Merkel: Suomesta tultava avoimien rajojen, liberalismin lippulaiva ja Islamistinen maa.

Merkel haluaa nopeuttaa Suomen islamisaatiota ja kantaväestön vähentämistä. Tavoitteena on islamistinen Suomi, jossa muslimit ovat suuri enemistö ja kantasuomalaiset ovat pieni vähemistö. Tavoitteen toteuttavat kansanpetturit ja ammativalehtelijat Juha Sipilä, Petteri Orpo, Sauli Niinistö ja Timo Soini ovat sitoutuneet tähän Merkelin politiikkaan. Suomesta tullaan tekemään islamistinen maa mahdollisimman nopeasti. Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat kantaväestön kansanmurhaa ja muslimien lisäämistä miljoonilla. Kaikki turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia ja muslimeja. Kantaväestö maksaa jo nyt yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisten kustannuksia, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Muslimien ottaminen ja elättäminen rahoitetaan jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojenkorotuksilla. Kaikki, jotka vastustavat tätä politiikkaa tullaan hiljentämään vihapuhe, viharikos ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan tuomioilla. Poliisi on valjastettu etsimään ja hiljentämään kaikki tätä politiikkaa vastustavat ja oikeuslaitokset laittavat tuomioita. Ei ole sattumaa, että kaikki turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat muslimeja ja elintasopakolaisia. Kaikki on suunniteltu tarkasti ja vain elintasopakolaiset muslimit otetaan Suomeen. Poliisi on aina matujen puolella ja kantasuomalaisia vastaan. Poliisi on puolensa valinnut ja tulee kärsimään seuraukset.

mvlehti.net/2017/06/26/juuri-nyt-poliisi-pidatti-marco-de-witin/

mvlehti.net/2017/06/26/seuraa-suorana-poliisi-uhkaa-purkaa-suomi-maidanin-pakkotoimin-mielenilmaisun-purkamisen-takaraja-kello-18/

Sisäministeriön suunnitelman mukaan jokainen kunta joutuu, ottamaan 25% muslimeja kuntien väestömäärän mukaan. Siis jokaisessa kunnassa tulee olemaan väestöstä 25% muslimeja. Näin islamisaatiota levitetään jokaiseen kuntaan ja näin tuhotaan koko Suomi.

Islamisaation rahoitus toteutetaan jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojenkorotuksilla kantaväestöä kohtaan. Leikkaukset kohdistetaan aina kantaväestön heikoimpiin vanhukset, sairaat ja köyhät. Työntekijöiltä alennetaan palkkaa, lisätään työaikaa, vähennetään lomia ja korotetaan ns. kulutusveroja. Sote tulee olemaan myös merkittävässä roolissa, jossa on tarkoitus yksityistää koko Suomen terveydenhuolto. Kustannukset tulevat nousemaan merkittävästi ja niillä joilla ei ole varaa maksaa ne jätetään hoitamatta. Tarkoituksena on tappaa mahdollisimman monta heikossa asemassa olevaa kantasuomalaista. Tämä toteutetaan leikkauksilla, jolloin ihmisillä ei ole varaa enään hoitoihin, ostaa lääkkeitä tai ruokaa jolloin he tulevat kuolemaan näiden seurauksena. Sekä heikentämällä vanhustenhoitoa, jolloin vanhukset saadaan nopeampaa kuolemaan. Työttömät tullaan pakottamaan ilmaiseen orjatyöhön, josta ei koskaan saa mitään palkkaa. Kaikki asioita seuranneet ovat havainneet, että nämä kaikki ovat vauhdilla menossa eteenpäin Suomessa.

 

www.youtube.com/watch?v=jhQz5U3HIl0

Financial Times (FT) uutisoi, että suurten eurooppalaisvaltioiden kasvavan EU-vastaisuuden vuoksi Angela Merkel suuntaa nyt energiansa Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Merkel vaatii talouden ”liberalismia” eli rajojen avaamista ulkomaalaiselle ”työvoimalle” ja ulkomaalaiselle rahalle.

