Totuus kaikki Suomeen tulleet pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat elintasopakolaisia.

Totuus kaikki Suomeen tulleet ja tulevat pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat tulleet Suomeen vain paremman sosiaaliturvan takia. Eivätkä he ole edes oikeita pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. He ovat vain kuulleet tyhmästä maasta, joka toimii koko maailman sosiaalitoimistona joka takaa ilmaisen loppu elämän kaikille ulkomaalaisille ja heidän sukulaisille ja perheille myös. Koskaan heidän ei tarvitse tehdä mitään työtä ja he tulevat elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Oikeat pakolaiset ja turvapaikanhakijat eivät pääse lähtemään maistaan edes pois, koska heillä ei ole rahaa, eikä mahdollisuutta lähteä tuhansien kilometrien matkalla. Oikeita turvapaikanhakijoita ja pakolaisia voidaan auttaa vain paikanpäällä. Ne jotka ovat paenneet maistaan muka turvapaikanhakijoina tai pakolaisina ovat niitä joilla on rahaa ja varaa matkustella tuhansia kilometrejä. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen on täysin järjetöntä, eikä auta mitään, mutta tuhoaa sen maan talouden ja kulttuurin, joka niitä ottaa. Tämä asia selvitetään seuraavalla liveleak videolla suomenkielisellä tekstityksellä, jonka jokaisen tulisi katsoa vain 6 minuuttia www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen.
suomimedia.wordpress.com/2018/01/17/pakolaisten-ja-turvpaikanhakijoiden-auttaminen-heidan-kotimaissaan-on-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset etsivät vain loppuelämän kestävää ilmaista ylläpitoa suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Mitään työtä he eivät tule tekemään vaan elävät sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat, kuin syöpä ja ne tuhoavat jokaisen maan talouden ja kulttuurin. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset katetaan jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvalla lainanottamisella.

Laskelmien mukaan jokainen sosiaalietuuksilla koko elämänsä elävä ulkomaalainen maksaa keskimäärin yhteiskunnalle 5,28 miljoonaa euroa.

400 miljoonan lisäleikkaukset sekä bensaveron korotus – 400 miljoonaa lisää matujen hyysäämiseen
mvlehti.net/2017/04/16/400-miljoonan-lisaleikkaukset-seka-bensaveron-korotus-400-miljoonaa-lisaa-matujen-hyysaamiseen/

ESITTELYSSÄ MUUAN ARABI, JOKA ETSII SUOMESTA LOPPUELÄMÄN KESTÄVÄÄ YLLÄPITOA
Esittelyssä muuan arabi, joka etsii Suomesta loppuelämän kestävää ylläpitoa

Islam ei ole uskonto
Apokalyptinen väkivallan, tappamisen ja kuoleman kultti
aikapommi.wordpress.com/2008/01/17/islam-ei-ole-uskonto/

Tästä päivästä alkaen poliisi kantaa muslimien pelossa konepistooleja näkyvästi Helsinki-Vantaan lentoasemalla
Suomessa on kohotettu valmiutta muslimiterroristien varalta! Eikö poliisi uskokaan islamin olevan rauhan uskonto?
mvlehti.net/2017/04/12/tasta-paivasta-alkaen-poliisi-kantaa-muslimien-pelossa-konepistooleja-nakyvasti-helsinki-vantaan-lentoasemalla/

Yli 70% ulkomaalaisista huijaa sosiaalietuuksia, kun kantasuomalaisten osuus on alle 5%. Ulkomaalaisten on todella helppo huijata sosiaalietuuksia Suomessa ja hyvin harva jää kiinni alle 3%. Rahoja ei saada juuri koskaan takaisin. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksien huijaaminen on jatkuvasti kasvanut, koska tieto on levinnyt. Ulkomaalaisten on Suomessa maailman helpoin huijata tukia kaikilla mahdollisilla tavoilla. Osa ulkomaalaisista ei ole edes enään Suomessa vaikka sosiaalietuudet juoksevat tilille. Huijaaminen lisääntyy, mutta kukaan ei tee asialle yhtään mitään, eikä kukaan uskalla tutkia asiaa rasismin pelossa. Ulkomaalaisten on maailman helpoin tehdä mitä tahansa rikoksia Suomessa. Ulkomaalaisia tulijoita Suomeen elämään sosiaaliturvalla on monia miljoonia, jopa 60 miljoonaa haluavat tulla Suomeen elämään sosiaaliturvalla.
blogit.iltalehti.fi/tuula-malin/2016/06/23/kiinteistobisnesta-sosiaaliturvalla/

Samaan aikaan valtamedia valehtelee ja aivopesee kansaa uskomaan, että Suomeen kannattaa ottaa useita miljoonia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Mistään matujen ongelmista, kustannuksista, rikoksista valtamedia ei koskaan mainitse yhtään mitään. Poliisi taas salaa, vähättelee ja ei tutki ulkomaalaisten rikoksia, koska ulkomaalaisten rikostilastot kasvaisivat rajusti, jos ne kaikki tutkittaisiin. Poliisin rooli on myös hiljentää jokainen maahanmuuttokriitikko keksityillä rikoksilla kuten vihapuhe, viharikos, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, uskonrauhan rikkominen ja kaikki muut rasistiset rikokset.

Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona ja edes laittomasti maassa olevia kukaan ei ole poistamassa. Laittomasti maassa olevat järjestävät mielenosoituksia ja eduskuntapuolueet ja poliisi eivät tee yhtään mitään. Kaikissa muissa maailman maissa laittomasti maassa olevat olisi pidätetty ja vangittu ja poistettu maasta. Laittomasti maassa olevilla on myös oikeus perustoimeentuloon, ilmaiseen yksityiseen terveydenhuoltoon, ilmaiseen asumiseen, ruokaan, veteen, sähköön. Tämä siis vain Suomessa muissa maissa laittomasti maassa olevat eivät saa mitään. Laittomasti maassa olevat ovat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita, jotka kieltäytyvät poistumasta, koska he haluavat veronmaksajien maksavan heidän ilmaisen elämisensä. Mitään työtä he eivät tule koskaan tekemään ja he tulevat elämään koko elämänsä veronmaksajien kustantamalla sosiaaliturvalla. He ovat kuulleet tyhmästä maasta nimeltä Suomi, joka toimii koko maailman sosiaalitoimistona. Suomeen on tulossa kymmeniä miljoonia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita seuraavina vuosina. Mitä tekevät eduskuntapuolueet, eivät mitään rajat pysyvät auki ja Suomi jatkaa toimimistaan koko maailman sosiaalitoimistona.

Suomi käyttää nyt jo yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannuksiin. Summa kasvaa jatkuvasti, joka vuosi noin 500 miljoonalla eurolla. Tämä on se todellinen syy minkä takia jatkuvasti leikataan ja jatkuvasti korotetaan veroja. Tämä on se todellinen syy miksi valtio ottaa jatkuvasti velkaa ja verorahat katoavat tähän, eikä mikään riitä. Tämä on se syy miksi Suomessa on yksi maailman kovimmista verotuksista ja maksetuille veroille saa vähiten vastinetta koko euroalueella. Paljon lisää leikkauksia ja veronkorotuksia on tulossa Sipilän hallituksen toimesta, joten siihen on parasta varautua tai alkaa vähentämään maksettuja veroja.

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

suomimedia.wordpress.com/2016/03/16/verosuunnittelun-abc-miten-valtat-verot/

Turvapaikanhakijoista ja pakolaisista pidetään hyvää huolta Suomessa, mutta köyhistä kantasuomalaisista, asunnottomista ja leipäjonoissa olevista kukaan ei välitä, eikä tee asialle yhtään mitään. Samalla rahalla ja resurseilla mitä nyt käytetään turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin vuodessa. Olisi asunnottomuus, leipäjonot ja köyhyys poistettu Suomesta pysyvästi. Eduskuntapuolueilla ei ole mitään aikomusta tehdä näin siksi tilanne jatkuu. Yksikään eduskuntapuolue ei ole tehnyt yhtään mitään 20 vuoden aikana asunnottomuuden, leipäjonojen ja köyhyyden poistamiseksi. Nykyinen äärioikeistohallitus on merkittävästi lisännyt työttömyyttä, asunnottomuutta, leipäjonoja ja köyhyyttä. Samaan aikaan kaikille turvapaikanhakijoille ja pakolaisille tarjotaan 5 ateriaa päivässä ilmaiseksi kokin toimesta, ilmainen yksityinen terveydenhuolto, ilmainen vesi, sähkö, asunto, ilmainen siivous ja rahaa käteen. Kaikki tämä tapahtuu kantasuomalaisten veronmaksajien rahoilla ja turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrät kasvavat jatkuvasti. Samalla kustannukset kasvavat jatkuvasti. Tämä tulee jatkumaan niin kauan, kun nykyiset eduskuntapuolueet ovat vallassa tai siihen asti kun kansan mitta täyttyy ja se ryhtyy kapinaan.

