Miten turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kulut rahoitetaan.

Tietenkin kantasuomalaisten maksamilla veroilla ja kantasuomalaisiin kohdistetuilla leikkauksilla. Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee jatkuvasti lisää ja luonnollisesti kustannukset, rikollisuus ja muut ongelmat kasvavat jatkuvasti. Suomi käyttää jo nyt 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisten kustannuksiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Kustannusten jatkuvasti kasvaessa on myös jatkuvasti korotettava veroja ja jatkuvasti leikattava. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset kasvavat nopeammin, kuin hallituspuolueet kerkeävät leikata ja korottaa veroja. Valtion kassa on aina tyhjä, eikä rahat riitä, vaan on otettava lainaa. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten jatkuva ja loputon virta aiheuttaa loputtomat leikkaukset ja verojen korotukset. On olemassa yksinkertainen ratkaisu. Suomi ei ota yhtään turvapaikanhakijaa, eikä pakolaista ja poistaa kaikki ulkomaalaiset, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Tämä valitettavasti ei sovi Sipilän hallitukselle vaan ennemin Sipilän hallitus ottaa velkaa rahoittaakseen turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset. On myös kestämätöntä, että Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona. Suomeen on tulossa useita miljoonia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulevaisuudessa.

Yksi vastaanottokeskus maksaa 10 miljoonaa euroa vuodessa veronmaksajille.
mvlehti.net/2017/03/26/keuruun-vastaanottokeskuksen-vuosikustannukset-10-miljoonaa/

On myös muistettava, että samoilla resurseilla ja rahamäärällä mitä nyt käytetään turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin. Olisi köyhyys, asunnottomuus, työttömyys ja leipäjonot poistettu ajat sitten kantasuomalaisilta Suomesta. Lisäksi kaikki leikkaukset ja verojenkorotukset peruttu. Nostaa 30% opintotukea, työttömyyskorvausta, kansaneläkettä, takuueläkettä ja toimeentulotukea. Sekä poistaa 20% vero työttömyyskorvauksesta. Lopuilla miljardeilla euroilla olisi voitu lyhentää valtion lainaa tai käyttää se muuhun. Eduskuntapuolueilla ei ole mitään aikomusta koskaan ollut poistaa noita ongelmia, vaan osa kansasta pidetään tarkoituksella työttömänä, köyhänä, asunnottomana, leipäjonoissa. Heti, kun turvapaikanhakijoille ja pakolaisille tarvitaan 2 miljardia euroa rahaa se löytyy heti. Sitä samaa rahaa ei löydy kantasuomalaisille koskaan. Nyt ovat aika monen silmät avautuneet, koska turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin käytettävät resurssit ja rahamäärät ovat kaikkien tiedossa. Näitä rahamääriä ja resurseja ei yksikään eduskuntapuolue ole koskaan ollut käyttämässä asunnottomiin, työttömiin, köyhiin ja leipäjonoissa oleville kantasuomalaisille. Kantasuomalaisen rooli on jatkuvasti maksaa lisää veroja ja kärsiä jatkuvista leikkauksista, jotta ne rahat käytetään turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksiin, jotka kasvavat jatkuvasti. Olisiko aika jo herätä ja ruveta toimimaan tämän järjettömyyden lopettamiseksi?

Laskelmien mukaan jokainen sosiaalietuuksilla koko elämänsä elävä ulkomaalainen maksaa yhteiskunnalle 5,28 miljoonaa euroa.

Tämä ongelma ei poistu ennen kuin aikaisemmin esitetty yksinkertainen ratkaisu otetaan käyttöön. Suomi ei ota yhtään turvapaikanhakijaa, eikä pakolaista ja poistaa kaikki ulkomaalaiset, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Sipilän hallituksella ei ole mitään aikomusta estää tai poistaa maasta elintasopakolaisia = turvapaikanhakijat ja pakolaiset ja rajat pysyvät auki ja kuka tahansa rikollinen, terroristi ja paremman elintasonperässä tuleva ulkomaalainen. On tervetullut Suomeen elämään koko elämänsa sosiaalietuuksilla. Mitään työtä nämä eivät tule koskaan tekemään. Yksikään eduskuntapuolue ei ole tekemässä asialle yhtään mitään, kuin ehkä perussuomalaiset. Varmasti ongelmaan puttuvat muutospuolue.fi/  suomenkansaensin.fi/Siksi onkin tärkeää äänestää suurimmaksi puolueeksi sellainen puolue, joka puuttuu tähän ongelmaan. Toinen keino on alkaa vähentämään merkittävästi maksettuja veroja. suomimedia.wordpress.com/2016/03/16/verosuunnittelun-abc-miten-valtat-verot/

Ulkomaalaisten kustannukset, rikollisuus ja muut ongelmat ovat luettavissa aina mvlehti.net/ ja paras paikka vihapuheelle on keskustelu.mvlehti.net/

Lähteet:

suomimedia.wordpress.com/category/maahanmuutto/

 

 

 

 

 

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

 1. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

 2. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.
  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

Comments are closed.