Tytti Tuppurainen valehtelija ja lain rikkoja.

Lue ja katso video faktat Tytti Tuppuraisesta. Tuppurainen on laittomasti estänyt lapsia näkemästä heidän isäänsä. Tuppurainen on rikkonut jokaisen lupauksen ja sopimuksen lasten tapamisoikeuksista. Tätä on jatkunut jo noin 10 vuotta. On selvää, että Tuppuraisen kaltainen valehtelija ei ole sopiva SPD:n puheejohtajaksi. Muistakaa levittää tietoa. Oulun oikeustalolta saa tilattua Tytti Tuppuraisen oikeusjuttuja.

SDP:n puheenjohtajaksi pyrkivä Tuppurainen käräjillä!
SDP:n puheenjohtajaksi pyrkivä Tytti Tuppurainen saattaa nousta jopa seuraavien vaalien pääministeripuolueen johtoon. Oikeudenkäyntipaperit osoittavat, että oman perheensä käräjöinnissä Tuppurainen on ainakin hurja nainen. Lasten isän yhteyttä lapsiin loukataan rajusti.
mvlehti.net/2017/01/19/sdpn-puheenjohtajaksi-pyrkiva-tuppurainen-karajilla/
Tytti Tuppuraisen mukaan SDP:n historiallinen tehtävä: laaja rintama kansallismielisiä vastaan
mvlehti.net/2017/01/30/tytti-tuppuraisen-mukaan-sdpn-historiallinen-tehtava-laaja-rintama-kansallismielisia-vastaan/
Video: Minihameinen Tytti Tuppurainen ei halua vastata kiusalliseen kysymykseen
Ex-miestään terrorisoiva SDP-feministi ei halua vastata kysymykseen. Kun Tuppurainen bongasi yleisön seasta Tiina Wiikin, iski paniikki!
mvlehti.net/2017/01/24/video-minihameinen-tytti-tuppurainen-ei-halua-vastata-kiusalliseen-kysymykseen/

Kirjoittaja: Tiina W

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Joissakin naisissa vallanhimo on niin ylitsevuotavaa, että lastenkin hyvinvointi on sivuseikka. Minun exäni oli myös sellainen. Ja myös SDP:n äänestäjä, mutta tämä voi tietenkin olla puhdasta sattumaa, onhan otoskin liian pieni että siitä voisi mitään päätelmiä tehdä. Kunhan tuli mieleen.

  2. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo fakta paljastukset saavat SDP:n ja Tuppuraisen näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella kansalta salassa pidettäviä asioita Tytti Tuppuraisesta. On erittäin ikävää, että menette paljastelemaan näitä asioita. Nyt on vain minimoitava vahingot ja estettävä kaikin keinoin näiden paljastusten leviäminen somessa keinolla millä hyvänsä. Lisäksi on ensi vuoden aikana otettava laki uudistus, jossa tällaisten paljastussivustojen sensuurilla estetään suomalaisia lukijoita pääsemästä tällaisille sivustoille.

    -Liisa SDP

Comments are closed.