Iso talouden romahdus tulossa euro romahtaa viimeistään maraskuussa

2008 tuli talouden romahdus yllätyksenä kaikille muille paitsi varautuneille ja asioita seuranneille. Nyt on tulossa paljon isompi talouden romahdus 2020 vuoden aikana, kuin 2008. Euron romahdus tarkoittaa euroalueen isoa talouden romahdusta lamaa. Euro siis ei häviä minnekkään, vain euroalueen maat kärsivät seuraukset. Yksikään eduskuntapuolue ei tule vaatimaan eroa eurosta. Suomeen se iskee kovempaa, kuin koskaan ja työttömien määrä tulee kasvamaan nykyisestä 700 000 -> 1 500 000. Mitä Sipilän hallitus tulee tekemään talouden romahtamisen jälkeen. Arvasit aivan oikein useiden miljardien leikkaukset ja useiden miljardien verojenkorotukset ovat tulossa. Leikkauksien ja verojenkorotusten arvoidaan olevan yhteensä yli 10 miljardin luokkaa, joista puolet leikkauksia ja puolet verojenkorotuksia. Verotukseen korotukset iskevät energiaverojen, polttoaineiden, alkoholivero, tupakkavero, arvonlisäveronkorotuksina 24% ->27% jopa 30%, alennetut arvonlisäverokannat poistuvat ja nousevat 27% jopa 30%. Kaikkia kulutusveroja korotetaan ja erityisesti autoilijoita ja ajoneuvojen omistajia rankaistaan kovasti. Kunnat joutuvat nostamaan kunnallisveroja useilla prosenteilla ja kiinteistöveroja. Keskimääräiset kunnallisverojen määrät tulevat olemaan 25-30% tasolla. Leikkaukset kohdistuvat sosiaalietuuksiin, työttömyyskorvauksiin, koulutukseen, vanhustenhoitoon, terveydenhuoltoon, kuntien valtionavustuksiin yms. jne. Nyt jokaiselle on suositeltavaa alkaa toimimaan heti. Kaikki osakkeet kannattaa myydä heti ja ylimääräinen omaisuus kannattaa myydä pois ja maksaa lainat pois. Käteinen kannattaa ottaa käyttöön, koska talletussuoja pankeissa on vain 100 000 euroon asti. Neuvot selviytymiseen talouden romahtamisesta on tärkeää minimoida maksetut verot nyt heti. Toimi heti tai kärsi seuraukset. Nopein tapa vähentää maksettuja veroja on eroakirkosta.fi/ Levitä tietoa somessa. Alla linkit valmistautumiseen ja selviytymiseen.

Ei kannata unohtaa sisäpiiriläisen ennustetta (aiemmat kaikki osuneet nappiin) marraskuussa tapahtuvasta euron romahduksesta/ romahduttamisesta.

suomimedia.wordpress.com/2016/03/16/verosuunnittelun-abc-miten-valtat-verot/

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/nain-suojaat-omaisuutesi-ja-rahasi-mikali-euro-yllattaen-kaatuu/

suomimedia.wordpress.com/2016/09/24/miten-valmistautua-maailmantalouden-romahtamiseen-joka-tapahtuu-pian/

Lähteet:

keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=42384.0

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Kuka näitä vuotaa julkisuuteen, kun tämä on sisäpiiritietoa ja vain rikkailla on siihen oikeus ei muilla. Lähes kaikki rikkaat ovat jo varautuneet etukäteen. Ainoa huono asia tässä on se, että nyt pienituloiset ja keskituloiset voivat varautua etukäteen. Se tulee laskemaan rikkaiden tuottoja ja voittoja. Siksi toivoisin, että poistaisitte näitä paljastuksia, jotta mahdollisimman moni menettäisi kaiken kuten 90-luvun lamassa. 90-luvun lamassa tehtiin jättimäiset voitot, kun saatiin kaikki alihintaan ja myytiin myöhemmin ylihintaan. Alla linkit aikaisempiin vuotoihin joiden poistaminen on tärkeää. Etukäteen varautuminen talouden romahtamiseen ja verosuunnittelu on vain rikkaiden oikeus ei muiden.

    suomimedia.wordpress.com/2016/03/16/verosuunnittelun-abc-miten-valtat-verot/

    suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/nain-suojaat-omaisuutesi-ja-rahasi-mikali-euro-yllattaen-kaatuu/

    suomimedia.wordpress.com/2016/09/24/miten-valmistautua-maailmantalouden-romahtamiseen-joka-tapahtuu-pian/

  2. Minua taas jäi kiinnostamaan se, minkä vuoksi euro romahtaa, ja juuri ensi vuoden marraskuussa. Ei silti, pitemmällä aikavälillä euron romahtaminen on kyllä Suomen etu. Eurosta eroamispäätöstä eivät vellihousupoliitikot olisi kuitenkaan saaneet aikaan, siitä huolimatta, että siihen puliveivausliittymisen on katsottu jo varsin laajalti olleen paha moka.

Comments are closed.