Turvapaikanhakijat ja pakolaiset tulevat vain paremman elintason takia Suomeen.

Lähes kaikki turvapaikanhakijoista ja pakolaisista tulevat Suomeen vain paremman elintason ja sosiaaliturvan takia eli he ovat elintasopakolaisia. Heidän mielestään suomalaisten veronmaksajien on elätettävä heidät ja heidän sukulaisensa ja lapsensa koko elämänsä ajan. Mitään palkallista työtä he eivät tule koskaan tekemään. Heidän mielestään suomalaiset ovat orjia joiden ainoa velvollisuus on maksaa heidän elämisensä jatkuvien veronkorotusten ja jatkuvien leikkausten muodossa. Kaikki raha ja resurssit, jotka käytetään elintasasopakolaisille on pois kantasuomalaisilta. Elintasopakolaisten elämä rahoitetaan leikkauksialla, veronkorotuksilla ja kiky sopimuksilla. Turvapaikanhakijat, pakolaiset ja kaikki sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset ovat elintasopakolaisia. Suomi käyttää jo nyt yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannuksiin. Tuolla 11 miljardilla olisi poistettu työttömyys, asunnottomuus ja köyhyys Suomesta jo ajat sitten. Peruttu kaikki leikkaukset ja verojenkorotukset ja nostettu sosiaalietuuksien määrää. Esimerkiksi kansaneläke olisi voitu nostaa 1500 euroon kuukaudessa. Työttömyyskorvaus ja opintotuki muuttaa verottomiksi ja 900 euroon kuukaudessa. Nämä kaikki olisi voitu nostaa pysyvästi ja lopuilla rahoilla 6 miljardilla olisi lyhennetty valtion velkaa. Tälläista ei mikään eduskuntapuolue tule koskaan tekemään mutta lisää leikkauksia ja veronkorotuksia on tulossa jatkuvasti lisää. Tämä hallitus ja eduskuntapuolueet antavat vanhusten elää aliravittuna ja paskat ja kuset housuissa, koska ei ole rahaa, eikä kiinnostusta muuttaa tilannetta. Sama hallitus leikkaa ja korottaa veroja köyhiltä, että köyhät joutuvat kuolemaan, joko ruuan tai lääkkeiden puutteeseen tai elämään asunnottomina. Ulkomaalaisille löytyy aina lisää rahaa, mutta ei koskaan kantasuomalaisille.

Asia on selvä ja yksinkertainen. Jos terrori-iskuja halutaan lisää, on pidettävä rajoja auki ja otettava lisää muslimeja ja kehitysmaalaisia kuormittamaan hyvinvointivaltioitamme.
mvlehti.net/2017/03/26/hankamaki-terrorismin-vakiot-islam-ja-etninen-tausta/

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset etsivät vain loppuelämän kestävää ylläpitoa suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Valkoisten katkeruus on hyvinvointivaltion loppu
mvlehti.net/2017/03/28/valkoisten-katkeruus-on-hyvinvointivaltion-loppu/

Sosiaali- ja terveysmenot tulevat nykymenolla nousemaan työttömiksi jäävien maahanmuuttajien haalimisen takia.
mvlehti.net/2017/03/28/vahtera-sote-on-unelmahottoa-ja-turhaa-puhetta/

Suomalaisuus on mo­ni­kult­tuu­ria rikkaampaa
Koska kulttuurimme on yksi maailman parhaista, sen vaihtaminen monikulttuuriin on vääjäämättä muutos huonompaan. Suomalaisuus on rikkaus ja voimavara.
mvlehti.net/2017/03/23/tiina-wiik-suomalaisuus-on-mo%C2%ADni%C2%ADkult%C2%ADtuu%C2%ADria-rikkaampaa/

