Sipilän kansanpetturihallituksen on erottava.

Sipilän äärioikeistohallitus on ollut koko Suomen historian ylivoimaisesti huonoin. Samalla Juha Sipilä on ylivoimaisesti huonoin pääministeri. Kansan mitta on nyt täysi. Kansa on kyllästynyt jatkuviin leikkauksiin ja veronkorotuksiin, joita Sipilän hallitus tulee 2017 vuonna tekemään lisää 6-7 miljardilla lisää ja lisää ja lisää. Hallituspuolueiden kannatus on romahtanut totaalisesti. Ainoastaan valtamedian valheelliset propaganda gallupit pitävät hallituspuolueita pinnalla. Jo kuntavaaleissa tulemme näkemään hallituspuolueiden romahduksen. Aktiivinen toiminta äänestämällä muita, kuin hallituspuolueita ja tiedon levittäminen somessa on tärkeää. Nykyisestä hallituksesta on päästävä nopeasti eroon. Alla linkkejä Sipilän natsihallituksen toimista.

“Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme.” John Swinton, New York Times

Nämä 40 asiaa muuttuvat ensi vuonna: Lapsilisiä ja takuueläkkeitä leikataan, bensa kallistuu, työttömille tiukemmat ukaasit…
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005023242.html

He ovat hallituksen inhokkiministerit: Berner, Grahn-Laasonen ja Sipilä
www.iltalehti.fi/uutiset/201612302200047560_uu.shtml

Sipilä – ei ole rohkea johtaja vaan kävelevä katastrofi
kaikontturi.blogspot.fi/2015/10/kaveleva-katastrofi.html

Juha Sipilä odotti hurraahuutoja – sai muistokseen buuauksen
mvlehti.net/2017/01/02/juha-sipila-odotti-hurraa-huutoja-sai-muistokseen-buuauksen/

Valtiovarainministeri Orpo antoi tukensa orjatyölle.Työttömien on pakko tehdä töitä ilman palkkaa. Orjuus on palautettu Suomeen.
mvlehti.net/2016/12/28/valtiovarainministeri-orpo-antoi-tukensa-osallistumistulolle/

Suomi ei ole itsenäinen valtio vaan yritys
suomimedia.wordpress.com/2016/12/29/suomi-ei-ole-itsenainen-valtio-vaan-yritys/

Juha Sipilä valehtelee ja huijaa kansaa. Juha Sipilään ei voi kukaan luottaa, eikä uskoa.
mvlehti.net/2016/12/28/sipila-puputtaa-taqiyyaa-iltalehdessa-ostaisin-kakkosolutta-saunaan/

Sipilä ja Berner pysäytettävä – Tulivat hulluksi väylien yksityistämisen kautta
suomimedia.wordpress.com/2016/12/28/anne-bernerin-esittamaa-suomalaisautojen-satelliittivalvonta-on-pysaytettava-keinolla-milla-hyvansa/

Sipilän tukena enää uskollisimmat liittolaiset – kansa on hylännyt Suomen matuttajan!
mvlehti.net/2016/12/27/sipilan-tukena-enaa-uskollisimmat-liittolaiset-kansa-on-hylannyt-suomen-matuttajan/

Koskee yli 300 000 suomalaista: Diabetesliitto huolestui lääkkeiden Kela-korvausten leikkauksista
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005023245.html

Sipilä paljastaa tarkoitus tappaa kaikki köyhät.
keskustelu.suomi24.fi/t/13693888/sipila-paljastaa-tarkoitus-tappaa-kaikki-koyhat-

Kaikki faktat ammattivalehtelija diktaattori Juha Sipilästä
suomimedia.wordpress.com/?s=Juha+Sipil%C3%

s21.postimg.org/jj0xybknb/sipilanhallitustappaa.jpg

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo fakta paljastukset saavat Keskustan ja Sipilän näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella kansalta salassa pidettäviä asioita Keskustasta ja Juha Sipilästä. On erittäin ikävää, että menette paljastelemaan näitä asioita. Nyt on vain minimoitava vahingot ja estettävä kaikin keinoin näiden paljastusten leviäminen somessa keinolla millä hyvänsä. Lisäksi on ensi vuoden aikana otettava laki uudistus, jossa tällaisten paljastussivustojen sensuuri estää suomalaisia lukijoita pääsemästä tällaisille sivustoille.

    -Minna Keskusta

  2. Sipilän hallitus tappaa köyhiä suomalaisia tietoisesti, kuinka moni vanhus, sairas kuolee, koska ei ole varaa ostaa lääkkeitä. Stubin hallitus tappoi useita tuhansia köyhiä ja Sipilän hallitus tappaa useita kymmeniätuhansia suomalaisia. Mamuille tulossa lisää rahaa, kun köyhiä suomalaisia hallitus tappaa!!!!! Meidän kaikkien eläkeläisten on lopetettava keskustan, perussuomalaisten ja kokoomuksen äänestäminen se tarkoittaa noin 2 miljoonan äänen menettämistä. Meidän eläkeläisten eikä kenenkään suomalaisen tule hyväksyä hallituksen leikkauksia jotka tappavat sairata ja vanhuksia! HERÄTYS ihmiset nuo leikkaukset ja verojen korotukset tulevat aiheuttamaan monen sairaan ja vanhuksen kuoleman, koska rahat eivät riitä mitenkään ruokaan, lääkkeisiin ja sairaalahoitoihin. EMME VOI HYVÄKSYÄ SIPILÄN HALLITUKSEN TAPPAMIS PÄÄTÖSTÄ IKINÄ elämämme Suomessa emmekä missään pohjoiskoreassa. Sipilän on erottava!!!!!

Comments are closed.