30.000 islamilaista terrori-iskua 15:ssä vuodessa

Bill Muehlenberg kirjoittaa blogissaan 30.000:sta terrori-iskusta sitten syyskuun 11. päivän 2001.

Me kaikki muistamme syyskuun 11. päivän terrori-iskun – tai ainakin meidän pitäisi muistaa! Vuoden 2001 iskut Amerikassa herättivät monet huomaamaan meitä uhkaavan vihollisen. Valitettavasti emme vain ole oppineet paljonkaan seuranneina 15:nä vuotena.

Miettikää tätä järkyttävää faktaa: tuon kohtalokkaan syyskuun päivän jälkeen on tehty 30.000 islamilaista terrori-iskua ympäri maailman – juuri nyt luku on 30.010. Näistä luvuista voimme kiittää loistavaa nettisivustoa: www.thereligionofpeace.com.

Kaikkien pitäisi tuntea tämä sivusto. Se kuvailee itseään näin: “The Religion of Peace [“rauhan uskonto”] on poliittisesti sitoutumaton, fakta-perustainen sivusto, joka tutkii sitä ideologista uhkaa, minkä islam aiheuttaa ihmisen arvokkuudelle ja vapaudelle.” Sivustolla on yksityiskohtaista tietoa päivittäisistä verisistä islamilaisista jihad-iskuista, samoin lukuisia informatiivisia ja tärkeitä artikkeleita poliittisesta ideologiasta nimeltä islam.

Muutamia verisiä yksityiskohtia marraskuun iskuista:

  • 231 terrori-iskua
  • 2008 kuollutta
  • 3082 loukkaantunutta
  • 27 itsemurhaiskua
  • 29:ssä maassa
Ei mitenkään huonosti kuukauden työrupeamaksi. Ei huonosti uskonnolta, joka yrittää esittää itsensä rauhanomaisena. Mutta vielä tuosta luvusta 30.010. Minun ei olisi pitänyt räpäyttää silmiäni, sillä minulta jäi huomaamatta se hetki, kun luku oli tasan 30.000. Unohdin tarkistaa sivuston eilen, joten tämä luku saa kelvata.
Miettikää vielä näitä tilastoja: syyskuun 11. iskujen jälkeen on tehty 5585 terrori-iskua. Se tarkoittaa keskimäärin 5,4 jihadistien iskua. Yli viisi iskua päivässä 15 vuoden ajan!
Ymmärsittekö tuon edellisen? Tämä kaikki on tehty islamin nimeen, puolesta tai sen seuraajien toimesta. Kuvitelkaa  mitä olisi tapahtunut, jos 15 vuoden ajan olisi tehty 5 terrori-iskua päivässä kristinuskon nimeen. Tai jos 15 vuoden aikana olisi tehty yhteensä viisi kristittyä terrori-iskua.
Tähän mennessä länsimaat olisivat ryhtyneet pikaisiin ja vakaviin toimiin. Tutkimuksia olisi tehty, valtamedia olisi julistanut sodan kristinuskoa vastaan, pappien saarnoja seurattaisiin tarkasti ja luultavasti monia kirkkoja olisi suljettu.
Kuitenkaan yksikään kristitty ei ole tietääkseni tähän mennessä suorittanut uskonnon inspiroimaa terrori-iskua – ei ainakaan 15 viime vuoden aikana – ja silti media ja eliitti vihaa kristinuskoa, mutta katsoo islamia sormiensa läpi.
Se onkin ainut asia, joka on vielä hämmästyttävämpää kuin iskujen määrä: monien länsimaisten johtajien, eliitin, median ja älymystön järkyttävä ja vastenmielinen reaktio. He esittävät melkeinpä yhtenä miehenä, ettei tällä ole mitään tekemistä islamin kanssa.
He kieltäytyvät jopa mainitsemasta niitä i:llä ja m:llä alkavia sanoja. Ja jos he myöntävätkin, että muslimit ovat olleet osallisina, he keksivät mitä älyttömämpiä tekosyitä, miksi kyseinen muslimi-isku olisi oikeutettu. He ovat murhanhimoisen islamin puolustelijoita. He ovat typeriä dhimmejä. He ovat oman kansansa vihollisia.
He puolustelevat islamia, vaikka muslimit itse kertovat vihaavansa meitä ja aikovansa tappaa meitä, pakottaen koko maailman kalifaatin hallintaan. He nöyristelevät islamin edessä, pyytelevät heiltä anteeksi jokaisen uuden iskun jälkeen ja he keksivät mitä järjettömimpiä perusteluja.
Eikö ole esimerkiksi hämmästyttävää, että nämä kaikki iskut näyttävät olleen yksinäisten susien tekemiä? Mitä väliä, vaikka nämä yksinäiset sudet jakavat saman identiteetin ja uskonnon, samat tavoitteet, teot, päämäärät, menetelmät ja uhrit. Se on vain yhteensattumaa!
Lännellä näyttäisi olevan tarkoituksena antaa islamille vapaat kädet. Ja mikä pahempaa, se näyttäisi sallivan islamin pääsevän tavoitteisiinsa. Sen sijaan, että suojelisivat omia kansalaisiaan ja puolustaisivat vapautta ja demokratiaa, useimmat länsimaiden johtajat näyttäisivät olevan islamistien petikavereita.
He vain seuraavat vierestä tekemättä mitään – iskujen seuratessa toisiaan. He jopa auttavat islamisteja sallimalla käytännössä vapaan maahanmuuton. Ja sitten he vaikuttavat yllättyneiltä, kun heidän avosylin maahan päästämänsä kääntyvät heitä vastaan ajaen kuorma-autoilla jouluostoksia tekevien ihmisten päälle.
Sanon vielä, että heti kun tämä artikkeli on julkaistu, se on jo vanhentunut. Numerot ovat jälleen kasvaneet ja otsikot toistavat itseään, kun jälleen uusi terrori-isku raportoidaan – tai jälleen uusi isku on onnistuttu estämään. Itse asiassa, tätä kirjoittaessani katselen tuoreita uutisia, joissa kerrotaan: “Terrorismin vastainen yksikkö pidätti miehen Sydneyn lentokentällä uuden vuoden aattoon liittyvän ‘uhan’ vuoksi”.
Ja taas on jätetty mainitsematta ne i:llä ja m:llä alkavat sanat. Mutta miksi emme olisi yllättyneitä, jos tämän miehen nimi olisi Muhammed tai Ahmed tai Said tai Ali? Toisaalta, voihan se olla taas yksi noista mennoniiteista tai luterilaisista. Koskaan ei voi olla aivan varma.
Kun luette tätä, on luku noussut jo vähintään 30.015:een muslimien tekemään terrori-iskuun. Mielestäni sen voi jo laskea täysimittaiseksi sodaksi, joka on julistettu länttä vastaan. Kuitenkin monien länsimaisten johtajien mielestä tässä ei ole mitään huolestuttavaa.
Tästä syystä Länsi on häviöllä ja sotaisa islam voitolla. Se on maanpetoksellista ja vaarallista. On aika toimia, ennen kuin me menetämme kaiken.

