Maahanmuuttajat nopeuttavat romahdusta

Maassamme on yli 500 000 ulkomaalaistaustaista ihmistä. Tietyt kansallisuudet ovat työllistyneet hyvin, toiset eivät käytännössä lainkaan. Pahin on tilanne juuri niillä kansallisuuksilla, joita nyt päästetään Suomeen virtaamaan. He ovat suurimmaksi osaksi muslimeita, joiden pakkouskonnossa on säädetty naisille pakkotyöttömyys mahdollisimman monen lapsen tuottamiseksi ja miehille annettu vapaus siittää useita naisia, joista neljä voi olla vaimoja ja muut “jalkavaimoja”. Miehet saavat ottaa omistukseensa vapaasti myös muita kuin musliminaisia, joiden on tultava muslimiksi päästäkseen eroon vääräuskoisen ikeestä. Islamin uskonnosta eroaminen on kielletty kuoleman uhalla. Muita uskontoja ei suvaita ja ne nujerretaan keinolla milä hyvänsä – siis keinolla millä hyvänsä! Lapsentuotanto ja islaminuskoisten lisääntyminen on täten maksimoitu samoinkuin muiden uskontojen edustajien väheneminen.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa keskimäärin 3500 euroa kuukaudessa veronmaksajille.

Ulkomailla syntyneet muodostavat 63 % niistä, jotka on tuomittu pitkiin vankeusrangaistuksiin, 64 %:a työttömistä ja 70 %:a sosiaalietuuksien saajista. 86 %:a rikollisjoukkioiden jäsenistä on maahanmuuttajataustaisia.

”monikulttuurisuus” on raiskauksiin ja talouskriiseihin johtava huijaus.

Ulkomaalaisten mielestä heitä ei saisi karkoittaa Suomesta vaan heille on pakkoa tarjota ilmainen loppuelämän kattava ylläpito suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Töitä he eivät tule tekemään. Yhä useampi kielteisen turvapaikkahakemuksen saaja jää laittomasti Suomeen ja kieltäytyy poistumasta maasta. Muhamed kertoo, että Suomen on elätettävä kaikki ulkomaalaiset ja kieltäytyy poistumasta maasta. Muhamed kertoo Suomi jakaa rahaa ilmaiseksi kaikille ulkomaalaisille ja Suomi on koko maailman paras sosiaalitoimisto. Ilmainen elämä Suomessa kiinnostaa satoja miljoonia elintasopakolaisia, joten tulijoita riittää ja ne eivät lopu koskaan.

Suomen poliisi on myöntänyt sensuroivansa tietoja maahanmuuttajien rikoksista, jotta totuus ei vaikuttaisi liikaa kansalaisten äänestyspäätöksiin ja maan poliittiseen ilmapiiriin. Raiskaavien, väkivaltaisten ja ryöstelevien siirtolaisten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti Suomen kaduilla. Eliitti on pakottanut poliisia suuntaamaan resurssinsa maahantunkeutujien sijaan kansallismielisiin mielenosoittajiin. Poliisijohdon poliittisesta korruptiosta kertonee kaiken oleellisen se, että virkavalta ei tutki suurimpaa osaa ulkomaalaisten rikoksista, jotta ne eivät näkyisi tilastoissa.

Kun meillä nyt on yli 120 000 nuorta muslimia, niin he kuusinkertaistuvat suomalaisen sukupolvessa. Muslimien sukupolvienkierto on nopeampi kuin meillä ja he tuottavat moninkertaisen määrän lapsia. Täten puolimiljoonaa muslimia Suomessa saavutetaan nopeasti ja yhtä nopeasti muutama miljoona jne. Lisäksi turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee joka viikko lisää. Tulijat eivät lopu koskaan vaan määrät kasvavat jatkuvasti, kuten kustannuksetkin. Jo nyt valtio käyttää yli 11 miljardia euroa vuodessa kaikkien ulkomaalaisten sis. turvapaikanhakijat ja pakolaiset sosiaalietuuksien kustannuksiin. Summa kasvaa jatkuvasti ja siksi onkin jatkuvasti leikattava ja korotettava veroja. Ulkomaalaisten mielestä heitä ei saisi karkoittaa Suomesta vaan heille on pakko tarjota ilmainen loppuelämän kattava ylläpito suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Suurin osa ulkomaalaisista kieltäytyy työnteosta ja elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suomen hallitus tarjoaa ilmaisen elämän ulkomaalaisille mutta ei kantasuomalaisille. Ahmed ihmettelee miten suomalaiset ovat niin tyhmiä, että ottavat elintasopakolaisia, joilla ei työnteko kiinnosta ja suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Ahmed toteaa, että paremman elintasonperässä tulevat eivät tule koskaan loppumaan. Määrät tulevat kasvamaan moninkertaisesti. Ahmed sanoo suoraan, että suomalaiset ovat maailman tyhmimpiä ihmisiä, jotka maksavat ulkomaalaisten elämisen. Ahmed toteaa, että Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto ja se takaa sen, että tulijoita on satoja miljoonia.

