Barcelonan terrori isku jälleen uusi muslimiterrori-isku.

Luit aivan oikein jälleen uusi isis muslimiterrori-isku euroopassa. Monikulttuurisuus on juuri tätä rikkautta parhaimmillaan, jota Suomen kaikki eduskuntapuolueet haluavat lisää Suomeen. Useita miljoonia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia saadaan lisää rikoksia, terroria, kustannuksia, jolla pistetään kantaväestö kärsimään. Monikultuurisuus tarkoittaa, että terrorismista tulee arkipäivää ja tätä Suomessa haluavat kaikki eduskuntapuolueet, presidentti, suvakit, kirkko, spr, poliisi, oikeuslaitos ja valtamedia. Onkin ajan kysymys milloin Suomessa tapahtuu ensimmäinen terrori isku. Ensimmäisen terrori iskun jälkeen siitä tulee pysyvä tila ja iskuja tulee aina lisää. Monikulttuurisuuteen kuuluvat jatkuva terrori ja iskut. Monikulttuurisuutta ei voi saada ilman jatkuvia terrori iskuja.

Samaan aikaan näistä iskuista vastuussa olevat kaikki eduskuntapuolueiden edustajat toistelevat samaa mantraa pelolle ei pidä antaa valtaa vaan pitää mennä tapettaviksi terroristien toimesta. Nämä eduskuntapuolueiden edustajat ovat itse päästäneet nämä terroristit maahan. Kun rajat ovat auki ja kuka tahansa ilman mitään papereita oleva ulkomaalainen terroristi, rikollinen ja elintasopakolainen voi tulla koska tahansa Suomeen. Yksikään eduskuntapuolue ei ole sulkemassa rajoja. Yksikään eduskuntapuolue ei ole vaatimassa rajatarkastuksia, eikä papereita laittomasti maahan tulevilta paperittomilta. Poliisi ei tee yhtään mitään ei edes poista laittomasti maassa olevia. Monikulttuurisuuden kannattajat ovat vastuussa siitä, että terroristit voivat kävellä maahamme ilman mitään papereita ja tarkastuksia.

On aivan järjetöntä, että Suomi käyttää kaikkien Suomessa olevien ulkomaalaisten, turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksiin yli 11 miljardia euroa vuodessa. Tämä paljastaa sen, että yksikään eduskuntapuolue ei ole koskaan aikonut käyttää kyseistä rahamäärää tai edes muutamaa miljardia kantasuomalaisille. Poistamaan köyhyys, asunnottomuus ja työttömyys kantasuomalaisilta. Sillä rahamäärällä ja resurseilla mikä nyt käytetään turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksiin yhdessä vuodessa. Olisi Suomessa yhdessä vuodessa poistettu kantasuomalaisten köyhyys, asunnottomuus ja työttömyys. Lisäksi nostettu 20% opintotuen, kansaneläkkeen, takuueläkkeen, toimeentulotuen määrää ja poistettu 20% vero työttömyyskorvauksesta. Kantasuomalaisia muistetaan aina jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojen korotuksella, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten elämä ja monikulttuurisuus.

Tämä järjettömyys loppuu vasta, kun riittävä moni kansalainen äänestää muita puolueita, kuin nykyiset eduskuntapuolueet. Muutosta haluavilla ja vaativille on vaihtoehtoja  www.perussuomalaiset.fi/

suomenkansaensin.fi/

muutospuolue.fi/

Jos et äänestä menee äänesi automaattisesti monikulttuurisuutta, Suomen islamisaatiota kannattaville eduskuntapuolueille. Vain äänestämällä voit pelastaa oman maasi. Mikäli riittävän moni kantasuomalainen ei äänestä ja vastusta Suomen islamisaatiota niin Suomi tulee tuhoutumaan Ruotsin tavoin. Silloin kantasuomalaiset ansaitsevat tulla tuhotuksia ja kantasuomalaisten pitääkin tuhoutua, jotta saadaa uusi uljas islamistinen valtio pystyyn. Hyvänä puolena yksikään nykyisistä puolueista ei ole olemassa eikä vallassa islamistisessa Suomessa, koska kaikki nykyisten puolueiden edustajat on teloitettu islamistien toimesta.

Kirjoittanut: Matti Korhonen

Lähteet:

mvlehti.net/2017/08/17/jarkyttava-video-barcelonan-terrori-iskun-uhreista-ei-sovellu-herkimmille/

mvlehti.net/2017/08/17/video-terrori-iskun-uhrit-makaavat-asfaltilla-barcelonassa/

mvlehti.net/2017/08/17/valokuvissa-barcelonan-muslimiterroristi-driss-oukabir/

mvlehti.net/2017/08/18/barcelonan-muslimiterrori-iskulla-on-ainakin-93-uhria/

mvlehti.net/2017/08/18/valtamedian-valeita-viikon-varrelta/

 

www.youtube.com/watch?v=5G2whDHvOKc

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.