Petteri Orpo valehtelee jatkuvasti.

Petteri Orpo on ammattivalehtelija. Joka yhdessä Sipilän hallituksen kanssa ottaa jatkuvasti lisää velkaa, jotta se kattaa turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten jatkuvasti kasvavat kustannukset. Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee, joka päivä lisää, joten kustannukset kasvavat joka päivä. Tämä rahoitetaan jatkuvilla leikkauksilla, jatkuvilla verojenkorottamisella ja jatkuvalla lainanottamisella. Kokoomuksen tavoite on 1,8 miljoonaa pakolaista ja turvapaikanhakijaa lisää Suomeen 20 vuodessa. Tuo 1,8 miljoonaa elintasopakolaista tulee maksamaan Suomelle vuodessa 40 miljardia euroa. Joka rahoitetaan lainalla, leikkauksilla ja verojen korottamisella. Jo nyt turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset kasvavat nopeammin, kuin Sipilän hallitus ehtii leikata ja korottaa veroja, siksi valtio ottaa lainaa jatkuvasti lisää. Petteri Orpon mukaan kansainväliset sopimukset, EU ja Angela Merkelin vaatimusten mukaan Suomi islamisoidaan mahdollisimman nopeasti. Tavoite on, että yli 50% kansasta on islamisteja eli muslimeja. Kokoomus ei tule koskaan luopumaan tavoitteesta Suomen islamisaatiosta. Jos asia ei miellytä kansaa ne voivat äänestää muita puolueita. Kokoomus ei tule koskaan taipumaan tässä asiassa, kertoo Petteri Orpo. Juha Sipilä, Sauli Niinistö ja Timo Soini ovat myös ammattivalehtelijoita, joten kansan huijaaminen ja suoranainen kusettaminen ja kansan tuhoaminen tulee jatkumaan niin kauan, kuin kokoomus ja keskusta ovat hallituksessa.

Totuus Petteri Orposta korruptoitunut ammattivalehtelija.
suomimedia.wordpress.com/2016/08/13/totuus-petteri-orposta-korruptoitunut-ammattivalehtelija/

Islamin luo ohjautunut turvapaikanhakija tai maahanmuuttaja tai pakolainen löytää “kotoutumisessa” parhaimmillaan vain sen, miten voisi vääräuskoisten sosiaalijärjestelmää hyväksikäyttää. 

Islam tulee Allahilta, mutta musulmaanin kaikki aineellinen hyvä, esimerkiksi elatus, tähän lukien myös merkkivaatteet, uudet Iphonet, viina ja harrastusraha tulevat Suomessa Suomalaisten veronmaksajien rahoista.

Petteri Orpon valhe alla

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) varoittaa, ettei Suomen viimeaikaisen vahvan talouskasvun pidä antaa sokaista. Orpo nostaa esiin erityisesti velkaantumisen riskit.

www.uusisuomi.fi/raha/223928-vakava-varoitus-suomalaisille-valtava-velkasakki-pitaa-sisallaan-ruman-korkoriskin

Totuus alla.

Orpo ei pysy totuudessa.

EKP:n QE-ohjelma on leikannut Suomen valtionvelkaa tällä hetkellä jo 24,83 mrd euroa, mitkä alkavat erääntymään keskimäärin 7,35 vuoden kuluttua.

Finland 636 24,836 7.35www.ecb.europa.eu/mopo/implement/omt/html/index.en.html

Suomen Pankki on hankkinut velat itselleen jälkimarkkinoilta napinpainalluksella luodulla rahalla, ja kun velka erääntyy, niin SP voi antaa sen anteeksi, koska Suomen Valtio omistaa Suomen Pankin, tai jos velka maksetaan, niin SP tulouttaa sen vuoden lopussa takaisin valtiolle siitä säädetyn lain mukaisesti.

www.hs.fi/talous/art-2000005148641.html

Yhtä kaikki Suomen valtionvelkaa on leikattu huomattavasti.
Kirjoittanut: Matti Korhonen

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo fakta paljastukset saavat Kokoomuksen ja Orpon näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella kansalta salassa pidettäviä asioita Kokoomuksesta ja Petteri Orposta. On erittäin ikävää, että menette paljastelemaan näitä asioita. Nyt on vain minimoitava vahingot ja estettävä kaikin keinoin näiden paljastusten leviäminen somessa keinolla millä hyvänsä. Lisäksi on ensi vuoden aikana otettava laki uudistus, jossa tällaisten paljastussivustojen sensuuri estää suomalaisia lukijoita pääsemästä tällaisille sivustoille.

    -Anne Kokoomus

Comments are closed.