Hallitukselta leikkaukset ja verojenkorotukset kuntavaalien jälkeen.

Hallitus on leikkaamassa 2-3 miljardilla eurolla lisää ja korottamassa 1-2 miljardilla veroja. Kaikki tämä tapahtuu kuntavaalien jälkeen, jotta kansa ei pääse suuttumaan ja äänestämään hallitusta vastaan. Sipilän Suomen historian ylivoimaiseti huonoin hallitus jatkaa täysin epäonnistuneella linjalla jossa jatkuvasti leikataan ja korotetaan veroja. Kuntavaaleissa on jokaisen kansalalaisen velvollisuus, jos ei muuten niin protestina äänestää muita, kuin hallituspuolueita. Sekä lähettää selkeä viesti hallitukselle, että hallitus ei nauti kansan luottamusta ja kansa on saanut tarpeekseensa jatkuvista leikkauksista ja verojenkorotuksista. Täytyy muistaa, että viime vuonna, kun Suomeen tuli yli 32 000 turvapaikanhakijaa. Hallitukselta löytyi heti yli miljardi euroa rahaa turvapaikanhakijoiden kustannuksien kattamiseen. Turvapaikanhakijat saivat heti ilmaisen asumisen, veden, sähkön, ilmaisen ruuan 5 kertaa päivässä joka heille tehdään ja tarjoillaan, ilmaisen yksityisen terveydenhuollon ja siivoojat siivoavat ilmaiseksi. Toki kaikki tämä maksoi veronmaksajille yli miljardin vuodessa. Samalla rahalla ja samalla lailla Suomesta olisi poistettu kokonaan työttömyys, asunnottomuus, köyhyys ja leipäjonot pysyvästi. Tämä tilanne paljasti sen, että hallitus ei halua a poistaa kantasuomalaisten työttömyyttä, asunnottomuutta, köyhyyttä ja leipäjonoja.

Tämä hallitus käyttää yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisten kustannuksiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Mikäli tuo 11 miljardia olisi käytetty kantasuomalaisiin olisi kaikki leikkaukset ja verojenkorotukset voitu perua. Työttömyys, köyhyys, asunnottomuus ja leipäjonot poistaa pysyvästi Suomesta. Kansaneläke nostaa 900 euroon kuukaudessa, työttömyyskorvauksesta poistaa 20% vero ja opintotukea nostaa 600 euroon kuussa. Lisäksi lyhentää valtion lainoja 6-7 miljardilla eurolla. Hallitus ei halua näitä poistaa, eikä siksi rahaa muka ole mutta aina löytyy rahaa turvapaikanhakijoille ja pakolaisille ja heille annetaan aina täysin ilmaiseksi kaikki. Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee joka viikko lisää ja niiden kustannukset kasvavat jatkuvasti. Suomen hallitus tarjoaa ilmaisen elämän ulkomaalaisille mutta ei kantasuomalaisille. Tämä rahoitetaan jatkuvilla leikkauksilla ja verojenkorotuksilla, jotka koskevat aina vain kantasuomalaisia. Ulkomaalaisten mielestä heitä ei saisi karkoittaa Suomesta vaan heille on pakkoa tarjota ilmainen loppuelämän kattava ylläpito suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Töitä he eivät tule tekemään.

www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000004882623.html

www.youtube.com/watch?v=2ffs8LuX_ro

www.youtube.com/watch?v=LUK6xnyHYUY

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.