Ulkomaalaisperheelle sosiaalitukea 3215 euroa kuukaudessa+ asunto puhtaana käteen

Lue alta.

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/07/06/taalla-on-hyva-olla-mukava-paikka-kiva-tunnelma/

keskustele aiheesta.

keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=45058.0

Ekonomisti: “Afrikkalaisia ei aja Eurooppaan pelko vaan toivo rikkaammasta elämästä”
On virhe kuvitella, että miljoonien afrikkalaisten tuloa Eurooppaan hillittäisiin kehitysapua lisäämällä.
mvlehti.net/2017/07/06/ekonomisti-afrikkalaisia-ei-aja-eurooppaan-pelko-vaan-toivo-rikkaammasta-elamasta/

Lähes 500 suomalaista majoittaa, piilottaa viranomaisilta ja elättää laittomasti maassa olevia.
keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=45052.0

Tilastojen mukaan suurin osa maahan tulleista afgaaneista, irakilaisista ja somaleista ei työllisty koskaan Suomessa.

Expressen tunnustaa: Vaihtoehtomedia ja Ruotsidemokraatit oikeassa koko ajan
“EU:n tulee muuttaa pakolaispolitiikkaa” on Expressenin eilisen pääkirjoituksen otsikko. Allekirjoittamattomassa pääkirjoituksessa mainitaan myös, että Euroopan on lopetettava sääntelemätön maahanmuutto Välimeren yli ja sen sijaan otettava käyttöön kiintiöjärjestelmä, jossa voidaan valita köyhimmät.
mvlehti.net/2017/07/06/expressen-tunnustaa-etta-vaihtoehtomedia-ja-ruotsidemokraatit-oikeassa-koko-ajan/

On yleensäkin järjetöntä, että Suomi tarjoaa ilmaisen lakimiehen näille maahantulijoille. Ei Suomalaisetkaan saa ilmaista lakimiestä.

Tärkein kysymys onkin kuka maksaa laittomasti maassa oleville mielenosoittajille, koska laittomasti maassa olevat mielenosoittajat saivat päivittäin ruoka, juoma, tarvike yms kuljetuksia. Vastaus on yksinkertainen kirkko ja spr rahoittavat ja maksavat laittomasti maassa olevien mielenosoituksen kaikki kustannukset sekä käteistä rahaa osallistujille. Lisäksi valtiovalta on viisaudessaan päättänyt, että laittomasti maassa olevilla on oikeus käydä yksityisellä terveydenhuollossa ja oikeus sosiaaliturvaan, joiden kulut maksetaan suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Näin rahoitetaan Suomen islamisaatiota. Kannattaa erota kirkosta heti niin saat 2% lisää rahaa heti joka kuukausi.

www.eroakirkosta.fi/

Googlatkaa Faiza A ja näette totuuden maahanmuuton kaikessa irvokkuudessaan.
Sai sosiaalitukia 53 000e ja oikeudessa ei käsitelty asumistukea lainkaan eikä se tietenkään näy tiliotteilla kun se maksetaan suoraan vuokranantajalle.
Toisessa ohjelmassa ”Kaksi Irinaa” venäläinen maahanmuuttajanainen iloitsi vapaudestaan ja siitä että oli ostanut auton ja ajokortin kotoutumistuella.
Kotoutumistukea maksetaan jopa kolme vuotta! Otetaan esimerkki: 17 vuotias Hamid asuu vuokralla ja ”kotoutuu”.

Kaveri käy peruskouluun valmentavaa koulua (ala-aste)
Seuraava askel on peruskoulu
Sitten toisen asteen koulutus

Kestoa en tiedä mutta kaiken tämän aikana saa kotoutumistuen ansiosta
-Työmarkkinatuen
-Asumistuen
-Toimintarahan
-Joukkoliikenteen kk maksun (rahana tilille)
-Mahdolliset harkinnanvaraiset toimeentulotuet

Kuulostaako reilulta kun verrataan suomalaiseen opiskelijaan.

En kertakaikkiaan ymmärrä miten sosiaalitoimen henkilöstö saa nukuttua yönsä hyvällä omatunnolla asetettuaan jotkut jalustalle ja joiden tarinat uskotaan ja joilla on ns. piikki auki. Totuus on varmaankin vielä synkempi kuin arvataankaan mutta minkäs teet kun kaikki salataan.

Valoa ei tule näkymään tunnelinpäästä Euroopan Unionissa. Tämä pakolaiskriisi ja välimeren ylitse tapahtuva, Afrikanvaltioiden haitallisen maahanmuuton aiheuttama siirtolaisten tunkeutuminen enteilee Euroopan tuhoa.

Voi vain odottaa ihmeen tapahtumista, että Euroopan Unionin kansalaiset avaisivat silmänsä ja ymmärtäisivät että tämä siirtolaisten tulva johtaa jännitteiden lisääntymiseen väestöryhmien keskuudessa. Sen voin ennustaa että tässä tarinassa ei tule olemaan onnellista loppua.

Itävalta on varautunut ennalta ehkäisevästi hidastamaan siirtolaisten tunkeutumista Itävallan valtion maarajan ylitse. Itävalta laittaa rajaa vartioimaan sotilaat ja sotilailla on armeijan kalustoa apunaan turvaamaan rajavalvontaa.

Suomen valtion poliitikot ja maahanmuuttovirasto sekä median vaikuttajat kaunistelevat kustannuksista joita syntyy turvapaikkaa hakevista ja niistä jotka saavat pysyvän oleskeluluvan Suomeen.

Aivan tavallinen köyhä suomalainen joutuu taistelemaan virkavallan koneiston kanssa joka eurosta jota maksetaan toimeentulotukena. Kun keskustellaan kansalaisten yhdenvertaisesta kohtelusta. Niin kuinka moni tunnistaa ja ymmärtää onko saanut osakseen yhdenvertaista kohtelua?

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.