Suomi ei ole itsenäinen valtio vaan yritys

Kyllä luit oikein Suomi ei ole itsenäinen valtio vaan Suomen tasavalta niminen yritys. Nyt ymmärrätte miksi Sipilän hallitus on myynyt metsät, maat, vedet. Sekä tulee yksityistämään tieverkoston ja kaiken muun. Ymmärrätte , että soten ainoa tarkoitus on yksityistää terveydenhuolto ja lakkauttaa julkinen terveydenhuolto. Kaikki yksityistetään ja myydään ulkomaalaisille veroparatiisi yrityksille alihintaan. Kaikesta tulee maksullista ja kaikki ilmainen loppuu. Kaikki mikä on maksullista hinnat tulevat jatkuvasti nousemaan, koska voittojen pitää kasvaa loputtomasti. Voitot kasvavat, koska kaikki kallistuu ja hinnat nousevat joka vuosi. Mitkään verot eivät riitä, koska verotulot katoavat aina pohjattomaan mustaan aukkoon. Jatkuvasti leikataan ja korotetaan veroja ja säästöt ja tulot katoavat aina pohjattomaan mustaan aukkoon. Jatkuvasta leikkaamisesta ja verojen korottamisesta huolimatta valtio joutuu aina ottamaan lisää lainaa. Säästöt ja saadut verotulot katoavat aina pohjattomaan mustaan aukkoon. Berner on myymässä veronmaksajien kustantaman valmiin tieverkoston alihintaan ulkomaalaiselle yksityiselle veroparatiisi yritykselle, joka tulee loputtomasti rahastamaan sateliitti valvonnalla. Kuulostaako tutulta, koska juuri näin on “Suomi” niminen yritys toiminut ja tulee toimimaan. Kaikki eduskuntapuolueet ovat tämän huijauksen takana. Olet siis elänyt yrityksessä viimeiset 20 vuotta. Mieti sitä, “kansalainen” = veroja maksava orja, jolta jatkuvasti leikataan ja jatkuvasti korotetaan veroja ja maksuja. Muistakaa levittää somessa tätä tietoa, koska suurin osa luulee elävänsä itsenäisessä valtiossa, eikä yrityksessä.

On yritys nimeltään Suomen tasavalta. Se yhtiö on rekisteröity Yhdysvaltoihin ja Suomeen.

Etkö usko, että tämä on todellinen tilanne ja selitys sille, miksi hallitus toisensa perään raiskaa tätä maata ja sen kansaa ulkomaalaisten suursijoittajien, päättäjien ja suuryritysten mieleisellä tavalla?

Tarkastele aivan rauhassa näitä kahta linkkiä.

Anna todellisuuden upota sisimpääsi kaikessa rauhassa. Suomen tasavalta on yritys, ei valtio. Valtiota ei ole olemassa, kuin yrityksen toimialana. Se lukee tuossa suomalaisessa yritysrekisterissä selkosuomella.
www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?company=&match=&CIK=&filenum=&State=&Country=&SIC=8888&owner=exclude&Find=Find+Companies&action=getcompany

Mikäli tämä amerikkalainen linkki ei toimi, tai et löydä sieltä Suomen tasavaltaa, täältä löytyy kuvakaappaus.
rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=816064&tarkiste=A17B5C9636A213D58EB5898D1F266380E09029F0&path=1547%3B1631%3B1678

Tästä kotimaisesta yritysrekisteristä löytyy kuvakaappaus täältä, mikäli linkki ei toimi.
rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

MINNE RAHASI MENI
Suomen Euroopan Unionin jäsenmaksuista on koitunut suomalaisille 5 501 400 000 euron lasku. Siis tämä on nettomiinusta kaikkien Unionin myöntämien tukien jälkeen. Siis pelkkiin jäsenmaksuihin oli mennyt 5,5 miljardia NETTO. Siis absoluuttinen taloudellinen tappio. Pelkistä jäsenmaksuista. Ja tämä siis EU:n itsensä ilmoittamana.
rayhablogi.blogspot.fi/2016/10/minne-rahasi-meni.html

Parkkonen: Suomi on yritys jonka tarkoitus on tuottaa voittoa sijoittajille ja velkojille!
“Suomen “itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi”. Mikä karmea pila se onkaan!”
mvlehti.net/2016/12/29/parkkonen-suomi-on-yritys-jonka-tarkoitus-on-tuottaa-voittoa-sijoittajille-ja-velkojille/

MIKSI ANNE BERNER VOI MYYDÄ SUOMEN TIEVERKON?
Miten on mahdollista, että kansalaisten verovaroilla rakennettu tieverkosto voidaan myydä noin vain yksityiselle yritykselle pilkkahintaan? Miten on mahdollista ylipäätään myydä Suomea ja sen vuosikymmenten aikana verovaroilla rakennettua infraa kuin mitä tahansa kaakkua ruttoisessa pikkupuodissa?
rayhablogi.blogspot.fi/2016/12/miksi-anne-berner-voi-myyda-suomen.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.