Aseman laittomien lakko loppui, mitä jäi käteen? Kymmeniä laittomia haahuilijoita

Kun turvapaikanhakijoina esiintyneet Suomeen tulleet lähinnä irakilaiset ja afganistanilaiset miehet ovat nyt puolen vuoden mielenosoituksen jälkeen siirtyneet Helsingin asemalta niin mitä meille jäi käteen? 

Suurin osa asemana mielenosoittajista oli puhtaita turvapaikkaturisteja. He olivat ehkä irakilaistaustaisia, mutta asuneet ennen Suomeen tuloaan vuosia Turkissa, Arabiemiraateissa tai esimerkiksi Jordaniassa. Näistä yksikään ei ole sotaa käyvä maa, josta miesten pitää hakeutua Suomeen turvaan. Valtemediassa esilläolleet julkkis-arabit olivat järkiään työskennelleet ja asuneet mukavaa elämää Turkissa ennen Suomeen tuloa. Pahin veivaaja oli työskennellyt British Petroleumilla Arabiemiraateissa ja irtisanoutunut työstään hakeutuakseen Suomeen sotapakolaiseksi. Yksi oli ollut Jordaniassa vuosia ravintolassa töissä, toinen media-alalla kuvaajana.

Toinen ryhmä olivat afgaanit. Heistä suurin osa ei ollut ikinä asunutkaan Afganistanissa vaan olivat syntyneet ja varttuneet Iranissa. Sieltä käsin he sitten laittoivat turvapaikkaloton vetämään ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta. Miehet, jotka eivät ole ikinä asuneetkaan Afganistanissa eikä heillä ole sinne käytännössä mitään sidettä, hakevat kuitenkin turvapaikkaa vedoten Afganistanin tilanteeseen.

Kaikki nämä ovat saaneet kielteisen päätöksen ja ovat siis laittomasti maassa. He vain kieltäytyvät lähtemästä, koska he haluvat loppuelämän kestävän ilmaisen elämän suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Tärkein kysymys onkin kuka maksaa laittomasti maassa oleville, koska laittomasti maassa olevat mielenosoittajat saivat päivittäin ruoka ja juoma kuljetuksia. Vastaus on yksinkertainen kirkko ja spr rahoittavat ja maksavat laittomasti maassa olevien mielenosoituksen kaikki kustannukset. Lisäksi valtiovalta on viisaudessaan päättänyt, että laittomasti maassa olevilla on oikeus käydä yksityisellä terveydenhuollossa ja oikeus sosiaaliturvaan veronmaksajien rahoilla. Näin rahoitetaan Suomen islamisaatiota. Kannattaa erota kirkosta heti niin saat 2% lisää rahaa heti joka kuukausi.

www.eroakirkosta.fi/

Jos henkilö, jolla on pelkoa vaikkapa kidutuksesta hänet palautettaessa kotimaahansa, ja henkilö esittää asian palautuksen johdosta kritiikkiä, luultavasti hyvin moni yhtyisi kritiikkiin puolustaen henkilön oikeutta jäädä palauttamatta. Mutta nyt, kun tutkii asemalla olleiden mielenosoittajien taustoja, sellaiseen ei voi millään yhtyä. Päinvastoin moni toivoo, että heidät todellakin palautettaisiin kotimaihinsa, tai minne tahansa vaikka kolkkaamalla tajuttomaksi lentokoneen penkkiin matkan ajaksi.

Kun nämä miehet ovat rääkyneet naama punaisena asemalla puoli vuotta stop deporteissonia, kyse on periaatteessa ihan sama kuin jos joku suomalainen huutaisi pankkiryöstöstä saamansa vankilatuomion jälkeen ”En halua vankilaan”. Tai ylinopeussakon saaja rääkyisi ”En halua maksaa sakkoja”. Tai veronmaksaja huutaisi ”En halua maksaa veroja”. Tai autonomistaja vaatisi autolleen katsastusvapautta.

Jos ulkomaalainen, joka on lonninut toiselle puolelle maailmaa turvallisista oloista, kymmenien turvallisten maiden läpi, ja saa sen jälkeen kielteisen päätöksen turvapaikkahakemukseen, hänet pitää poistaa maasta vaikka väkipakolla. Teipaten lentokoneen penkkiin kiinni ja omena suuhun. Ihan samoin haettaisiin pankkiryöstäjä vankilaan, ylinopeussakon saajan palkka ulosmitattaisiin ja verottaja lähettäisi nurisevalle veronmaksajalle voudin.

Mutta kun kyse on tässä tapauksessa muslimitaustaisista henkilöistä niin yhteiskunnan toimijat ovat erityisen herkässä tilassa. Luultavasti kyse ei ole rasismin pelosta vaan jonkinlaisesta vätysmäisestä pelosta ja saamattomuudesta. Nyt yhteiskunta on menettänyt uskottavuutensa ainakin näiden laittomien muslimien silmissä. Heidän silmissään me (TE) olette heikkoja, koska olette antaneet periksi heille.

He olisivat vastaavassa tilanteessa tappaneet meidät (teidät) jo aikoja sitten.

Lähde:

Aseman laittomien lakko loppui, mitä jäi käteen? Kymmeniä laittomia haahuilijoita

www.youtube.com/watch?time_continue=389&v=b623xlwl9-I

Laittomat muslimit kehoittavat RHC:ssä toisiaan kapinaan suomalaisia vastaan.

Refugees Hospitality Clubin arabivahvistukset ovat ottaneet käyttöön tositoimet. Arabit kehoittavat ihmisiä lennoilla vastustamaan pakkopalautuksia kapinoimalla lentojen turvallisuussäännöksiä vastaan.

Kun vieraiden on aika poistua, se ei arabien mielestä koske heitä. He haluavat keinolla millä hyvänsä jäädä ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon piiriin.

Lähde:

Laittomat muslimit kehoittavat RHC:ssä toisiaan kapinaan suomalaisia vastaan

www.youtube.com/watch?v=Z6bRaeN_kjQ

www.youtube.com/watch?v=kgd9O93KPFs

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.