Havaintoja: Ilja Janitskin otettiin kiinni; moderni noitavaino!

MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin otettiin kiinni  Andorrassa, kertoo Keskusrikospoliisi Twitterissä. KRP ilmoittaa saaneensa vahvistetun tiedon Interpolilta perjantai-iltana 4. elokuuta. Twiitin mukaan oikeusministeriö on hoitamassa luovutusasiaa, joka on nyt ilmeisesti keskeytynyt. Mv-lehden mukaan Andorran viranomaiset ovat tutkineet tilanteen ja päättäneet, että Iljan paikka on juuri nyt sairaalassa, jonne hänet on jo siirretty.

Ilja Janitskinilla on syöpä, joka todettiin hänen kehostaan umpilisäkkeen poiston yhteydessä otetuista näytteistä.

Syövän vakavuuden määrityksessä käytetään asteikkoa 1-4, missä vakavin aste on 4. MV-lehden mukaan Janitskinilla on neljännen asteen syöpä ja hän pääsee syöpäleikkaukseen 16. elokuuta.

 

Mistä Ilja Janitskinia epäillään?

Janitskinia epäillään  törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, törkeästä kunnianloukkauksesta, tekijänoikeusrikoksesta, salassapitorikoksesta ja rahankeräysrikoksesta. Häntä on yritetty pitkään saada Suomeen kuulusteluihin.

Eliitti ja valtavirtamedia eivät siedä paljastavaa kritiikkiä

Iljan perustama MV-julkaisu on noudattanut julkaisu strategiassaan paradoksaalista linjaa, joka puutteineen ja vahvuuksineen on kuitenkin paljastanut Suomalaisen yhteiskunnan, poliittisen eliitin, virkamieskoneiston ja niitä tukevan valta- eli valhemedian äärimmäistä mädäntyneisyyttä.

Olimmepa MV-lehdestä mitä mieltä tahansa, joudumme myöntämään Iljan toiminnan uraauurtavan vaikutuksen taistelussa Euroopan unionin jäsenyyden suomettuneisuutta ja Suomen Natoon liittymisen aikeita vastaan.

Ronskeista julkaisuistaan huolimatta MV-lehti on paljastanut muiden muassa niitä kipupisteitä, joita Suomen poliittisen johdon, puoluekoneiston, virkamieskoneiston, fanaattisten suvaitsevaisten ja näitä pönkittävän valtavirtamedian suosima järjetön pakolaisinvaasio on jo Suomelle aiheuttanut.

Suomen nykyinen hallitus ja erikoisesti Sipilä on selvästi asettunut Suomea ja sen kantaväestöä sortavan ja köyhdyttävän kansainvälisen rahaeliitin asiamieheksi. Suomesta pumpataan lisäksi kansallista varallisuutta ja suomalaisten työntuloksia ennätys vauhdilla ulkomaisten sijoittajien omistukseen.

Ei tarvitse siis ihmetellä miksi MV-lehden väljähkö sananvapauden, immateriaalisten oikeuksien jne., tulkinta herättää närkästystä esimerkiksi poliittisessa mafiassa ja valta- eli valhemediassa.

 

Lopuksi

Politisoitunut poliisi.

Suomessa on herännyt vaihtoehtomedioiden nousu, jota voidaan vapaasti luonnehtia kansanliikkeeksi, ja tai kansannousuksi. Suomalaisia varteenotettavia vaihtoehtomedioita ovat esimerkiksi muutamia mainitakseni: Magneettimedia, Vainovalkea  ja Vastavalkea

Suomi ei enää kunnioita perustuslakia, jonka noudattaminen on taantunut jo sortovuosien tasolle.1

Poliittisen johdon ja yleensä virallisen Suomen korruptoituneisuutta kritisoivat vaihtoehtomediat, tunnetuksi tultuaan, ajautuvat politisoituneen poliisin vainonuhreiksi, sillä rikollisten isokenkäisten varpaita ei saisi talloa.

Ilja Janitskin on joutunut julkaisuineen Suomen poliittisen mafian, ”oikeuslaitoksen” ja niitä turvaavan politisoituneen poliisin modernin noitavainon kohteeksi.

Kaikesta huolimatta Magneettimedia toivottaa Ilja Janitskinelle sairaudesta toipumista ja taistelun jatkumista poliittista mafiaa ja sitä tukevia instituutioita vastaan.

Markku Juutinen

Lähde:

magneettimedia.com/havaintoja-ilja-janitskin-otettiin-kiinni-moderni-noitavaino/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.