static.mvlehti.net/uploads/2017/03/0cfbe467f3354d69a6bbbcc39b2798f1.jpg

Suomessa on yksi maailman kovimmista verotuksista ja jatkuvat leikkaukset varmistavat sen, että maksetuille veroille saa aina vain vähemmän vastinetta. Sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten kustannukset kasvavat noin 500 miljoonalla eurolla vuodessa, koska jatkuvasti tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia ja ne lisääntyvät. Ulkomaalaisten kustannukset kasvavat nopeammin, kuin hallitus ehtii leikata ja korottaa veroja. Siksi kuntavaalien jälkeen tulemme näkemään jatkuvia leikkauksia ja verojenkorotuksia. Pyörä pyörii leikkauksia ja veronkorotuksia ei ole muka muita vaihtoehtoja. Muslimien kotouttaminen ei ole onnistunut missään maailman maassa tai valtiossa koskaan, eikä se tule onnistumaan Suomessakaan. Muslimit eivät voi uskontonsa takia kotoutua ikinä mutta valtioiden ja maiden on sopeuduttava muslimeihin eli sharia laki on ainoa oikea laki, jota kaikkien on pakko noudattaa.

 

Lue faktat turvapaikanhakijoista ja pakolaisista.
www.vastarinta.com/kansanmurha/

Kuka toi muslimit Eurooppaan?
magneettimedia.com/kuka-toi-muslimit-eurooppaan/

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset tuhoavat talouden katso video vain 5 minuuttia. Kyseinen video paljastaa sen, että kaikki elintasopakolaisten ottamista kannattavat valehtelevat ja maahanmuutto tuhoaa valtiot ja niiden talouden.

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Matu sai Kelalta tuhansia oikeudetta – ei tuomiota, koska valehteli ettei muka ymmärtänyt. On huomioitavaa, että laissa lukee, että laista tiettämättömyys ei vaikuta asiaan eikä tuomiooon, paitsi jos olet ulkomaalainen ja aina valehtelet.
mvlehti.net/2017/03/20/matu-sai-kelalta-tuhansia-oikeudetta-ei-tuomiota-koska-ei-ymmartanyt/

Sharia tulee!
Oletko valmis?
shariatulee.wordpress.com/sharia-laki/

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset tulevat Suomeen koska vain heillä on oikeus saada Suomesta ilmainen loppuelämänkestävä ylläpito suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Mitään töitä he eivät tule tekemään, mutta elävät koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

Maahanmuuton myytit
aikapommi.wordpress.com/2009/03/26/maahanmuuton-vahingolliset-myytit/

Islam ja pedofilia
aikapommi.wordpress.com/2009/03/28/islam-ja-pedofilia/

Monikulttuurin painajainen ei ole väistämättömyys
tuonenjoutsen.blogspot.fi/2017/03/monikulttuurin-painajainen-ei-ole.html

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät työllisty jopa 80% on työttömänä yhä työttömänä 10 vuoden jälkeen.

