Tapaus Ilja Janitskin paljastaa Suomen eliitin sikailut ja vallan.

Moni ihmettelee tätä ajojahtia ja onhan selvää, että kyseessä on täysin poliittinen ajojahti. Tekijänoikeusrikos, kiihottaminen kansanryhmää vastaa ja kunnianloukkaus rikosepäilyillä saa interpolin jahtaamaan henkilöä, jotta henkilö saadaan kuulusteluihin vastaamaan en kommentoi on aika uskomatonta. Kyseessä on se, että Suomen eliitti aikoo tehdä Ilja Janitskinista varoittavan esimerkin kaikille kansalaisille ja vaihtoehtomedioille, että eliitin tekemisiä ei paljastella ilman seurauksia. Kyseiseen eliitin sikailuja ovat jatkuva valehtelu kansalle, hyvävelikorruptio, veroparatiisien käytön helpottaminen rikkaille ilman kiinnijäämistä ja monet muut asiat. Suomalainen rakeentellinen läpimätä korruptio, jossa eliitti rahoittaa suosikki poliitikkoja, jotta nämä ajaisivat lakeja ja toimisivat eliitin haluamalla tavalla. Hyvin elitiin asiaa hoitanut poliitikko aina palkitaan viralla, jossain isossa yrityksessä tai EU virassa poliittisen uran jälkeen.

Esimerkiksi vuodesta 2015 asti kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi ja elintasopakolainen on voinut tulla Ruotsin kautta ilman mitään papereita Suomeen elämään Suomalaisten veronmaksajien rahoilla ilmaiseksi koko elämänsä. Kukaan ei ole laittamassa rajoja kiinni, kukaan ei ole kyselemässä papereita. Poliisi ei tee yhtään mitään. Se jatkuu vielä tänäkin päivänä ja Suomen hallitus ei ole tekemässä yhtään mitään asialle. Laittomasti maassa olevat tekevät mielenosoituksia ja poliisi ei ole heitä poistamassa, eikä hallitus.

2015 vuonna paljastui kaikille kantasuomalaisille myös se karu asia, että turvapaikanhakijoille ja pakolaisille löytyy heti miljardeja euroja rahaa, ilmainen loppuelämä Suomessa ja ilmainen yksityinen terveydenhuolto, ilmaiset lakimiehet, jotka valittavat kielteisistä päätöksistä. Näitä samoja rahoja ja resurseja ei koskaan löydy kantasuomalaisille. Näillä samoilla resurseilla ja rahamäärillä olisi köyhyys, asunnottomyys, työttömyys ja leipäjonot poistettu alle vuodessa pysyvästi Suomesta. Tämä paljastaa sen, että yhdelläkään eduskuntapuolueella ei ole koskaan ollut yhtään mitään aikomusta poistaa näitä ongelmia Suomesta. Tämä paljastaa myös sen, että eduskuntapuolueiden tarkoitus on aina ollutkin pitää kantasuomalaiset pysyvästi asunnottomina, köyhinä, työttöminä ja leipäjonoissa. Ulkomaalaisille on löytynyt aina useita miljardeja euroja rahaa, mutta näitä rahoja eivät kantasuomalaiset koskaan saa. Suomi on käyttänyt 20 vuodessa yli 100 miljardia euroa rahaa pakolaisiin ja turvapaikanhakijoihin. Kaikki tämä raha on poissa kantasuomalaisten elämästä.

Kaikille massa oleville ulkomaalaisiin sosiaalietuuksilla eläville menee yli 11 miljardia euroa vuodessa rahaa veronmaksajien rahoja. Summa kasvaa, joka päivä, koska turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee joka päivä lisää, jolloin kustannukset kasvavat jatkuvasti. Kaikki se raha mitä käytetään turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja ulkomaalaisten kustannuksiin. On poissa kantasuomalaisten hyvinvoinnista. Veroja on korotettava jatkuvasti, on leikattava jatkuvasti ja on otettava lainaa jatkuvasti, jotta voidaan rahoittaa jatkuvasti kasvavien ulkomaalaisten kustannukset. Kaiken lisäksi kaikki Suomeen tulleet ja tulevat turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia, jotka tulevat elämään koko elämänsä veronmaksajien rahoilla ja koskaan he eivät tule mitään työtä tekemään. Tämä järjettömyys loppuu vasta sitten, kun Suomi islamisoituu tai kantasuomalaiset heräävät ja alkavat ääneestää sellaisia puolueita kuten suomenkansaensin, muutospuolue, perussuomalaiset, jotka eivät ota yhtään turvapaikanhakijaa, eikä pakolaista. Lisäksi tulevat poistamaan kaikki ulkomaalaiset, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Tällä hetkellä Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona vaikka rahat ovat loppu ja lainarahalla rahoitetaan elintasopakolaisten ja ulkomaalaisten elämä. Elintasopakolaiset = turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät maailmasta koskaan lopu niitä on yli miljardi. Ne eivät lopu vaikka Suomeen otettaisiin 60-100 miljoonaa nyt heti.