FT:n mukaan Merkel pelkää Brexitin vuoksi, että EU-vastaisuuden yleistyminen voi riistää Saksalta sen entiset liittolaiset. Merkel etsii nyt kuumeisesti maita, jotka ovat valmiita ajamaan hänen rinnallaan liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa ja pankkien ylivaltaa.

FT kirjoittaa, että Merkel on kiinnittänyt katseensa erityisesti ”Suomeen ja muihin liberaaleihin EU-maihin”. Merkelin mielestä Suomen on korvattava Britannia ja ryhdyttävä mantereen epäviralliseksi liberalismi- ja globalisaatiolobbaajaksi.

Merkelin pelon taustalla on Brexitin lisäksi poliittinen kehitys esimerkiksi Ranskassa, Italiassa ja muissa eteläisen Euroopan maissa. FT:n mukaan Merkel pelkää, että poliittinen ja taloudellinen valta voi siirtyä yksityisiltä pankeilta takaisin kansallisvaltioille:

”[Eteläisen Euroopan] maat eivät ole perinteisesti uskoneet vapaisiin markkinoihin ja sääntelyn purkamiseen toisin kuin Britannian johtama pohjoisen Euroopan lobby.

Eteläisen Euroopan maat ovat uskoneet yleensä mieluummin valtioon kuin markkinoihin. Käytännössä tämä merkitsee esimerkiksi valtion rahoittamia julkisia hankkeita.”

Kuten olemme usein kirjoittaneet, Euroopassa on käyty jo pitkään näkymätöntä sisällissotaa pankkien ja valtioiden välillä. Esimerkiksi Islanti nousi lamastaan vangitsemalla pankkiirit ja palauttamalla taloudellisen vallan valtiolle.

Merkel on sen sijaan täysiverinen pankkilobbaaja, jonka mukaan poliittinen päätöksenteko täytyy siirtää kokonaan kansainväliselle rahanvallalle. Italian ja Ranskan kehitys huolettaa Saksaa syystäkin.

Ranskassa presidentinvaalien suosikkeihin lukeutuva Marine Le Pen on luvannut ajavansa pankkitoiminnan kansallistamista ja euroeroa. Italiassa kansalaiset äänestivät joulukuussa Goldman Sachsin ja JP Morganin vaatimaa perustuslakiuudistusta vastaan.

Liittovaltioeliitti alkaa painostaa pieniä Pohjoismaita

FT uutisoi, että Merkel on erityisen ärsyyntynyt protektionismin eli taloudellisen nationalismin suosion kasvamisesta. Protektionistit tahtovat palauttaa tehtaat takaisin länsimaihin ja suosia kotimaista ulkomaalaisen tuotannon sijaan.

Merkel puhui FT:n mukaan yksityisen pankkivallan puolesta myös viime kuussa järjestetyssä Euroopan kansanpuolueen vuosikokouksessa. Hän julisti, ettei päättäjillä ole oikeutta tukea esimerkiksi kotimaista kysyntää ja tuotantoa julkisilla hankkeilla.

Merkelin puhe oli linjassa EU:n perustavan Maastrich sopimuksen kanssa. Maastrichtin sopimus sitoo EU-jäsenmaat yksityisten pankkien velkaorjiksi kieltämällä kansallistetun pankkitoiminnan.

Eteläisessä Euroopassa yhä useampi äänestäjä on viimein ymmärtänyt, että Maastrichtin sopimus johtaa lopulta työttömyyden kasvuun, palveluiden loputtomaan leikkaamiseen ja kansallisomaisuuden pakkohuutokauppaan Kreikan mallin mukaisesti.

Koska EU-liittovaltiofanaatikot ja globalistit pelkäävät menettävänsä Brexitin vanavedessä myös Ranskan ja Italian kaltaiset liittolaisensa, kohdistavat globalistit huomionsa nyt pieniin ja epävarmoihin Pohjoismaihin.

FT kirjoittaa, että lobbaajien tehtävä ei tule olemaan helppo, sillä yksittäiset Pohjoismaat eivät kykene varallisuudellaan ja vaikutusvallallaan korvaamaan Britannian kaltaisia poliittisia mammutteja. Vaihtoehdot ovat kuitenkin vähissä, joten Suomi tulee olemaan lähitulevaisuudessa ankaran painostuksen kohde.

