Suomeen palaaville Isis-taistelijoille sovittu “ohituskaistaa” sosiaalipalveluihin –

Samalla sosiaalitoimenjohtaja paljastaa, että ulkomaalaiset ovat saaneet aina moninkertaisesti enemmän sosiaalietuuksia, kuin kantasuomalaiset. He tulevat aina saamaan moninkertaisesti enemmän myös ajokortit, autot ja monet muut asiat on aina kustannettu, kertoo sosiaalitoimenjohtaja. Ohjeistus on aina ollut valehdella kantasuomalaisille, että tuet olisivat aina samat. Tämä ei tule muuttumaan niin pitkään, kuin ihmiset äänestävät muita eduskuntapuoleita, kuin perussuomalaisia, kertoo sosiaalitoimenjohtaja. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset saavat yksityisen terveydenhullon ja ilmaisen loppuelämän suomalaisten veronmaksajien rahoista. Moninkertaisista sosiaalietuuksista ja yli 10 miljardin kaikkien ulkomaalaisten Suomessa sosiaalietuuksilla elävien kustannukset vuodessa ja ulkomaalaisten sossun nykyään kelan maksamat autot, ajokortit ja monet muut asiat. Ensimmäisenä paljasti suomimedia jo vuosia sitten. Tämä asia on ollut kansan tiedossa ja kansa on nähnyt sen omin silmin. Tuet eivät koskaan ole olleet samat vaan ulkomaalaiset saavat moninkertaisesti enemmän keskimäärin 4,4 kertaa enemmän sosiaalietuuksia ja 2,4 kertaa asusmistukia. Siihen päälle vielä ajokortti, auto ja monet muut asiat.

Lähteet:

suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/

Sauli Niinistö jäi erittäin törkeistä valheista kiinni. Nämä valheet ovat seuraavat. Suomen rajoja ei voi sulkea ja edes rajatarkastuksia ei voida ottaa käyttöön Ruotsin rajalla. Perusteena Sauli Niinistö valehtelee, että kansainväliset sopimukset estäisivät muka nämä toimet. Useat muut eu maat ovat ottaneet rajatarkastukset käyttöön, jos Sauli Niinistö puhuisi totta niin yksikään eu maa ei voisi sulkeja rajoja tai ottaa rajatarkastuksia käyttöön.Rajatarkastukset ovat käytössä esimerkiksi Ruotsi, Tanska, Saksa, Puola, Unkari, Viro. Sauli Niinistö haluaa pitää rajat auki, jotta terroristit pääsevät Suomeen tappamaan kantasuomalaisia. Sauli Niinistö on ammattivalehtelija ja maanpetturi sika, joka kannattaa Suomen islamisaatiota ja kantasuomalaisten kansanmurhaa. Samanlainen ammattivalehtelija ja maanpetturi sika on Juha Sipilä, Petteri Orpo, Timo Soini ja kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset. Monissa metsästys porukoissa on alettu valmistautumaan kansannousuun ja sisällisotaan ja harjoitellaan sen mukaan ampumista. Useat salaiset isänmaalliset aktivistit keräävät aseita ja valmistautuvat kansannousuun ja se tulee yllättämään monet. Laittomien aseiden myynti on räjähtänyt hurjaan kasvuun. Suomessa on yli miljoona laitonta asetta. Matut, suvakit ja päättäjät vittuun Suomesta. Suomi kuuluu kantasuomalaisille ja muut poistetaan Suomesta vaikka väkisin.

Lähteet:

suomimedia.wordpress.com/2016/10/22/sauli-niiniston-vaiettu-salaisuus/

suomimedia.wordpress.com/2016/08/13/totuus-petteri-orposta-korruptoitunut-ammattivalehtelija/

suomimedia.wordpress.com/2017/07/24/petteri-orpo-valehtelee-jatkuvasti/

suomimedia.wordpress.com/2017/07/10/juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

suomimedia.wordpress.com/2015/07/15/totuus-miljonaari-juha-sipilasta-valehteleva-huijari/

Tämä on ensimmäinen kerta, kun kirjoitan suomimediaan. Haluaisin kiittää kaikkia suomimediaan kirjoittavista loistavista fakta paljastuksista. Aiheet ovat olleet laidasta laitaan maahanmuutosta, tekijänoikeuksista, osta ulkomailta ja monista muista asioista. Suomimedia on vain julkaisualusta, jonne kuka tahansa voi kirjoittaa anonyymisti, nimimerkillä tai omalla nimellä.

