Kirja korruptiosta Suomessa nyt ilmaisena rajoitetun ajan.

Maan tapa Jarmo Korhonen kirja luettavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan.

Suomi on maa, jossa korruptio voi hyvin. Kurkistus suomalaiseen maan tapaan, hienostuneeseen korruptioon, jossa Hyvä Veli -järjestelmä hoitaa käytännön. Kirja kuin tulitikku, joka raapaisee valon ja sytyttää hallitsemattoman palon: tämän jälkeen paluuta entiseen ei enää ole.Suomalainen korruptio on onnellisesti piilossa ja piilotettu, koska kukaan ei halua tutkia sitä. Meille on opetettu, että jokaisella suomalaisella on hinta ja kassakaapit ja nuotio ovat salaisuuksien säilyttämistä varten. Talon asioista ei huudella kylillä.Suomessa korruptio lymyää siellä, missä on valtaa ja rahaa; politiikan kaikilla tasoilla, eduskunnassa, valtioneuvostossa, puolueissa ja kunta- ja maakuntapolitiikassa. Talouselämä ostaa poliittisen vallan, jota se ei kansalta suoraan saa. Harmaa talous ja sen pyörittäminen on suomalainen harrastus siinä missä kännissä ajaminen tai heikoille jäille meneminenkin, ja korruptio on osa myös poliisin, oikeuslaitoksen ja median jokapäiväistä elämää. Jarmo Korhonen on toiminut keskustan puoluesihteerinä 2006-2010 ja Etelä-Pohjanmaan keskustan toiminnanjohtajana 1994-2006 ja ollut keskustan ja sen ehdokkaiden vaalikampanjoissa mukana 1980-luvulta alkaen. Korhonen on tutkinut maalaisliitto-keskustan ja sen johdon salaisia arkistoja vuosilta 1958-2014 ja saanut tutustua keskustan ja sen presidenttiehdokkaiden Johannes Virolaisen, Paavo Väyrysen, Esko Ahon ja Matti Vanhasen vaalikampanjoiden salaisimpiin papereihin.

Kirjoittanut: Maria Korhonen

Osta vain 5,17€

books.google.nl/books/about/Maan_tapa.html?id=9x_GCgAAQBAJ&redir_esc=y

Tai lataa ja lue ilmaiseksi rajoitetun ajan PDF tai epub alla olevista linkeistä.

PDF

ufile.io/6ekm5

www77.zippyshare.com/v/tAXIHgYj/file.html

www.filedropper.com/maantapa-jarmokorhonen

s000.tinyupload.com/?file_id=08006991935229680273

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

 1. Pirun pelottava kirja. Poltteleva aihe, joka kauhistuttaa ja kiinnostaa monia. Ja niitäkin pitäisi kiinnostaa, jotka väittävät ettei. Huhhuh. “Suomi on korruptoitunut maa” sanotaan takakannessa ja sisältö tukee vahvasti tätä viestiä. Suosittelen jokaista lukemaan kyseisen kirjan vaikka ilmaiseksi, koska se paljastaa, että pinnan alla Suomi on läpimätä korruptoitunut maa. Kirjan voi ladata ja lukea ilmaiseksi alla olevista linkeistä.

  PDF

  s000.tinyupload.com/?file_id=08006991935229680273

  epub

  s000.tinyupload.com/?file_id=06376941618436728157

 2. Tieto oyj on väärentänyt vaalitulokset jo yli 20 vuoden ajan. Tieto oyj laskee vaalientulokset ja tieto oyj omistaa goldman sachs. Siksi kukaan muu ei voita ikinä vaaleja, kuin keskusta, kokoomus tai sdp. Keskustan, kokoomuksen ja SDP todellinen kannatus aina -10% vähemmän, kuin mitä vaaleissa tai gallupeissa annetaan ymmärtää. Valheelliset väärennetyt gallupit rummuttavat aina jonkin kolmesta olevan suurin kokoomus, keskusta tai sdp. Hallituspuolueet tekevät hämäräbisestä pakolaisilla ja turvapaikanhakijoilla. Petteri Orpon vaimo työskentelee asianajajana yrityksessä, joka valittaa kielteisistä turvapaikkan päätöksistä. Eli tekee rahaa veronmaksajien rahoilla. Juha Sipilän hämärät bisnekset talvivaara, teiden yksityistäminen, julkisten terveydenhuollon yksityistäminen sote. Levittäkää noita ilmaisia linkkejä ja jakakaa kaikille tutuille tuosta kirjasta. Siinä paljastuu, kuinka läpimätiä korruptiopuolueet keskusta ja kokoomus ovat. Tuo kirjan tiedot jos saataisiin kunnolla julkisuuteen keskusta ja kokoomus eivät olisi ikinä missään hallituksessa ja kannatus olisi alle 10% Levittäkää tietoa.
  mvlehti.net/2015/04/10/goldman-sachs-omistaa-vaalien-laskun-suorittavan-tieto-oyjn/

 3. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo fakta paljastukset saavat Keskustan ja Kokoomuksen näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella kansalta salassa pidettäviä asioita Keskustasta ja Kokoomuksesta. On erittäin ikävää, että menette paljastelemaan näitä asioita. Me Keskustassa ajamme myös Kokoomuksen asioita.

  -Minna Keskusta

Comments are closed.