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset kasvattavat valtavasti sen maan johon he tulevat rikollisuutta, sairauksien määrää, työttömyyttä, terveydenhuollonkustannuksia ja sosiaalietuuksien kustannuksia. Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa keskimäärin 7500 euroa kuukaudessa ja 90 000 euroa vuodessa veronmaksajille. Heidän kouluttaminen ja kotouttaminen maksaa myös valtavasti. Lukutaidottomuus ja kirjoitustaidottomuus ja ammattitaidottomuus on yleistä. Koko elämänsä sosiaalietuuksilla elävät turvapaikanhakijat ja pakolaiset maksavat 5,28 miljoonaa euroa veronmaksajille. Afrikasta ja lähi-idästä tulevien pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden työttömyys on yli 20 vuoden jälkeenkin noin 90%.

Luonnollisesti tässä tilanteessa, jossa osa pakolaisista todellakin tarvitsee pelastavaa kättä, olisi järjestettävä kansainvälistä avustustoimintaa paikallisella tasolla eikä järjestettävä kansanvaelluksia ympäri maailmaa.

Suomeen tulee tällä hetkellä jatkuvasti paperittomia eli ulkomaalaisia, joilla ei ole mitään henkilöllisyyspapereita tai todistuksia. Tämä mahdollistaa sen, että terroristit, rikolliset ja elintasopakolaiset tulevat Suomeen ilman papereita ja jäävät tänne. Mitä tekevät poliisi, rajavartiolaitos ja eduskuntapuolueet eivät yhtään mitään. Kaikki maailman rikolliset, terroristit ja elintasopakolaiset ovat tervetulleita Suomeen turvapaikanhakijoiksi tai laittomasti olemaan maassa. Mitään papereita ei vaadita ja rajat pysyvät auki. On siis selvää, että kun asialle ei kukaan ole tekemässä mitään. Eduskuntapuolueet ja poliisi haluavat terroristeja, rikollisia ja elintasopakolaisia Suomeen. Ne ovat myös vastuussa jokaisesta kantasuomalaisen kuolemasta, raiskauksesta tai rikoksesta, jotka nämä paperittomat ulkomaalaiset tekevät.

Terrorismistä tulee arkipäivää myös Suomessa ja sen on mahdollistanut se politiikka, että kaikki joilla ei ole mitään papereita voivat tulla Suomeen avoimista rajoista ja kukaan eduskuntapuolue tai poliisi ei ole estänyt tätä. Se mitä Ruotsissa tapahtuu tulee olemaan arkipäivää myös Suomessa tulevaisuudessa. Eliitti on päättänyt, että Suomesta tehdään Islamistinen maa, jossa autot, rakennukset palavat jatkuvasti, pommit räjähtelevät, ihmisiä ammutaan ja ihmisiä tapetaan jatkuvasti. Tämä on se syy miksi eduskuntapuolueet ja poliisi eivät tee yhtään mitään. On päätetty, että näin pitää tapahtua. Valtamedia käyttää valheellisesti nimeä kielteisen turvapaikansaaneista, jotka ovat laittomasti maassa, heitä valtamedia kutsuu “paperittomiksi” Näin vaihe vaiheelta tuhotaan Suomi ja tämä on täysin tietoisesti valittu poliittinen linja kaikilta eduskuntapuolueilta. Kun ulkomaalaiset alkavat tekemään rikoksia, raiskaamaan ja tappamaan kantasuomalaisia ja uhriksi sattuu sinun lähipiiriin kuuluva henkilö tai sinä itse. Muista, että eduskuntapuolueet valitsivat tietoisesti tämän poliittisenlinjan, jossa kantasuomalaisten on kuoltava ulkomaalaisten toimesta. Suojelupoliisi on voimaton, koska terroristeja on jo useita tuhansia Suomessa ja lisää tulee ilman papereita ja rajat pysyvät auki ja mitään papereita ei vaadita rajoilla.

Miten kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet laittomasti maassa olevat saivat koko Suomen polvilleen. He pitävät mielenosoitus leiriä helsingissä ja muissa kaupungeissa ja kieltäytyvät lähtemästä maasta. Mitä tekevät poliisit ja eduskuntapuolueet, eivät yhtään mitään. Missä tahansa muussa maassa poliisi olisi pidättänyt kaikki laittomasti maassa olevat, sekä pakkopalauttanut heidät. Suomessa ei tapahdu yhtään mitään. Kirkko ja suvakit majoittavat heidät ja elättävät heidät. Ei ole mitään järkeä maksaa kirkollisveroja. www.eroakirkosta.fi  Eikä siinä kaikki nämä laittomasti maassa olevat ovat oikeutettuja ilmaiseen terveydenhuoltoon ja toimeentulotukeen kantasuomalaisten veronmaksajien rahoilla. Poliisi suojelee laittomasti maassa olevia ja ahdistelee jatkuvasti kansallismielisiä. Nämä voi lukea keskustelu.mvlehti.net/ tai katsoa youtubesta  www.youtube.com/results?search_query=suomi+maidan  Poliisi on puolensa valinnut ja se on matujen puolustaminen ja oleminen kantasuomalaisia vastaan. Poliisi on menettänyt kansan luottamuksen pysyvästi ja poliisiin ei voi luottaa enään. Valtamedia valehtelee ja aivopesee kansaa. Poliisi suojelee matuja ja vie isänmaallisia kantsuomalaisia vankilaan mistä tahansa syystä vihapuhe yms.

