Irak, Somalia ja Afganistan ovat turvallisia maita. Kaikki niistä tulleet ovat elintasopakolaisia.

Afrikasta, Irakista, Afganistanista Eurooppaan Välimeren kautta tulijat ovat lähes yksinomaan paremman elintason perässä ja näkevät Euroopan “yhtenä suurena raha-automaattina”. Yhtään aitoa oikeaa pakolaista ja turvapaikanhakijaa ei ole Suomeen tullut vaan kaikki ovat elintasopakolaisia. Kaikki ovat tulleet Suomeen elämään suomalaisten veronmaksajien rahoilla koko loppuelämänsä, koska tyhmä kansa maksaa ja pitää rajat auki. Suomi toimii myös koko maailman sosiaalitoimistona. Yksikään eduskuntapuolue ei ole muutosta tekemässä paitsi perussuomalaiset, suomenkansaensin ja muutospuolue. Jos kannatat Suomen islamisaatiota äänestä keskustaa, kokoomusta, rkp, vihreät, sdp, vasemmistoliitto ja kristilliset.

Islamin luo ohjautunut turvapaikanhakija tai maahanmuuttaja tai pakolainen löytää “kotoutumisessa” parhaimmillaan vain sen, miten voisi vääräuskoisten sosiaalijärjestelmää hyväksikäyttää. 

Islam tulee Allahilta, mutta musulmaanin kaikki aineellinen hyvä, esimerkiksi elatus, tähän lukien myös merkkivaatteet, uudet Iphonet ja viina ja harrastusraha tulevat Suomessa Suomalaisten veronmaksajien rahoista.

Kaikki turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia. Nämä asiat selvitetään seuraavalla liveleak videossa. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen on täysin järjetöntä, eikä se auta mitään, mutta tuhoaa sen maan talouden ja kansan, joka niitä ottaa. Maailmassa on miljardi pakolaista ja turvapaikanhakijaa ne eivät koskaan lopu. Asia selvitetään perusteellisesti seuraavalla liveleak videolla ja olla suomenkielisillä tekstityksellä, jonka jokaisen tulisi katsoa vain 6 minuuttia

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Lähteet:

 

www.youtube.com/watch?v=MMma-f6vkYQ

mvlehti.net/2017/07/23/video-suomalainen-lomaili-viikon-irakissa-mita-paljastui/

mvlehti.net/2017/07/24/paivan-video-lomalle-somaliaan/

mvlehti.net/2017/06/23/svt-afrikkalaiset-nakevat-euroopan-yhtena-suurena-rahaautomaattina2/

mvlehti.net/2017/07/24/saksalainen-puoluejohtaja-varoittaa-uudesta-matuaallosta/

 

 

 

 

 

 

www.youtube.com/watch?v=5G2whDHvOKc

 

 

 

 

 

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.