Aluksi valemedia =valtamedia kertoi Suomeen tulevista turvapaikanhakijoista. Kun todistettiin, etteivät he ole oikeita turvapaikanhakijoita media vaihtoi heidät pakolaisiksi. Kun todistettiin, etteivät he ole niitäkää, media siirtyi maahanmuuttajiin, Kun todistettiin, ettei Suomi heitä tarvitse, niin alettiin käyttää termiä, siirtolaiset. Kaikki Suomeen tulevat pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat elintasopakolaisia eli laittomasti maahan tunkeutuvia matuja! Valtamedian ainoa tehtävä on valehdella ja aivopestä ja estää kansalaisia lukemasta vaihtoehtomedioita, koska vain sieltä totuus paljastuu aina. Valtamedian valheita on paljastettu niin paljon, että valtamediaan ei voi kukaan järkevä uskoa ikinä enään. Eliitti ja valtamedia yrittää estää totuuden paljastumista seuraavilla keinoilla. Totuuden puhujat leimataan valehtelijoiksi ilman todisteita. Leimataan Venäjän trolleiksi ilman todisteita. Sensuroidaan ja estetään ja yritetään saada poliisi estämään totuuden paljastumista ja puhumista netissä. Valtamedian propaganda yrittää luoda uhkakuvia Venäjästä. Tuolla propagandalla on ainoa tarkoitus hajoittaa ja harhauttaa ihmisiä keskittymään sellaisiin asioihin, joilla ei ole merkitystä. Hajoita ja hallitse taktiikka on tuhansia vuosia vanha. Monikulttuurinen kansa on heikko ja se tuhoutuu omaan mahdottomuuteensa. Yksikultuurinen kansa on vahva ja vaikea tuhota.

Se miten tämä näytelmä tulee toimimaan ja miksi poliisi haluaa Janitskinin Suomeen on se, että Ilja Janitskin tullaan vangitsemaan heti, kun hänet saadaan Suomeen. Ilja pidetään vangittuna niin kauan, kunnes asia on käsitelty korkeimmassa oikeudessa asti. Mikä kestää useita vuosia. Lisäksi on tiedossa, että Iljalle on vaadittu 8 vuotta ehdotonta vankeutta syyttäjän toimesta. Ilja tulee valittamaan kaikista päätöksistä, joissa hänet tuomitaan ja koko tämän ajan hänet tullaan pitämään vangittuna. Mikäli Ilja voittaisi jossain asteessa vastapuoli tulee valittamaan niin kauan kunnes saa voiton. Ilja Janitskin tulee olemaan vangittuna useita vuosia, jonka jälkeen hänet tuomitaan vankeuteen. Yhteensä 8 pitkää vuotta ja niin isot korvaukset, että Ilja ei pysty niitä ikinä maksamaan takaisin. Eli näin tämä näytelmä tulee toimimaan, koska se tiedetään jo etukäteen vaihtoehtomedioiden ansiosta. Yle on yksi pahimmista islamisaation ja kantasuomalaisten kansanmurhaa ajava valehteleva ja aivopesevä laitos. Lue totuus ylestä aina ylewatch.blogspot.fi/

