Tuulivoimahuijaus – miksi tuuli ei toimi

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. “Puoluetuet ovat miljoonien/neljän vuoden aikana miljardien arvoisia.”
    Öhöm, tarkistapa tuo laskutoimitus. 30 M€ * 4 = 120 M€. Miljardin raja menee rikki vasta 34 vuoden päästä.

    Mitä tuulivoimasta kerroit, pitänee pääosin paikkansa. Täsmällisiä tietoja voi olla vaikea saada, koska niitä luultavasti halutaan salailla. Kuitenkin laskin uuden tuulivoimalan kustannukset ja arvioidun tuotannon Tuulivoimayhdistyksen ja Tilastokeskuksen tiedoista. Tuulivoimaloiden käyttöajan sain Tanskasta, missä tuulivoimaa on käytetty jo kymmeniä vuosia. Viivan alle tuli selvästi tappiollinen tulos.

    Ilman tukijärjestelmää maahamme ei rakennettaisi ainuttakaan kaupallista tuulivoimalaa, koska nykytekniikalla ne ovat erittäin kannattamattomia. Tuulivoimabisnes täyttää monet petoksen tunnusmerkit.

Comments are closed.