www.hs.fi/talous/art-2000005139833.html

Suomi on tällä hetkellä koko maailman sosiaalitoimisto ja yksikään eduskuntapuolue ei sitä halua muuttaa tai poistaa. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset tekevät valtavasti rikoksia ja huijaavat tukia kymmenillä eri nimillä itselleen. Ahmed kertoo lähes kaikkien pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden huijaavan useita tukia ja sosiaalietuuksia eri nimillä samalle henkilölle. Saan yli 4000 euroa rahaa kuukaudessa huijaamalla tukia useilla eri nimellä. Ahmed kertoo, että vain Suomessa kannattaa aina valehdella ja huijata tukia kaikkien ulkomaalaisten. Ulkomaalaisten on helppo ja kannattava tehdä rikoksia Suomessa. Tuomiot ovat pieniä ja edes maasta ei karkoiteta. Raha kelpaa vain käteisenä. Huijaaminen on helppoa, eikä siitä jää kiinni ja vaikka jäisi seuraukset ovat niin pieniä ettei haittaa mitään, edes maasta ei karkoteta. Ei tarvita henkilöllisyyspapereita, eikä mitään, kertoo Ahmed. Suomalaiset ovat maailman tyhmimpiä ihmisiä orjakansaa, joita tulee kaikin tavoin hyväksikäyttää ja aina valehdella ja lopuksi raiskata tai tappaa, kertoo Ahmed. Muutamme Suomen islamistiseksi maaksia ja emme koskaan noudata Suomen lakia, emmekä koskaan tule kotoutumaan, emmekä tule koskaan tekemään töitä. Suomalaisten velvollisuus orjina on kustantaa meidän ilmainen elämä aina. Ainoa laki mitä noudatamme on sharia laki. Kun meitä muslimeja on riittävästi tapamme kaikki vääräuskoiset siitä voitte olla varmoja, kertoo Ahmed. Jos ette maksa meidän ilmaista elämistä tai vähennätte meidän rahoja. Tulemme polttamaan Suomen maan tasalle, kertoo Ahmed. Jos poliisi rupeaa hankalaksi leikkaamme heidän päänsä irti. Rauha poliisin kanssa pysyy vain niin kauan, kun poliisi ei puutu meidän tekemisiin ja on aina meidän puolella, kertoo Ahmed. Ahmed on muslimi turvapaikanhakija lähi-idästä.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa keskimäärin 3500 euroa kuukaudessa veronmaksajille. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat, kuin syöpä ja se tappaa minkä tahansa valtion ja sen alkuperäiskansan. Ei tarvita, kuin miljoona turvapaikanhakijaa ja pakolaista ja Suomen valtio romahtaa pysyvästi, eikä nouse siitä enään koskaan. Mitä enemmän turvapaikanhakijoita ja pakolaisia on maassa sitä enemmän kustannukset, rikollisuus ja levottomuus kasvavat. Ne jotka kannattavat elintasopakolaisten ottamista kannattavat Suomen tuhoamista. Pallo pyörii ja joka päivä tulee lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja ne lisääntyvät synnyttämisen kautta. Samalla kantasuomalaiset joutuvat jatkuvasti maksamaan enemmän veroja ja jatkuvien leikkausten kohteeksi.

Ulkomailla syntyneet muodostavat 63 % niistä, jotka on tuomittu pitkiin vankeusrangaistuksiin, 64 %:a työttömistä ja 70 %:a sosiaalietuuksien saajista. 86 %:a rikollisjoukkioiden jäsenistä on maahanmuuttajataustaisia. Ulkomaalaisten rikollisuus rajussa kasvussa.

”monikulttuurisuus” on raiskauksiin ja talouskriiseihin johtava huijaus.

Ulkomaalaisten rikollisuus, kustannukset ja muut ongelmat aina mvlehti.net/

Kun helsingissä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ovat laittomasti maassa ja järjestävät yli kuukauden kestävän mielenosoituksen. Poliisi, eduskuntapuolueet, valtamedia ja suvakit eivät tee yhtään mitään laittomasti maassa olevien poistamiseksi. Missä tahansa muussa maassa laittomasti maassa olevat olisi poistettu ajat sitten, mutta ei Suomessa. Näin alas on vajottu Suomessa. Maastamme on tullut koko maailman sosiaalitoimisto.

Haluatko sanoa suoraan mitä mieltä olet ulkomaalaisista, mutta et voi koska poliisi voi tuomita sinut vihapuheesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.. Seuraavalla keskustelualueella saat sanoa mitä haluat ulkomaalaisista ja poliisille ei luovuteta yhtään mitään tietoja sinusta ja poliisi ei voi asialle yhtää mitään.  keskustelu.mvlehti.net/