Demla oikeuslaitoksen ansiosta tiedetään etukäteen, että Ilja Janitskin ei tule voittamaan yhtään oikeudenkäyntiä vaan tulee häviämään kaikki ja Ilja saa tuomion ja sellaiset korvaukset maksettavaksi, joita ei pysty koskaan maksamaan. Demla oikeuslaitos kannattaa Suomen islamisaatiota ja kantaväestön kansanmurhaa ja jakaa tuomioita “viharikoksista” kantasuomalaisille. Vuosien päästä, kun kaikki ihmiset jotka ovat lukeneet tämän tekstin ja nähneet miten asia tapahtui juuri, kuten on tässä kirjoitettu. Se tulee paljastamaan, että Suomea hallitsee eliitti, joka hallitsee myös oikeuslaitosta. On olemassa käsikirjoitus, jonka mukaan Ilja Janitskin asia tullaan hoitamaan ja vaihtoehtomedioiden takia se on etukäteen kaikkien tiedossa. Nyt vain seuraamaan tätä etukäteen kirjoitettua ja tapahtuvaa näytelmää teatteria, jonka kaikki vaiheet ja lopputulos on jo etukäteen tiedossa. Ainoa asia mikä voi muuttaa tilanteen on Iljan kuolema syöpään. Jos Ilja syövästä selviää hengissä tulee hän kokemaan etukäteen kirjoitetun näytelmän kohtalon, jonka suurin osa tietää.

Tämän näytelmän takana on suomalainen eliitti, joka on nyt paljastanut voimansa ja keitä he ovat. He ovat poliitikkoja ja rikkaita, jotka vaikuttavat taustalla ja hallitsevat koko Suomea. Tätä eliittiä ja Suomen islamisaatiota tukevat ja kannattavat kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset. Islamisaatiota avoimesti ajavat tahot yle, valtamedia, poliisi, oikeuslaitos, kirkko, spr ja kaikki suvakit. Tämä eliitti pelkää, että suomalaiset heräävät ja totuus heistä on luettavissa vaihtoehtomedioista. Poliittinen eliitti pelkää vaihtoehtomedioita ja kansallismielisyyttä. Tämä eliitti kannattaa kantasuomalaisten kansanmurhaa, Suomen islamisaatiota, euroa, EU:ta ja natoa. Kyseinen eliitti on täynnä psykopaatti ammattivalehtelijoita, joiden kusetuksia ja valheita ovat vaihtoehtomediat paljastelleet, jo pitkään.

Vaihtoehtomediat paljastavat suomalaisen psykopaatti ammattivalehtelijoiden eliitin kaikki valehtelut, huijaamiset ja kansan jatkuvan kusettamisen myös jatkuvilla verojenkorottamisella ja jatkuvilla leikkauksilla. Joilla rahoitetaan jatkuvasti kasvavia turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksia. Koska turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee jatkuvasti lisää ja ne lisääntyvät synnyttämisen kautta. Vaihtoehtomedioita, joita suomalainen eliitti pelkää ja he koittavat keinolla millä hyvänsä estää kansalaisia lukemasta oikeaa totuutta ilman valtamedian aivopesua ja valehtelua. Totuus tulee nykypäivänä vain vaihtoehtomedioista. Valtamedia on eliitin halinnassa ja siksi valtamedia ei ikinä paljasta yhtään mitään mikä koskee eliittiä ja valtamedia valehtelee ja aivopesee kansaa. Eliitti yrittää kaikin tavoin myös sensuroida tai saada suljettua vaihtoehtomediat.

Seuraava liveleak video todistaa kaikki maahanmuuttoa, turvapaikanhakijoita, pakolaisia kannattavat valehtelijoiksi. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen tuhoaa jokaisen niitä ottavan maan talouden ja kantaväestön pysyvästi. Paras fakta video jota kannattaa levittää kaikille somessa.  Katso suomi teksteillä seuraava video vain 6 minuuttia  www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Eliitin valta on suurta, jopa poliisi on saatu tutkimaan sellaista rikosta, jota ei edes ole rikoslaissa. Kyseessä on ns. “vihapuhe” eli kaikki puhe minkä eliitti haluaa saada kriminalisoitua. Mitä tämä “vihapuhe” sitten sisältää kaikki maahanmuuttokritiikki, kustannukset, ongelmat turvapaikanhakijoista ja pakolaisista, EU, nato ja eurovastaisuus. Eliitin tavoite on, että Suomessa palataan takaisin yhden ainoan oikean virallisen totuuden linjalle. Alla olevien vaihtoehtomedioiden ansiosta kansa saa aina tietää totuuden eliitin toimista ja paluu yhden ainoan oikean totuuden linjalle ei tule onnistumaan. Lue totuus miksi Suomen rajat ovat auki ja kaikki ulkomaalaiset ilman mitään papereita voivat tulla Suomeen elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Miksi kantasuomalaisten kansanmurha ja islamisaatio tulee tapahtumaan. Miksi hallitus ja poliisi eivät tee asialle yhtään mitään. Miksi eliitti tulee täyttämään Suomen miljoonilla turvapaikanhakijoilla ja pakolaisilla. Miksi Suomesta tehdään islamistinen valtio. Miksi työttömyys, köyhyys, asunnottomyys, tuloerot kasvavat jatkuvasti. Lyhyt vastaus on se, että eliitti haluaa näin tapahtuvan ja siksi näin tapahtuu. Pitkän version voi jokainen lukea alla olevista vaihtoehtomedioista.

