Turvapaikanhakijat ja pakolaiset tuovat tarttuvia tauteja aids, denguekuumetta, lepraa, tuberkuloosia

Kasvavien kustannusten, rikollisuuden, työttömyyden lisäksi turvapaikanhakijat ja pakolaiset tuovat paljon tarttuvia tauteja Suomeen ja levittävät Suomessa aids, denguekuumetta, lepraa, tuberkuloosia. 40% turvapaikanhakijoista ja pakolaisista on AIDS. Suvakit saavat nämä taudit ja levittävät niitä eteenpäin. Suvakit harrastavat suojaamatonta seksiä pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kanssa. Kaikki Suomeen tulleet turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät ole oikeita, eivätkä aitoja vaan ne kaikki ovat elintasopakolaisia, jotka tulevat vain elämään Suomeen sosiaalietuuksilalla koko elämänsä ja mitään työtä he eivät tule tekemään. Suomen rajat ovat auki ja kuka tahansa ulkomaalainen terroristi, rikollinen ja elintasopakolaine pääsee Suomeen ilman mitään papereita, koska mitään papereita ei kysytä, eikä tulijoilla ole mitään papereita. Noin 10 000 turvapaikanhakijaa ja noin 2000 pakolaista tulee Suomeen joka vuosi. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset kasvavat noin miljardilla eurolla joka vuosi, joka katetaan jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojenkorotuksilla, sekä lainanottamisella. Rajat kiinni ja kaikki elintasopakolaiset pois Suomesta. Samaan aikaan Juha Sipilä, Petteri Orpo, Timo Soini, Sauli Niinistö ja kaikki eduskuntapuolueet valmistautuvat ottamaan miljoonia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia, koska Suomessa on tilaa ja varaa maksaa 100 miljardia euroa kustannuksiin.

Lisäksi turvapaikanhakijat ja pakolaiset polttavat asuntoja, kiinteistöjä, ajoneuvoja ja autoja Suomessa.

www.is.fi/kotimaa/art-2000005293583.html

Totuus kaikki Suomeen tulleet pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat elintasopakolaisia.
suomimedia.wordpress.com/2017/04/05/totuus-kaikki-suomeen-tulleet-pakolaiset-ja-turvapaikanhakijat-ovat-elintasopakolaisia/

Matut tuovat tarttuvia tuliaisia: denguekuumetta, lepraa, tuberkuloosia
Saksalaisraportti kertoo synkkää tarinaa tappavien tautien uudelleen tulosta Suomeen ja Saksaan.
mvlehti.net/2017/07/17/matut-tuovat-tarttuvia-tuliaisia-denguekuumetta-lepraa-tuberkuloosia/

Leo Mannermaa: Suvakismin syöpä (video)
Maisteri Mannermaa ihmettelee sairautta nimeltään suvakkius.
mvlehti.net/2017/07/17/leo-mannermaa-suvakismin-syopa-video/

www.youtube.com/watch?v=3rLH6j1AoFE

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.