Poliisi suojelee laittomasti maassa olevia ja käy kantasuomalaisten kimppuun ilman syytä.

Poliisi on nyt selkeästi puolensa valinnut ja menettänyt kaikkien kantasuomalaisten luottamuksen. Poliisi suojelee ympäri Suomea laittomasti maassa olevia elintasopakolaisia ja laittomasti maassa olevia rikollisia ja terroristeja. Kaikki laittomasti maassa olevat pitäisi heti poistaa poliisin toimesta. Poliisilla ei ole mitään aikomusta tehdä sitä. Poliisi hyökkäilee laittomasti isänmaallisten kantasuomalaisten kimppuun ilman mitään syytä. Näin tapahtuu vain Suomessa. Poliisi tulee kärsimään seuraukset toiminnastaan. Tärkeintä on, että jokainen tekee kanteluita oikeuskanslerille, oikeusasiamiehelle ja rikosilmoituksia poliisin kaikista laittomista toimista, jotka näkyvät alla olevilla videoilla. Suomi on kyvytön poistamaan maassa laittomasti olevia ulkomaalaisia ja siksi useita miljoonia on tulossa. Kansalaiset eivät luota enään poliisiin ja kapina tulee tapahtumaan sisällisodan muodossa. Odotettavissa on sota, jonka poliisi tulee häviämään. Suomen poliisilla salainen lista jolla on yli 100 000 kantasuomalaista. Nämä kantasuomalaiset vastustavat natoa tai eu:ta tai euroa tai ovat maahanmuuttokriittisiä tai vastustavat hallitusta tai esittävät vaarallisia mielipiteitä, joka poikkeaa Suomen virallisesta yhden ainoan oikean totuuden linjasta. Nämä ovat poliisin mukaan hyvin vaarallisia ja siksi heidät on laitettu listalle, jotta heidät voidaan vangita heti, kun tilanne niin vaatii.

Kaikki turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia. Nämä asiat selvitetään seuraavalla liveleak videen ja pakolaisten ottaminen on täysin järjetöntä, eikä auta mitään, mutta tuhoaa sen maan talouden ja kansan, joka niitä ottaa. Asia selvitetään perusteellisesti seuraavalla liveleak videolla ja olla suomenkielisillä tekstityksellä, jonka jokaisen tulisi katsoa vain 6 minuuttia

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Samaan aikaan yli 5000 terroristia on vapaalla jalalla Suomessa ja useita tuhansia laittomasti maassa olevia. Rajat ovat avoimena ja kuka tahansa terroristi, rikollinen ja elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään koko elämänsä suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Näitä tulee noin 10 000 vuodessa. Samaan aikaan EU suunnittelee taakanjakoa, jossa elintasopakolaisia tullaan siirtämään Suomeen noin 40 000 vuodessa, mikä maksaa noin 2-3 miljardia euroa veronmaksajille joka vuosi. Maanpetturit ja ammattivalehtelijat Juha Sipilä, Petteri Orpo, Timo Soini ja Sauli Niinistö varmistavat sen, että rajat pysyvät auki aina ja Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto.  Luonnollisesti poliisia ei kiinnosta terroristit ja laittomasti maassa olevat. Poliisille on tärkeintä hiljentää ja vangita kaikki isänmaalliset suomalaiset ja yrittää hiljentää kaikki toisinajattelijat. Poliisi meni liian pitkälle ja nyt on poliisin kannalta liian myöhäistä, koska kansa ei anna anteeksi mutta tulee kostamaan kaiken. Viha tulee purkautumaan hyvin väkivaltaisesti. Poliisi heitti bensaa liekkeihin ja jokainen tietää mitä tulee tapahtumaan. Poliisiin ei voi luottaa, poliisit ovat maanpettureita! Kaikki ulkomaalaisten ongelmat, rikollisuus, kustannukset ja muut aina. mvlehti.net/ Paras paikka vihapuheelle keskustelu.mvlehti.net/

Suomen islamisaatiota ja kantasuomalaisten kansanmurhaa toteuttavat poliisi, kirkko, valtamedia, suvakit, spr, kaikki eduskuntapuolueet ja presidentti. Lain mukaan julkisella paikalla saa aina kuvata poliisi eikä kukaan voi kieltää kuvaamista millään syyllä.

www.youtube.com/watch?v=Z6bRaeN_kjQ

www.youtube.com/watch?v=kgd9O93KPFs

www.youtube.com/watch?v=5G2whDHvOKc

www.youtube.com/watch?v=4mH039aSPik

www.youtube.com/watch?v=JQJRaJy-aFw

Lähteet:

nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/06/onko-suomen-kokoontumislaki-lakkautettu.html

Suomen poliisilla salainen jättirekisteri – et saa koskaan tietää, oletko listalla
poliisirikollisena.wordpress.com/2014/10/03/suomen-poliisilla-salainen-jattirekisteri-et-saa-koskaan-tietaa-oletko-listalla/

poliisirikollisena.wordpress.com/

Oulun korruptoitunut poliisi ei suorita rikostutkintaa kaupunginvaltuustossa tehdyistä rikoksista
mvlehti.net/2017/06/28/oulun-korruptoitunut-poliisi-ei-suorita-rikostutkintaa-kaupunginvaltuustossa-tehdyista-rikoksista/

mvlehti.net/2017/06/27/video-helsingin-poliisi-vei-suomalaisen-putkaan-mies-istui-rautatientorin-penkilla/

mvlehti.net/2017/06/28/ilja-janitskin-suomen-sankari-on-loytynyt/

mvlehti.net/2017/06/27/kuka-kaskytti-helsingissa-raakalaispoliiseja-selvitimme/

mvlehti.net/2017/06/27/raakalaispoliiisit-hyokkasivat-kansalaisten-kimppuun-katso-video/

mvlehti.net/2017/06/27/video-ylikomisario-jari-taponen-kielsi-junes-lokalta-mielenilmaisun-jarjestamisen/

mvlehti.net/2017/06/26/video-marco-de-wit-viedaan-maijaan/

Kirjoittanut: Timo Virtanen

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.