Jihad ohjeet jokaiselle muslimille, joita on pakko noudattaa.

1) Allah on pyhittänyt jihadin. Korkeampaa auktoriteettia ei ole, joten se on aina sallittua.

2) Älä kunnioita mitään sääntöä tai rajoitusta, päämäärä pyhittää minkä tahansa keinon – vaikka kuinka järkyttävän. Jihad voi olla mitä tahansa, mikä edistää islamia tai heikentää kafireita, joko yksilöä tai ryhmää. Jopa rahan lahjoittaminen jonkun toisen suorittaman jihadin tukemiseksi on eräs jihadin muoto.

3) Esitä aina uhria. Muhammed käänsi tilanteensa ympäri. Vaikka hän hyökkäsi viattomia ihmisiä vastaan ilman mitään syytä, hän syytti heitä siitä, että “he olivat estäneet muita tulemasta muslimeiksi” ja olivat harjoittaneet kuvainpalvontaa. Hyökkäys oli uhrien syytä ja muslimit olivat uhreja, eivät vääräuskoiset (kafirit).

4) Toista tätä niin kauan, että ihmiset alkavat lopulta uskoa siihen. Jos saat uhrin hyväksymään syytökset, olet voittanut, koska kosto vaatii kokemusta epäoikeudenmukaisuudesta.
Lue lisää: ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-pyha-sota-alkaa.html

5) Kannusta seuraajiasi fanaattisiin itsemurhatehtäviin.
Lue lisää: ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-badrin-taistelu.html

6) Harhauta vihollista (kafireja) aina kun mahdollista varmistaaksesi voittosi.
Lue lisää: ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-sota-on-petosta.html

7) Älä koskaan anna periksi, älä edes silloin, kun olet jo lyöty.
Lue lisää: ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-uhudin-taistelu.html

8) Älä koskaan salli Muhammedin, Allahin tai islamin kritiikkiä. Tuhoa sananvapaus.
Lue lisää: ibnmatti.blogspot.fi/2015/02/muhammedin-tarina-runoilijan-kuolema.html

9) Vääräuskoinen on aina orja ja hänen on maksettava veroja, jolla kustannetaan sinun ilmainen elämäsi. Älä tee koskaan töitä vääräuskoiselle vaan maksata kaikki hänelle veroina.

ibnmatti.blogspot.fr/p/jihadin-saannot.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Taitavat pelätä Islamia liikaa, että uskaltaisivat edes puhua tästä. Mielummin työntävät päänsä pensaaseen ja toivovat että … .

  2. Natsi rasisti leima vaan heti jokaiselle joka levittää näitä paljastuksia. Jotenkin tämän sivuston kaikki paljastukset pitää saada sensuroitua ja estettyä. Natsi rasisti leima vaan heti kaikille, jotka levittävät tämän sivuston paljastuksia. Jotta totuus ei koskaan paljastuisi! Te natsi rasistit ette voi voittaa. Meidän suvaitsevaisten puolella on valtamedia, poliisi, oikeuslaitos ja kaikki eduskuntapuolueet. Kaikki paljastukset ulkomaalaisista ja maahanmuuttokriitisyys on rikollista vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan. Jokainen maahanmuutonvastustaja joutuu vankilaan ja poliisi hiljentää teistä jokaisen. Jos ette pidä suutanne kiinni joudutte vankilaan kaikki maahanmuutonvastustajat.

Comments are closed.