Tilastot kertovat ulkomaalaisista juuri islamistien työttömyys, rikollisuus ja sosiaalietuuksilla eläminen on ylivoimaisesti suurinta.

Kun tutkitaan tilastoja ulkomaalaisten rikollisuutta, kustannuksia, työttömyyttä ja sosiaalietuuksilla elämistä. Ovat islamistit ylivoimainen ykkönen. Jostain syystä juuri islamistit tekevät eniten rikoksia, raiskauksia, ovat ylivoimaisesti eniten jatkuvasti valehtelevia, yli 90% on työttömänä koko elämänsä ja he elävät sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Islamistit maksavat useita miljardeja euroja suomalaisille veronmaksajille vuodessa. Islamistit elävät sosiaalietuuksilla mutta eivät maksa mitään eivät edes veroja. Huijaavat ja kusettavat minkä kerkeävät. Silti kaikkien eduskuntapuolueiden mielestä Suomen tulee ottaa useita miljoonia Islamisteja lisää Suomeen elämään veronmaksajien rahoilla.  Poliisi ei tutki Islamistien rikoksia rasismin pelossa. Kukaan ei uskalla sanoa totuutta islamisteista rasismin pelossa, siksi muslimit elävät ja käyttäytyvät pahemmin, kuin siat pellossa Suomessa.

Bussikuski joka paljasti, että Islamistit eivät maksa mitään vaan yrittävät päästä ilmaiseksi kulkemaan maksullisilla kulkuväleineillä. Irtisanottiin ja ohjeeksi sanottiin, että kaikilla muslimeilla Suomessa on laillinen oikeus kulkea ilmaiseksi kaikissa maksullisissa kulkuvälineissa bussi, juna, taksi, lentokone yms. Heillä on myös laillinen oikeus varastaa kaupoista ja muista mitä tahansa ilman mitään seurauksia. Islamistit ei tarvitse osata Suomen tai ruotsinkieltä. Arabian kielen osaaminen riittää mutta suomalaisten on tulevaisuudessa pakko osattava arabian kieltä. Hyvänä puolena suomen ja ruotsinkielet tulevat häviämään. OECD:n mukaan Islamistit on oikeus saada 4,4 kertaa keskimäärin enemmän sosialietuuksia ja 2,4 kertaa keskimäärin asumistukia

Bussikuski irtisanottiin ”sopimattomasta ja rasistisesta” käytöksestä

Muslimit = Islam ja Islam = muslimit. Kantasuomalaisen miehen rooli on maksaa jatkuvasti nousevia veroja ja kärsiä jatkuvista leikkauksista, jotta ulkomaalaiset elintasopakolaiset voivat elää ilmaiseksi koko elämänsä sosiaalietuuksilla juuri sinun maksamilla verorahoilla. Kantasuomalaisen miehen taakka on suuri, koska pitää elättää oma perhe maksaa asuntolaina ja pitää elättää kaikki ulkomaalaiset, jotka elävät sosiaalietuuksilla, jotka maksavat yli 11 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. Siksi onkin suositeltavaa kaikkien nettoveronmaksajien vähentävän merkittävästi veronmaksamistaan. suomimedia.wordpress.com/2016/03/16/verosuunnittelun-abc-miten-valtat-verot/  Eroa kirkosta saat 2% enemmän rahaa tunnissa tai päivässä www.eroakirkosta.fi/ Ehkä perussuomalaiset Halla-Ahon johdolla on ainoa eduskuntapuolue, joka vastustaa elintasopakolaisten tulvaa, joka jatkuu joka päivä. Yksikään muu eduskuntapuolue ei tee mitään asialle, vaan ne haluavat useita miljoonia elintasopakolaisia lisää Suomeen.