Pyydän samalla anteeksi kaikkien suomalaisten puolesta me emme ansaitse mv-lehteä, suomimediaa ja monta muuta vaihtoehtomediaa. Olemme lampaita, jotka kärsivät jatkuvista leikkauksista ja jatkuvista verojenkorotuksista, joilla valtio kustantaa ulkomaalaisten kaikki kustannukset. Olemme niin lampaita, että äänestämme sellaiset puolueet valtaan, jotka kannattavat Suomen islamisaatiota ja kantasuomalaisten kansanmurhaa. Juuri kukaan ei kuitenkaan nouse kapinaan ja vastustamaan tätä kehitystä. Vastustamisen voisi jokainen aloittaa niinkin pienellä teolla, kuin äänestämällä kaikissa seuraavissa vaaleissa perussuomalaisia. Erityisesti seuraavissa presidentin vaaleissa Laura Huhtasaaresta Suomen seuraava presidentti.

www.youtube.com/watch?v=kAzDnKCjAjI

www.youtube.com/watch?v=CL-CT7DpqU8

Lopettaako jihadisti radikaalit ajatukset ”ohituskaistan avulla”? Ei ainakaan Ruotsissa

ISIS-kentältä paluu: asuntoja, toimeentuloa ja rahaa islamilaisille yhteisöille
Vantaan kaupungin tarjoama ”ohituskaista” ISIS-taistelukentältä palaaville on Sisäministeriön antama ehdotus, johon myös mm. Helsinki yhtyy. Lisäksi Sisäministeriö ehdottaa lisää rahaa islamilaisille yhteisöille ISIS-taistelukentältä palaavien radikalisoitumista torjuvaksi integroitumiseksi.
mvlehti.net/2017/08/31/isis-kentalta-paluu-asuntoja-toimeentuloa-ja-rahaa-islamilaisille-yhteisoille/

 

 

Suomeen palaaville Isis-taistelijoille esitetty “ohituskaistaa” sosiaalipalveluihin – ministeriö pitää ongelmallisena
Viranomaiset ovat pohtineet Isisin luota Suomeen palanneille “ohituskaistaa” asuntojonoihin ja yhteiskunnan palveluihin.
ISISIN alueilta Suomeen palaaviin vierastaistelijoihin ja heidän perheisiinsä liittyy uhkia, jotka voisivat näkyä väkivaltana kaduilla ja kouluissa tai pahimmillaan johtaa viranomaisten mukaan joukkosurmaan ja terrori-iskuun.

Sisäministeriö julkaisi viime keväänä ehdotuksen viranomaisyhteistyöstä, jolla pyritään vähentämään uhkia edistämällä vierastaistelijoiden ja muiden alueella olleiden integroimista yhteiskuntaan muun muassa sosiaalipalveluiden avulla.

– Taistelualueelta palaavan yhteiskuntaan integroitumisen kannalta on keskeistä saada hänen elämäänsä liittyvät perusasiat, kuten asunto ja toimeentulo, kuntoon, ministeriön ehdotuksessa kerrotaan.

Lähde:

www.is.fi/kotimaa/art-2000005345630.html

Lopettaako jihadisti radikaalit ajatukset ”ohituskaistan avulla”? Ei ainakaan Ruotsissa

-Jukka Virtanen

ps. Mikään ei ole ikuista ja suomimedia tulee lopettamaan tai loppumaan jossain vaiheessa. Siksi alla lista muista vaihtoehtomedioista, jotta totuus on aina kaikkien saatavilla useista eri paikoista.

mvlehti.net/

pt-media.org/

www.kansalainen.fi

www.nykysuomi.com

vastavalkea.fi/

magneettimedia.com/

uutismaailma.com/

ylewatch.blogspot.fi/

suomimedia.wordpress.com

beta.oikeamedia.com

tuonenjoutsen.blogspot.fi/

kansallisromantikko.fi/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Tämä sivusto on hyvin vaarallinen, jossa ihmiset voivat anonyymisti julkaista vääriä ja siten vaarallisia mielipiteitä mistä tahansa aiheesta. On hyvin huolestuttavaa, kun yhä useampi ihminen lukee vaihtoehtomedioita. Suomessa ei ole tilaa millekään muulle, kuin yhdelle ainoalle oikealle viralliselle totuudelle. Kaikki muut ovat vaarallisia ja vääriä, jotka tulee estää tai sensuroida kansalta. Sisäministeriössä näemme velvollisuudeksemme varoittaa ja kieltää kansalaisiamme lukemasta tätä sivustoa, sekä kieltää ihmisiä levittämästä näitä vääriä ja siksi vaarallisia mielipiteitä.

    – Leila sisäministeriö

Comments are closed.