Pakolaiskriisistä valtion budjettiin 1,5 miljardin lovi

Kaikkien ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset veronmaksajille on yli 11 miljardia vuodessa ja summa vain kasvaa jatkuvasti. Hallituspuoleiden ratkaisu kustannuksien kattamiseen leikataan ja korotetaan veroja jatkuvasti kantasuomalaisilta.

Varainhoitotalo Front arvioi turvapaikanhakijasta vuodessa koituvaksi kustannukseksi 30 000 euroa.
www.kauppalehti.fi/uutiset/frontin-hurja-arvio-pakolaiskriisista-valtion-budjettiin-1-5-miljardin-lovi/qtQUkkU2

Turvapaikanhakijat maksavat valtiolle lähes miljardin ensi vuonna
yle.fi/uutiset/3-8487839

Maahanmuuton kustannukset vuonna 2016
IMF:n selvitys paljastaa, että nykyinen pakolaiskriisi maksaa Suomelle kolmanneksi eniten maailmassa jos hinta suhteutetaan bruttokansantuotteeseen. Tarkalleen ottaen luku on 0,37 prosenttia. Eli noin puolet meidän 0,7 prosentin kehitysaputavoitteestamme.
professorinajatuksia.blogspot.fi/2016/01/maahanmuuton-kustannukset-vuonna-2016.html#uds-search-results

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja 8 miljardia vuodessa
suomimedia.wordpress.com/2015/08/16/maahanmuuttajiin-menee-156-miljoonaa-viikossa-ja-8-miljardia-vuodessa/

Paljonko kolmen viikon ja 1300 turvapaikanhakijan tahti maksaa?
professorinajatuksia.blogspot.fi/2015/08/paljonko-kolmen-viikon-ja-1300.html

www.youtube.com/watch?v=uMyEZxxNibc

 

 

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Natsi rasisti leima vaan heti kaikille rasisteille, jotka levittävät näitä paljastuksia somessa. Taistelu rasisteja vastaan jatkuu, jotta totuus ei koskaan paljastuisi.Tämä paljastus on rasistista vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan. Jotenkin nämä kaikki paljastukset pitää estää ja sensuroida. Tämä Suomimedia alkaa olla jo toiseksi isoin ongelma heti mv-lehden jälkeen.

  2. Kaikkien ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset veronmaksajille on yli 11 miljardia vuodessa niin tilastokeskus.fi/til/tyti/2015/13/tyti_2015_13_2016-04-12_kat_002_fi.html mukaan 15–74-vuotiaita työllisiä oli 2437000 kpl vuonna 2015 ja tämän www.etk.fi/elakejarjestelmat/suomi/elakkeensaajien-kokonaistulot/keskimaaraiset-elakkeet/ mukaan eläkkeensaajia oli puolestaan 1426760 kpl. Eli meitä on yhteensä 3863760 Suomalaista joiden selkänahasta tuo 11 miljardia vuodessa revitään ja se tekee palttiarallaa 2847 euroa/vuosi jokaiselta tuloa (palkkaa tai eläkettä) saavalta Suomalaiselta. Tietenkin pienituloiset sekä eläkkeensaajat kärsivät eniten.

    Mutta todellisuus on _paljon_ rankempi kuin tuo 11 miljardia, koska Suomen yhteiskunta murenee monilta tahoilta erilaisten seurannais-, risti- ja kerrannaisvaikutusten vuoksi joita laittomat maahantunkeutujat aiheuttavat. Esimerkiksi kun valtiovalta määrää että järkyttävä lukumäärä laittomia maahantunkeutujia on asutettava niin asuntojen saatavuus heikkenee ja niiden vuokrat nousevat rajusti. Poliiseja on pakko joko palkata lisää tai nykyisellä vahvuudella teetetään enenevässä määrin ylitöitä, palkkakulut kasvavat. Rikosten uhrit joutuvat sairaslomalle tai työkyvyttömyyseläkkeelle ja tämä lisää vakuutusmaksuja. Vankien määrä tulee kasvamaan huomattavasti ja jokaisen vangin ylläpito maksaa noin 200 euroa/vrk. Useat asuinalueet muuttuvat ihmisille kelvottomiksi ja kiinteistöjä tai maata ko alueilla olevat ihmiset kärsivät siksi suuria menetyksiä. Koulunkäynti ja sitä kautta opetuksentaso ja koulutustaso kärsii vakavasti koska suuri määrä häirikköyksilöitä ja vähälahjaisia tungetaan keskimääräistä älykkäämpien puhtaiden Suomalaisten lasten joukkoon, tällä on tuhoisa vaikutus Suomen kilpailukykyyn pitemmällä aikajänteellä. Yms, jne, etc.

Comments are closed.