Ruotsin monikulttuurisuus on täydellisesti epäonnistunut ja Suomi seuraa perässä.

Ruotsin monikulttuurisuus on täydellisesti epäonnistunut. Ruotsi uppoaa ja tuhoutuu tulevaisuudessa. Tilanne on niin paha, että mikään ei pelasta Ruotsia enään. Nyt on liian myöhäistä. Ruotsi tulee tuhoutumaan täysin. Suomi seuraa Ruotsin esimerkkiä siitä pitävät huolen kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset. Sekä seuraavat henkilöt Juha Sipilä, Petteri Orpo, Sauli Niinistö. Kaikki eduskuntapuolueet ja kyseiset henkilöt aikovat tuhota samalla lailla myös Suomen. Suomi pelastuu vain jos ihmiset äänestävät suurimmaksi puolueeksi perussuomalaiset tai muutospuolue tai suomenkansaensin. Kaikki muut puolueet jatkavat tuomalla Suomeen useita miljoonia elintasopakolaisia, joiden kustannukset maksavat ja kärsivät seurauksista kantasuomalaiset. Jatkuvat leikkaukset ja jatkuvat verojenkorotukset ovat arkipäivää, koska pakolaisia ja turvapaikanhakijoita tulee jatkuvasti lisää niiden kustannukset kasvavat jatkuvasti. Suomessa muutos saadaan ainoastaan hylkäämällä moninkultuurisuutta kannattavat puolueet eli keskusta, kokoomus, sdp, rkp, viherät, vasemistoliitto ja kristilliset. Äänestämällä monikulttuurisuutta vastustavia puolueita perussuomalaiset, muutospuolue tai suomenkansaensin pelastat Suomen. Suomella on muutama vuosi aikaa lopettaa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ottaminen ja poistaa maasta kaikki ulkomaalaiset, jotka elävä sosiaalietuuksilla.

Monikulttuurisuus = islamisaatio. Islam=muslimi. Muslimi=Islam. Elintasopakolaiset = kaikki turvapaikanhakijat ja pakolaiset = elintasopakolaiset.

Islamin luo ohjautunut turvapaikanhakija tai maahanmuuttaja tai pakolainen löytää “kotoutumisessa” parhaimmillaan vain sen, miten voisi vääräuskoisten sosiaalijärjestelmää hyväksikäyttää. 

Islam tulee Allahilta, mutta musulmaanin kaikki aineellinen hyvä, esimerkiksi elatus, tähän lukien myös merkkivaatteet, uudet Iphonet ja viina ja harrastusraha tulevat Suomessa Suomalaisten veronmaksajien rahoista.

Monikulttuurisuus on epäonnistunut kaikkialla maailmassa, eikä se voi mitenkään onnistua, koska se on mahdotonta. Suomessa monikulttuurisuutta eli islamisaatiota kannattavat valtamedia, suvakit, poliisi, kirkko, spr, kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset ja oikeuslaistos. Vaikka näillä on vaikutusvaltaa ja valehtelu ja totuuden pimittäminen on kovaa. Tulevat moninkulttuurisuuden vastustajat voittamaan. Tuleeko voitto ennen vai vasta sitten, kun monikultuurisuus on Suomen tuhonut sen ratkaisevat äänestäjät. Samaan aikaan Angela Merkel vaatii Suomen nopeuttavan Suomen islamisaatiota, johon keskusta ja kokoomus ovat sitoutuneet.

www.eroakirkosta.fi/

Lähteet:

mvlehti.net/2017/07/23/video-suomalainen-lomaili-viikon-irakissa-mita-paljastui/

mvlehti.net/2017/07/24/paivan-video-lomalle-somaliaan/

mvlehti.net/2017/07/23/wiik-raiskausuutisia-ilon-kautta/

pt-media.org/

suomimedia.wordpress.com/category/maahanmuutto/

mvlehti.net/

keskustelu.mvlehti.net/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Toppia nyt. Ruotsin monikulttuuriprojektihan on onnistunut mainiosti. Siellähän pian tarvitaan vain hiukkasen hienosäätöä.
    Tietenkin tuossa oletetan, että tarkoituksena on muuttaa Ruotsi islamistiseksi kalifaatiksi, missä vanhentunut Ruotsin lainsäädäntö on korvattu kokonaan modernimmalla Sharialla (köh köh).

Comments are closed.