olemaan juuri 120 miljardia euroa nyt. Katso alta olevasta linkistä

www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland

Kaikki eduskuntapuolueet perussuomalaisia lukuunottamatta kannattavat kantasuomalaisten kansanmurhaa ja Suomen islamisaatiota. Muutos saadaan vain äänestämällä valtaan puolueita, jotka vastustavat avoimia rajoja, Suomen islamisaatiota ja kantasuomalaisten kansanmurhaa. Sellaisia puolueita ei ole, kuin kaksi

www.perussuomalaiset.fi/

suomenkansaensin.fi/

 

 

 

www.youtube.com/watch?v=CL-CT7DpqU8

Isänmaallisten kantasuomalaisten youtube kanavia tilaa heti ja katso.

www.youtube.com/channel/UC9C5HS-UseihQPBgCsjuqzg

www.youtube.com/channel/UClW_vwfTeIbPQDnvCVxdfNw

www.youtube.com/channel/UCJKNfXe7-6zeoaYi9vKh8Tg/videos

www.youtube.com/channel/UCSfpq_LsPXED8MqRGKaOfQA/featured

www.youtube.com/channel/UCG-ygvwDuP7S3S1UQNyDSPA

www.youtube.com/channel/UC9OvAh5iDFhCE6OqFKF3OcA

www.youtube.com/user/PerttiNykanen

www.youtube.com/channel/UCkUswPvoW2p3RgiwCWoWT_w

www.youtube.com/channel/UCzNo3_T9qhW0HoQ1dm54nTg

www.youtube.com/channel/UCP_5-xXH9tkZyvxQMrgF1bQ

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

 1. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.
  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  static.mvlehti.net/uploads/2017/07/Bensiinivaras-Helsingborgin-huoltoasemalla.mp4?_=1

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

Comments are closed.