Berliinin jäljelle jääneet liittolaiset ovat paljon pienempiä – Ruotsi, Suomi ja Baltian maat.

Puolalla on samanlaisia taloudellisia näkemyksiä, mutta Varsovan nationalistisen Laki ja oikeus –puolueen johtama hallitus on poliittisesti hankalta kumppani [nationalismia vihaavalle. Suom. huom.] Saksalle.

Ruotsin EU-ministeri Ann Linde kertoi FT:lle viime vuonna Brexitin merkitsevän sitä, että Ruotsin on työskenneltävä entistä kovemmin lobatakseen esimerkiksi vapaakaupan puolesta.

Linden mukaan Ruotsin on kehityttävä jopa ’hiukan aggressiiviseksi’ saadakseen näkemyksensä kuuluville.”

Ei ole lainkaan yllättävää, että Merkel tahtoo asettaa pakkomonikulttuurisuuden, ääriliberalismin ja kulttuurimarxismin raiskaaman Ruotsin sekä EU-byrokraatteja uskollisesti hännystelevän Suomen uudistuneen unionin johtoon.

Ikävä kyllä, Pohjoismaat edustavat kulttuurimarxistisen liittovaltiounelman viimeistä linnaketta.

Merkel tahtoo tuhota Euroopan ennen uransa loppumista

Merkel joutuu ajamaan uudistuksiaan läpi kiireellä, sillä hänelle povataan ankaraa vaalitappiota tänä vuonna pakolaiskriisin vuoksi.

Merkelin taustajoukot ovat syyttäneet tulevasta tappiosta ”Putin-trolleja”, mutta Saksan tiedustelupalvelut ovat kumonneet Putin-huhut. Merkel on kaivanut kuoppansa omin voimin tekemällä äärimmäisen saksalaisvastaista politiikkaa.

Merkel pyrkii ennen poliittisen uransa loppua rakentamaan unioniin myös uuden voimakkaan pankkilobbausjärjestön, joka olisi käytännössä Euroopan IMF. Merkelin ”EMF” käynnistäisi verisen taistelun taloudellista nationalismia kannattavia eurooppalaishallituksia vastaan.

Lisäksi Euroopan unioni on aloittanut rajut uhkailutoimet maahanmuuttovastaisia hallituksia vastaan. Mikäli eliitti saa tahtonsa läpi, voidaan pakkomonikulttuurisuudesta kieltäytyvät valtiot vastaisuudessa erottaa unionista.

Viimeisimmät uudistukset voivat kuitenkin kääntyä myös Euroopan unionia vastaan. Koska talous ja maahanmuutto ovat Euroopan vaalien avainkysymyksiä, voivat EU:n tyrannimaiset otteet käynnistää jopa unionin hajoamiseen johtavan dominoefektin.

Lähde: magneettimedia.com/merkel-suomesta-tultava-avoimien-rajojen-ja-liberalismin-lippulaiva/

”Euro on Suomen kovin konsultti

Hyvää vaalipäivää ! Mielenkiintoista nähdä, huipentuuko Suomen euro-paradoksi jo näissä vaaleissa,vai vasta seuraavissa. Suomi on tehnyt kaikkensa pysyäkseen Euroopan päättävissä pöydissä ja vielä enemmän, ettei se joutuisi noudattamaan yhteisön pelisääntöjä.

Niinpä puheet ja teot ovat alituiseen räikeässä ristiriidassa ja lopulta euroalueen markkinat, eli ihmisten omat valinnat tekevät kaikki päätökset poliitikkojen puolesta. Pörssit eivät tee, koska ne ovat vain poliittisen mielikuvitusmaailman sivukonttori tahojen holtittomaan sijoittamiseen.

Paradoksi on kehittynyt tähän tapaan:

Keskusta on käytännössä tuhonnut Suomen maatalouden

Kokoomus on käytännössä tuhonnut suomalaiset pienyrittäjät

Vihreiden piirissä terve elinympäristö on näköjään viimeisellä sijalla.