Näin sinun lompakostasi viedään: Kokosimme listaan kaikki leikkauspäätökset
www.aamulehti.fi/kotimaa/nain-sinun-lompakostasi-viedaan-kokosimme-listaan-kaikki-leikkauspaatokset-23565730/

Suomessa on liki miljoona köyhää –”Heikoimmassa asemassa olevista on tullut muukalaisia”Leipäjonojen Suomi
yle.fi/uutiset/3-7436047

Alla linkki videoihin miten Islamistit huijaavat joka päivä eivät maksa mitään ja yrittävät jatkuvasti huijata maksamatta bussissa, junassa, taksissa, lentokoneessa.
Videot katsottavissa aina alla olevasta linkistä

Somalit tuovat uusia innovaatioita bussimatkustukseen

Euroopan pakolaiskriisi ja islamin invaasio, mitä valtamedia ei halua sinun tietävän

Kirjoittanut:  Matti Korhonen joka käyttää aina tor browseria jota kukaan ei pysty selvittämään mitenkään www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Lähteet:

www.youtube.com/watch?v=r4hpCIKnHe4

Lähteet:

Ulkomaalaisten raiskausten määrä rajussa kasvussa alkuvuonna
Poliisin tietoon tulleiden raiskausten määrä kasvoi yli viidenneksellä viime vuotisesta.

Raiskausten määrä rajussa kasvussa alkuvuonna

pt-media.org/2017/07/11/paivan-videot-somalit-yrittavat-matkustaa-pummilla-ja-vaarilla-lipuilla-bussissa/

Pakistanilainen maahanmuuttaja: Islamilainen massamaahanmuutto – Euroopan loppu

Pakistanilainen maahanmuuttaja: Islamilainen massamaahanmuutto – Euroopan loppu

Esittelyssä muuan arabi, joka etsii Suomesta loppuelämän kestävää ylläpitoa

Irakilaisten seksuaali­rikosten määrä rajussa kasvussa

Irakilaisten seksuaali­rikosten määrä rajussa kasvussa

Somalit tuovat uusia innovaatioita bussimatkustukseen
Tiesitkö, että mobiililipusta voi ottaa kuvan? Katso videolta bussikuskin reaktio somalinuorten pikku kepposeen.

Somalit tuovat uusia innovaatioita bussimatkustukseen

pt-media.org/2017/07/11/sotapakolaiset-pitivat-nuorta-vammaista-naista-seksivankina-salossa/

pt-media.org/2017/07/11/inkeroisten-sotapakolaiset-edelleen-tyytymattomia-palveluun/

Islam ei ole uskonto
Apokalyptinen väkivallan, tappamisen ja kuoleman kultti
aikapommi.wordpress.com/2008/01/17/islam-ei-ole-uskonto/

Islamin Aikapommi
Mitä islam todella on?

pt-media.org/

mvlehti.net/

pt-media.org/miksi-islamilainen-maailma-ei-kehity/

Etusivu

magneettimedia.com/

uutismaailma.com/

ylewatch.blogspot.fi/

suomimedia.wordpress.com

beta.oikeamedia.com

tuonenjoutsen.blogspot.fi/

kansallisromantikko.fi/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

  1. Toivoisin, että Suomimedia kantaisi vastuunsa ja poistaisi kaikki paljastukset, koska ne vain ruokkivat kateutta. Huomattaisin vielä, että teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa näitä asioita. On väärin, että paljastatte jatkuvasti sellaisia asioita, jotka ovat salaisia ja salassa pidettäviä. Kenenkään kansalaisen ei tulisi saada nähdä näitä paljastuksia. Toivoisin myös, että ihmiset kantaisivat vastuunsa ja lopettaisivat näiden paljastusten levittämisen somessa.
    -Virpi maahanmuuttovirasto

  2. Natsirasisti leima vaan heti kaikille rasisteille, jotka levittävät näitä paljastuksia somessa. Taistelu rasisteja vastaan jatkuu, jotta totuus ei koskaan paljastuisi. Suu kiinni natsirasistit tai te joudutte vankilaan.

  3. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

Comments are closed.