Miten islam tuhoaa Suomen ja euroopan

Katso karut fakta videot 3-7 minuuttia jutun lopusta. Suvakit, kirkko, valtamedia, poliisi spr, migri, kaikki maahanmuuttoa kannattavat ja kaikki eduskuntapuolueet haluavat kantasuomalaisten kansanmurhaa ja Suomen islamisaatiota. Suomen islamisaatio on menossa mitä aiot tehdä? Jos vastustat islamisaatiota niin mene   suomenkansaensin.fi/

Mona Walter: islam tuhoaa yhteiskuntamme
pt-media.org/2018/04/20/mona-walter-islam-tuhoaa-yhteiskuntamme/

Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen on täysin järjetöntä, eikä auta mitään, mutta tuhoaa sen maan talouden ja kansan, joka niitä ottaa. Kaikki turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia. Nämä asiat selvitetään seuraavalla liveleak videolla suomenkielisillä tekstityksellä, jonka jokaisen tulisi katsoa vain 6 minuuttia www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Todellisuudessa suomalaisten usko EU:hin ja monikulttuurisuuspaskaan on romahtanut. Varsinkaan kulttuurien väliseen rauhaisaan rinnakkaiseloon ei usko enää kuin paatuneimmat Demarit, Vassarit, Kepulit ja ViherKokoomus-kommarit.

Tästä haitta maahanmuutosta halutaan vaieta koska poliittinen eliitti on tehnyt siitä tuottavan bisneksen Vihdoin ja viimein voidaan veronmaksajien rahaa kavaltaa laillisesti ja se näyttää ulospäin hyväntekeväisyydeltä Haitta maahanmuutosta on tullut kusettajien Graalinmalja.

Koska kirkko avoimesti kannattaa Suomen islamisaatiota ja kantasuomalaisten kansanmurhaa. On jokaisen velvollisuus erota kirkosta eroakirkosta.fi/

12 Western Countries That Will Be Islamic Republics In The Next 20 Years: France (1 of 12)
conservativeamerica-online.com/12-western-countries-that-will-be-islamic-republics-in-the-next-20-years-france-1-of-12/

Islamin Aikapommi
aikapommi.wordpress.com/

Mona Walter: islam tuhoaa yhteiskuntamme
pt-media.org/2018/04/20/mona-walter-islam-tuhoaa-yhteiskuntamme/

Kuinka islam tuhoaa sananvapauden
vasarahammer.blogspot.fi/2015/01/kuinka-islam-tuhoaa-sananvapauden.html

Muslimien käsitys itsestään
euroopan-tulevaisuus-islam.blogspot.fi/2006/02/muslimien-ksitys-itsestn.html

www.youtube.com/watch?v=5G2whDHvOKc

www.youtube.com/watch?v=4mH039aSPik

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Natsi rasisti leima vaan heti kaikille rasisteille, jotka levittävät näitä paljastuksia somessa. Taistelu rasisteja vastaan jatkuu, jotta totuus ei koskaan paljastuisi.Tämä paljastus on rasistista vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan. Jotenkin nämä kaikki paljastukset pitää estää ja sensuroida. Tämä Suomimedia alkaa olla jo toiseksi isoin ongelma heti mv-lehden jälkeen.

Comments are closed.