Vain palapelin viimeinen osa odottaa täytäntöön panoa ja se on ammattiliittojen hajoittaminen. Ottavatko siitä lopulta kyseenalaisen kunnian vasemmistopuolueet SDP:n johdolla, kuten paradoksi edellyttää, vai Perussuomalaiset,jää nähtäväksi.

Euro merkitsee joka tapauksessa ammattiliittojen vaikutusvallan näivettymistä. Niiden sosiaaliturvan säilyminen on ainoastaan jättimäisen velkaantumisen asiota.

Kun Suomen velkasaldo huolestuttaa lainoittajat, alkaa ammattiliittojen saattohoito toden teolla, eikä metelöinnistä ole mitään apua siinäkään asiassa. Ne itse haluavat kuitenkin pitää kiinni eurosta, vaikkaintressien yhteensovittaminen eurotaloudessa on absoluuttinen mahdottomuus.

Jos jotain pikkusälää haluaa tähän lisätä, voisivat Kristilliset ajaa pontevammin suurmoskeijaa ja RKP muuttaa linjansa ”pakkoruotsiin”.

Vaikka tuntuu täysin uskomattomalta , että kaikki puolueet ovat näin pitkään kyenneet toimimaan euro-ja markkinavastaisesti, niin kyllä paradoksin huipentuma on se,että suomalaiset vielä viitsivät näitä puolueita äänestää .”

Lokakuun vallankumous 1917 sentään oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Mutta, Suomalaiset vuosi toisensa jälkeen äänestävät ihan itse valtaan omat teurastajansa.

Poliitikkojen pitäisi palvella kansaa, mutta ne ovat täydellisesti pankkiirien palveluksessa. Pankki- ja rahajärjestelmä jonka Suomen kansa on välinpitämättömyyttään hyväksynyt käyttöönsä on ikäänkuin vankila jonka avaimet (rahanluontioikeus) on annettu psykopaateille. Suomen kansa on itse rakentanut tämän vankilan ympärillensä, joten on turha valittaa. Kansalla olisi myös valta purkaa tämä vankila ympäriltään, mutta me emme sitä halua tehdä.

Ratkaisu talouslamaan voisi olla pääpiirteittäin jopa näin yksinkertainen, viisaammat korjatkoot, jos tämä ei kelpaa:

Yksi valtion virasto tai tilitoimisto luo muutamalla tietokoneen näppäimistön näppäilyllä esim. Suomen pankin tilille ja muutamien kuntapankkien tileille saman rahamäärän mitä nyt ulkomailta vuosittain lainaksi otetaan, hoitaa kirjanpidon ja jne. ( Bittimuotoisen fiat – rahan luomiseen tyhjästä ei tarvita kv. liikepankkeja, IMF:ää, BIS-rahakartellia ja luottoluokittajia.)

Yksi puoluepolitiikasta irrallaan oleva valtion virasto, tai jopa keskikokoinen tilitoimisto voisi periaatteessa hoitaa koko valtiomme rahahuollon, toimien ikäänkuin mekaanisesti. Liikkeellä oleva rahamäärä, ja siitä johtuva inflaatio/deflaatio -sykli olisi täten jopa paremmin kontrollissa kuin nyt, koska kaikki luotu raha olisi tarkkaan kirjattu ylös, ja mahdollinen liika kierrossa olevaa raha olisi vedettävissä pois kierrosta esim. haittaveroilla tms.

Meitä huijataan hienoilla talousteorioilla ja ”talousasiantuntijoiden” puheilla luulemaan, että tämä fiat – raha on ikäänkuin jokin ehtyvä luonnonvara, mutta se ei sitä ole. Nykyinen fiat rahamme on täysin keinotekoinen asia. Silti käytämme tätä rahaa, ikäänkuin olisimme kultakannassa. Lisäksi valtiot ovat vapaaehtoisesti luovuttaneet veronmaksuvälineeseensä liittyvät valtuudet pois. Valtio ei voi edes kirjoittaa itselleen shekkiä.

Tässä sanotaan kaikki

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Madame liittokanslerille
    Joo joo, hoitaapa tänne semmonen 10 Mrd, niin katotaan mitä (pientä) voidaan järjestää.

  2. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

Comments are closed.