www.migri.fi/tietoa_virastosta/tilastot/turvapaikka-_ja_pakolaistilastot

Jo silloin kun nyt pääasiassa työttömät maahanmuuttajat vanhenevat – ne jotka jo nyt aiheuttavat meille suomalaisille miljardikustannukset – niin he tulevat aiheuttamaan meille moninkertaisest kustannukset sairauksien ja palveluiden tarpeen kasvaessa. Myös maahanmuuttajat nimittäin vanhenevat. Lisäksi he vanhenevat maksamatta veroja ja kerryttämättä eläkettä. Silti heitä pitäisi hoitaa yhtä hyvin kuin kaikkia muitakin.

Mitä maahanmuuttajat ovat tehneet ansaitakseen kaikki Suomen sosiaali- ja terveyspalvelut moninkertaisena tavalliseen suomalaiseen nähden? Riittääkö siihen ihmisenä oleminen? Mikseivät sitten suomalaiset saa yhtä reilua kohtelua omassa maassaan?

Maahanmuuttajat romahduttavat meidän ja meidän lastemme elämän ja kaikkien Suomen kansalaisten turvallisuuden. He ovat jo romahduttaneen halumme auttaa niitä, jotka omin lupinensa ovat maahamme tunkeutuneet. Suomi ei ole koko mailman reservaatti ja sosiaalitoimisto.

Suomi kuuluu vain suomalaisille ja niille, jotka elävät kanssamme rauhassa ja sovussa ilman perusteettomia tukia!

Täytyy muistaa, että viime vuonna, kun Suomeen tuli yli 32 000 turvapaikanhakijaa. Hallitukselta löytyi heti yli miljardi euroa rahaa turvapaikanhakijoiden kustannuksien kattamiseen. Turvapaikanhakijat saivat heti ilmaisen asumisen, veden, sähkön, ilmaisen ruuan 5 kertaa päivässä joka heille tehdään ja tarjoillaan, ilmaisen yksityisen terveydenhuollon ja siivoojat siivoavat ilmaiseksi. Toki kaikki tämä maksoi veronmaksajille yli miljardin vuodessa. Samalla rahalla ja samalla lailla Suomesta olisi poistettu kokonaan työttömyys, asunnottomuus, köyhyys ja leipäjonot pysyvästi. Tämä tilanne paljasti sen, että hallitus ei halua a poistaa kantasuomalaisten työttömyyttä, asunnottomuutta, köyhyyttä ja leipäjonoja.

Tämä hallitus käyttää yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisten kustannuksiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Mikäli tuo 11 miljardia olisi käytetty kantasuomalaisiin olisi kaikki leikkaukset ja verojenkorotukset voitu perua. Työttömyys, köyhyys, asunnottomuus ja leipäjonot poistaa pysyvästi Suomesta. Kansaneläke nostaa 900 euroon kuukaudessa, työttömyyskorvauksesta poistaa 20% vero ja opintotukea nostaa 600 euroon kuussa. Lisäksi lyhentää valtion lainoja 6-7 miljardilla eurolla. Hallitus ei halua näitä poistaa, eikä siksi rahaa muka ole mutta aina löytyy rahaa turvapaikanhakijoille ja pakolaisille ja heille annetaan aina täysin ilmaiseksi kaikki. Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee joka viikko lisää ja niiden kustannukset kasvavat jatkuvasti. Suomen hallitus tarjoaa ilmaisen elämän ulkomaalaisille mutta ei kantasuomalaisille. Tämä rahoitetaan jatkuvilla leikkauksilla ja verojenkorotuksilla, jotka koskevat aina vain kantasuomalaisia. Ulkomaalaisten mielestä heitä ei saisi karkoittaa Suomesta vaan heille on pakkoa tarjota ilmainen loppuelämän kattava ylläpito suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Töitä he eivät tule koskaan tekemään.

Suomenvastaiset voimat on karkoitettava maastamme iäksi.

Ulkomaalaisten rikollisuus, kustannukset ja muut ongelmat aina mvlehti.net/

Maahanmuutto tuhoaa talouden katso video vain 5 minuuttia

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.