mvlehti.net/2017/04/15/heraa-nakemaan-oma-etusi-suomen-kansa/

Moderni sortokausi; uhkana poliittinen mafia ja politisoitunut poliisi
magneettimedia.com/moderni-sortokausi-uhkana-poliittinen-mafia-ja-politisoitunut-poliisi/

www.fincrime.net/category/poliisit/

poliisirikollisena.wordpress.com/

Maanpetturit ja Suomen islamisaatiota kannattavat ovat kaikki eduskuntapuolueet, valtamedia, suvakit, kirkko, spr ja poliisi.

Keskittämällä apu pakolaisleireihin voidaan auttaa moninkertaisesti 138 kertaa enemmän pakolaisia ja varsinkin eniten kärsiviä naisia ja lapsia, kuin se, että ne tuodaan maahan veronmaksajien elätettäväksi.

Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee jatkuvasti lisää joka päivä ja he lisääntyvät synnyttämisen kautta, joten kaikki ongelmat ja kustannukset kasvavat jatkuvasti. Suomi käyttää nyt jo yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannuksiin. Jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojenkorotuksilla rahoitetaan sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten kustannuksia, jotka kasvavat 500 miljoonalla eurolla joka vuosi. Kolmannenpolven turvapaikanhakijoita ja pakolaisia ei edes lasketa ulkomaalaisiksi vaan suomalaisiksi vaikka nämä maksavat 4,4 kertaa enemmän yhteiskunnalle, kuin kantasuomalaiset. Lisäksi he kasvattavat työttömyystilastoja, asuntojen hinnat nousevat, rikollisuutilastoja, sosiaalietuuksien kustannuksia, sairauksien määrää ja kustannuksia. Totuus on se, että Suomella ei ole varaa ottaa yhtään turvapaikanhakijaa, eikä pakolaista, jotka kaikki ovat todellisuudessa elintasopakolaisia. Joista suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Mitään työtä he eivät tule koskaan tekemään. Suomen ei tule ottaa yhtään turvapaikanhakijaa, eikä pakolaista, vaan auttaa kehitysavun kautta niitä ihmisiä, jotka ovat oikeasti pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Kaikki Suomessa sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset on poistettava välittömästi. Ulkomaalaisten rikokset, kustannukset ja muut ongelmat aina mvlehti.net/ Keskustele ja sano mitä haluat ulkomaalaisista ilman pelkoa ja poliisi ei voi asialle yhtään mitään. Mitään tietoja ei edes luovuteta poliisille joten paras paikka vihapuheelle on keskustelu.mvlehti.net/

Suomessa on liki miljoona köyhää –”Heikoimmassa asemassa olevista on tullut muukalaisia”Leipäjonojen Suomi
yle.fi/uutiset/3-7436047

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset tulevat vain paremman elintason takia Suomeen.
suomimedia.wordpress.com/2017/03/15/turvapaikanhakijat-ja-pakolaiset-tulevat-vain-paremman-elintason-takia-suomeen/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

5 Comments

 1. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

 2. Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  static.mvlehti.net/uploads/2017/07/Bensiinivaras-Helsingborgin-huoltoasemalla.mp4?_=1

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.
  -Liisa feministi

 3. Onneksi on ilmestykirja, jonka vuoksi pakolaisetkin ovat tänne saapuneet. Maailmanhallitus tulee saattaa pian voimaan, että asiat etenevät riittävällä vauhdilla. Teille globalisteille on varattu helvetissä kuumat paikat ikuisiksi ajoiksi kuolemanne jälkeen. Tehkää parannus, katukaa ja pyytäkää anteeksi. Jeesus kristus on kuolemallaan sovittanut synnit, että te pelastuisitte.

 4. Hyvä että asia sanotaan niinkuin se oikeasti on, raivostuttavaa miten sokea suomen kansa on, annetaan nyt oma maa pumppattavaksi näin ja sokeasti tehdään ja otetaan maahanmuuttajia lisää tajuamatta seurauksia millään tasolla…

Comments are closed.