www.youtube.com/watch?v=eP_RsWCeF8U

Hallituksella ja eduskuntapuolueilla ei ole mitään todellista aikomusta poistaa työttömyyttä, köyhyyttä ja asunnottomuutta. Samoilla resurseilla ja rahalla, joilla 32 000 turvapaikanhakijaa hoidetaan. Olisi asunnottomuus ja köyhyys poistettu Suomesta ajat sitten. Tämän kun jokainen tajuaa, ettei eduskuntapuolueilla ole mitään aikomusta muuta kuin puheissa poistaa köyhyyttä, työttömyyttä ja asunnottomuutta. Eduskuntapuolueilta löytyi heti yli miljardi euroa rahaa 32 000 turvapaikanhakijalle. Lisäksi turvapaikanhakijoille ilmainen yksityinen terveydenhuolto, asunto, vesi, sähkö, ruoka ja rahaa käteen. Kaiken lisäksi turvapaikanhakijoiden asumisen siivoaa siivooja ja ruoka tehdään heille kokin toimesta 5 kertaa päivässä. Löytyykö samaa halua, resurseja ja rahaa köyhille kantasuomalaisille. Ei löydy, eikä koskaan tule löytymäänkään. Elintasopakolaiset eivät maailmasta lopu koskaan ja Suomeen on tulossa kymmeniä miljoonia elintasopakolaisia. Siksi eduskuntapuolueilla on kiire jatkuvasti leikata ja jatkuvasti korottaa veroja.

Jatkuvat leikkaukset ja verojenkorotukset kohdistuvat aina kantasuomalaisiin.
www.is.fi/taloussanomat/art-2000005127717.html

Palkkatyö ei enää riitä Suomessa elämiseen – mitä on karujen lukujen takana?
www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000005118513.html

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset nostavat erikoissairaanhoidon kustannukset kasvavat hurjaa vauhtia – kunnat helisemässä
www.hs.fi/kotimaa/art-2000002688951.html

Kiinteistöbisnestä sosiaaliturvalla
blogit.iltalehti.fi/tuula-malin/2016/06/23/kiinteistobisnesta-sosiaaliturvalla/

Ei tule unohtaa perussuomalaisten maanpetturuutta. Persut eivät tehneet mitään, kun 32 000 elintasopakolaista tuli Suomeen. Persuihin ei voi luottaa yhtään. Kaikki sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset on poistettava maasta heti välittömästi. Yhtään turvapaikanhakijaa ja pakolaista ei tule ottaa Suomeen. Valitettavasti valtamedia, eduskuntapuolueet, suvakit, oikeuslaitos, spr, kirkko, poliisi, presidentti, pääministeri ja valtionvarainministeri haluavat täyttää Suomen elintasopakolaisilla. Jos vastustat tätä järjettömyyttä olet vihapuhuja rasisti natsi. Jokainen maanpetturi, joka kannattaa turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottamista Suomeen tulee tarkasti merkitä muistiin. Koska jokainen näistä maanpettureista tullaan tuomitsemaan tulevaisuudessa. Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden määrät kasvavat jatkuvasti mikä tarkoittaa sitä, että kustannukset, rikollisuus ja muut ongelmat kasvavat jatkuvasti. Eli veronmaksajien rahaa menee aina vain enemmän elintasopakolaisten elättämiseen. EU:n salainen suunnitelma 62 miljoonan turvapaikanhakijan ja pakolaisen asuttamisesta Suomeen. Sano ei tälle järjettömyydelle ja äänestä www.muutospuolue.fi/  ja kannata suomenkansaensin.fi/

mvlehti.net/2016/06/27/eun-pakolaissijoituslaskelman-mukaan-suomeen-mahtuu-62-miljoonaa-asukasta/

mvlehti.net/2017/02/28/vahtera-suomessa-matut-menevat-oman-kansan-edelle/

www.youtube.com/watch?v=cfifo7Hkoy8

www.youtube.com/watch?v=x3s3IbC8K4g

www.youtube.com/watch?v=cwWA6PGJ5Bc

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella salassa pidettäviä asioita turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Natsirasistileima vaan jokaiselle joka levittää näitä paljastuksia. Jotta totuus ei koskaan paljastuisi. Taistelu jatkuu.

Comments are closed.