mvlehti.net/

suomimedia.wordpress.com/

pt-media.org/

www.kansalainen.fi

www.nykysuomi.com

uutismaailma.com/

vastavalkea.fi/

magneettimedia.com/

ylewatch.blogspot.fi/

beta.oikeamedia.com

tuonenjoutsen.blogspot.fi/

kansallisromantikko.fi/

www.youtube.com/watch?v=5fBOLcwStcU

www.youtube.com/watch?v=T4pa32qhmyI

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

6 Comments

 1. Ilman minkäänlaista ”henkilöpalvontaa” on jokaisen rationaaliseen ajatteluun kykenevän (jos on rehellinen itselleen) pakko nostaa hattua ja kumartaa syvään sille työlle minkä Janitskin on tehnyt suomalaisen umpimädätetyn ja kaulaansa myöden korruptoituneen hyväveliverkoston paljastamiseksi -tuhannet ja taas tuhannet ihmiset ovat heränneet karuun todellisuuteen, ymmärtämään miten surkeaan kuntoon tämä rakas isänmaamme on päättäjien, virkamiesten ja täysin todellisuudesta irtaantuneiden maailmanhalaajien toimesta ajettu. Jotkut itseään kansallismieliseksi kutsuvat(kin) puhuvat Iljan kohdalla ”ylilyönneistä” -asia nyt vaan on niin että jos näin valtavaksi kertynyttä paskakasaa tonkaisee niin takuulla ryvettyy, näin suuria ongelmia ei yksinkertaisesti pysty tuomaan esille saati ratkaisemaan jos ei laita kaikkea peliin! Janitskinin tapauksessa se on tullut tähän mennessä maksamaan tähän mennessä vapauden ja terveyden menetyksen -vain siksi että TODELLISET RIKOLLISET saataisiin savustettua ulos koloistaan.

  -Toivon todella että mies saa itsensä taas kuntoon-

 2. Ei ole tarkoitus tehdä tästä kuolinilmoitus sivustoa mutta tässäkohtaa on pakko vielä mainita kevätkesällä edesmennyt RÄHMISPOSSU joka oli MV-lehden kaltainen uranuurtaja pohjoismaissa tapahtuvan kansanvaihdon uutisoinnissa -Rähmis oli ennen Paavo Tajukankaan mukaantuloa ainut lähde mistä oli saatavilla totuudenmukaista tietoa pakkomonikulttuurisuuden etenemisestä kohti pohjolan perukoita. Omaperäisellä tyylillä kirjoitetut ja todella huolellisesti faktatarkistetut uutisoinnit olivat ainakin omalla kohdallani sen ”valaistumisen” alkusysäys kun ymmärsin valtavirtamedian propagandan olevan, varsinkin maahanmuuttoon liittyvissä aihealueissa, aivan sairaaloisella tasolla.

  -Toivotaan ettei loppuvuosi vie enää yhtään miestä (tai naista!) rivistä -suurten massojen herättely on vielä pahasti kesken ja jokaista toimijaa tarvitaan tietoa levittämään!

  Jokaisen tulisi muistaa, että tämä eliitti järjesti Suomen eu:hun ja euroon. Sekä manipuloi eu äänestystulosta, joka oli todellisuudessa 60% vastaan ja 40% kannatti. Tämä eliitti on vääristellyt vaalituloksia jo 20 vuotta. Goldman Sachs omistaa tieto oy:n joka laskee vaalien tulokset ja tulokset eivät ole olleet oikeita 20 vuoteen. Jokaisen vaaliin voittaa aina joku kolmesta SDP, keskusta tai kokoomus. Mutta nyt seuraavat vaalit eliitti on päättänyt, että kokoomus tulee voittaan. Äänestämällä et siis voi muuttaa lopputulosta joka on päätetty useita vuosia aikaisemmin.

