Ulkomaalaisten rikollisuus ja kustannukset kasvavat jatkuvasti.

Maassamme olevien ulkomaalaisten kuten pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja muiden ulkomaalaisten rikollisuus ja kustannukset jatkuvassa kasvussa. Kustannusten jatkuva kasvaminen rahoitetaan jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojenkorotuksilla. Maassamme sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset maksavat yli 11 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. Ulkomaalaisten rikollisuus ja kustannukset tulevat vain loputtomasti kasvamaan, koska Suomeen tulee joka päivä lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Nämä eivät koskaan maailmasta lopu ja siksi jatkuva leikkaaminen ja jatkuva verojenkorottaminen on arkipäivää loputtomasti. Vasta sitten tämä järjettömyys loppuu, kun hallitukseen nousee täysin uusi puolue, joka muuttaa lakia ja Suomeen ei oteta yhtään turvapaikanhakijaa, eikä pakolaista. Lisäksi kaikki sosiaalietuuksilla olevat ulkomaalaiset poistetaan Suomesta. suomenkansaensin.fi/ tai www.muutospuolue.fi/

Yhden vastaanottokeskuksen vuosikustannukset noin 10 miljoonaa
mvlehti.net/2017/03/26/keuruun-vastaanottokeskuksen-vuosikustannukset-10-miljoonaa/

Hallituksen tutkijat varoittavat että hyvinvointijärjestelmä ei kestä
erillaisiin sosiaaliaetuuksiin kohdistuvaa ulkomaalaisten järjestäytynyttä rikollisuutta enää kauaa. Ulkomaalaisista yli 70% huijaa sosiaalietuuksia, kun kantasuomalaisten osuus on alle 5%.
Valtiontalouden tarkastusvirasto ja rahoituslaitos on tehnyt arvioita että
ulkomaalaiset vievät huijaamalla sosiaalietuuksia 5-10 miljardia vuodessa. Kansalle on toistaiseksi onnistuttu valehtelemaan ja peittelemään todellisia kustannuksia. Tutkijat varoittavat, että kestävyysvaje, rakenteelliset ongelmat ja muilla valheilla tehtävät jatkuvat leikkaukset ja jatkuvat verojen korotukset paljastuvat kansalle jossain vaiheessa. Suomi ottaa jatkuvasti lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia joten myös kustannukset kasvavat jatkuvasti. Sosiaalietuuksiin tehtävät leikkaukset eivät pelasta tilannetta. Ainoat keinot ovat leikata, korottaa veroja ja ottaa lainaa, jolla pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ja ulkomaalaisten jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset saadaan katettua.
Yleisin tapa on se että ulkomaalaisella henkilöllä on useita eri henkilöllisyyksiä, jolloin hän saa jopa yli 10 henkilön tuet samaan aikaan. Tämä huijaaminen onnistuu vain ulkomaalaisilta, koska ilman papereita on helppo hankkia useita henkilöllisyyksiä. Kantasuomalaisilta se ei onnistu, koska paperit vaaditaan ja sosiaaliturvatunnus.

Niin kauan, kun nykyiset eduskuntapuolueet ovat vallassa on kantasuomalaisten kärsittävä jatkuvista leikkauksista ja jatkuvista verojenkorottamisesta, jotka jatkuvat loputtomasti. Valtamedia salaa ja peittelee ulkomaalaisten kustannukset, rikollisuuden ja kaikki ongelmat. Valtamedia valehtelee ja aivopesee, että Suomen kannattaa ottaa miljoonia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Poliisi yrittää estää ulkomaalaisten kustannusten, rikollisuuden ja muiden ongelmien esille tuomisen. Lisäksi poliisi salaa, eikä tutki kaikkia ulkomaalaisten tekemiä rikoksia, koska tilastot näyttäisivät vielä paljon pahemmalta. Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat miljoonien turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottamista. Rajat pysyvät auki ja Suomi jatkaa toimimistaan koko maailman sosiaalitoimistona. Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia voidaan auttaa vain paikanpäällä siellä missä he elävät mikäli valtiolla on varaa. Suomella ei ole varaa. Ulkomaalaisten Seksuaalirikosten määrä on kolminkertaistunut. Mitä enemmän ulkomaalaisia sitä enemmän kustannukset, rikollisuus ja muut ongelmat kasvavat. 

Ulkomaalaisten rikollisuus, kustannukset ja muut ongelmat aina. mvlehti.net/ Paras paikka vihapuheelle, jolle poliisi on voimaton keskustelu.mvlehti.net/ Maahanmuuttokriitikoille suositellaan anonyymejä random nimimerkkejä ja tor browserin käyttöä. www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en Näillä tavoin poliisi on täysin voimaton saamaan ketään kiinni vihapuheesta. Vihapuhe ja viharikokset ovat sama kuin kieltolaki fi.wikipedia.org/wiki/Kieltolaki_(Suomi) Kukaan ei tule välittämään, eikä noudattamaan kyseistä lakia. Vihapuhe ja viharikokset tulevat räjähtämään käsiin jo yli miljoona kantasuomalaista tekee vihapuhe tai viharikoksia.

Lähteet:

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset tuhoavat talouden katso video vain 6 minuuttia. Kyseinen video paljastaa sen, että kaikki turvapaikanhalijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia ja niiden ottamista kannattavat valehtelevat ja maahanmuutto tuhoaa valtiot ja niiden talouden ja kulttuurin.

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

400 miljoonan lisäleikkaukset sekä bensaveron korotus – 400 miljoonaa lisää matujen hyysäämiseen
mvlehti.net/2017/04/16/400-miljoonan-lisaleikkaukset-seka-bensaveron-korotus-400-miljoonaa-lisaa-matujen-hyysaamiseen/

Esittelyssä muuan arabi, joka etsii Suomesta loppuelämän kestävää ylläpitoa

Suomen raiskaustilastot kasvavat edelleen räjähdysmäisesti
magneettimedia.com/suomen-raiskaustilastot-kasvavat-edelleen-rajahdysmaisesti-valtamedia-ei-kerro-syyta/

Raiskausten määrä kasvussa alkuvuodesta – lisäys edellisvuoteen yli 32 prosenttia
mvlehti.net/2017/04/20/raiskausten-maara-kasvussa-alkuvuodesta-lisays-edellisvuoteen-yli-32-prosenttia/

Ulkomaalaisten osuus seksuaalirikoksissa räjähti
mvlehti.net/2017/01/28/ulkomaalaisten-osuus-seksuaalirikoksissa-rajahti-poliisiylijohtaja-selittelee/

Totuus kaikki Suomeen tulleet pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat elintasopakolaisia.
suomimedia.wordpress.com/2017/04/05/totuus-kaikki-suomeen-tulleet-pakolaiset-ja-turvapaikanhakijat-ovat-elintasopakolaisia/

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset tulevat vain paremman elintason takia Suomeen.
suomimedia.wordpress.com/2017/03/15/turvapaikanhakijat-ja-pakolaiset-tulevat-vain-paremman-elintason-takia-suomeen/

Suomessa matut menevät oman kansan edelle
suomimedia.wordpress.com/2017/02/28/suomessa-matut-menevat-oman-kansan-edelle/

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistele jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää näitä paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon.

    Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä kantasuomalaisten miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Tuo 11 miljardia ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he ovat joutuneet maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siksi he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia. Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa.

  2. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Suomeen mahtuu 100 miljoonaa ulkomaalaista ja Suomella on varaa elättää vaikka koko maailma. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

Comments are closed.