 3. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.

  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  static.mvlehti.net/uploads/2017/07/Bensiinivaras-Helsingborgin-huoltoasemalla.mp4?_=1

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

 4. Mitä merkitystä on meneekö 13-14 miljardia ulkomaalaisille vuodessa, koska poliitiikka ei tule muuttumaan. Rajat pysyvät auki ja joka päivä tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Siihen ei vaikuta mitenkään se, että meneekö ulkomaalaisten kustannuksiin vuodessa 10 vai 20 miljardia euroa. Sipilän hallitus on päättänyt ottaa turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Sipilän hallitus on päättänyt tehdä Suomesta monikulttuurisen maan, joka on hallitusohjelmassa. Eivät nämä tule muuttumaan vaikka kuinka paljastettaisiin ulkomaalaisten ongelmia, kustannuksia, rikollisuutta ja muuta. Kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset kannattavat Suomen tekemistä monikultuuriseksi maaksi. Eli vaikka rasistit yrittävät mitä ei se tule muuttamaan hallituspuolueiden politiikkaa millään lailla. Monikulttuurinen maa tarkoittaa sitä kirjaimellisesti, että enemmistö kansasta on ulkomaalaisia ja kantakansa on pieni vähemmistö.

  Rasistit tunnistaa siitä, että ne koittavat kaikin keinoin kääntää turvapaikanhakijat ja pakolaiset negatiiviseksi asiaksi. Hallituksen mielestä turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat voimavara ja rikkaus Suomelle. Mitä enemmän heitä otetaan sitä suurempi voimavara ja rikkaus. Tuo ulkomaalaisten kustannuksien, rikollisuuden ja muiden esille tuominen. On juuri sitä, että yritettään kääntää positiivinen asia negatiiviseksi siinä kuitenkaan onnistumatta. Kantasuomalaiset miehet aiheuttavat paljon enemmän kustannuksia valtiolle ja tekevät paljon enemmän rikoksia, kuin kaikki ulkomaalaiset yhteensä. Tosiaan rasistit eivät ole onnistuneet estämään turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten jatkuvaa tulvaa. Rasistit eivät ole saaneet muutettua hallituksen politiikkaa. Rasistien olisi hyvä muistaa, että te olette pieni vähemmistö. Kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset, poliisi, kirkko,spr, yle, valtamedia, oikeuslaitos ja suvaitsevaiset ovat teitä vastaan. Suomen politiikka ei tule muuttumaan, koska keskusta tai kookoomus tai sdp tulee aina voittaamaan vaalit. Perussuomalaisia ei kukaan ota edes hallitukseen joten rasistit ovat hävinneet ja tulevat tuhoutumaan. Suomesta tehdään islamistinen valtio ja se on hyvä asia. Mitä nopeampaa sitä nopeampaa pääsemme rasisteista pysyvästi eroon.

 5. Tämä on tosiaan mukavaa, kun rasistitkin myöntävät, että Suomella on varaa ja voimme ottaa lisää useita miljoonia. Suomi voi pelastaa koko maailman ja rajat ovat auki ja joka ikinen päivä tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Rajat eivät tule menemään koskaan kiinni ja kaikki ulkomaalaiset ovat tervetulleita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä Suomessa. Sitä eivät rasistit ole pystyneet 2015 vuoden jälkeen muuttamaan. Ainoa mitä rasistit tekevät ovat, että ne huutelevat ja paljastavat kustannuksia mutta mitään he eivät käytännössä saa aikaan. Siitä todisteena rajat ova auki ja Suomeen tulee jatkuvasti lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita.

 6. “Tätä eliittiä ja Suomen islamisaatiota tukevat ja kannattavat kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset, yle, valtamedia, poliisi, oikeuslaitos, kirkko, spr ja kaikki suvakit. ”

  Sana “paitsi” lienee tullut lauseeseen epähuomiossa. Nythän lause tarkoittaa, että muun muassa spr ja suvakit eivät kannata islamisaatiota.

Comments are closed.