Totuus Kokoomuksesta

Kokoomus ajaa vain todella rikkaiden etuja. Ei sellaisten, jotka kuvittelevat olevansa rikkaita. Kaikki leikkaukset kohdistetaan aina pieni ja keskituloisille ja veronkorotukset jäävät myös aina pieni- ja keskituloisten maksettavaksi. Eli kyseessä on jatkuva tulonsiirto pieni- ja keskituloisilta rikkaille. Työn verotuksen keventäminen on johtanut siihen, että Suomessa on maailman kovimmat tasaverot (kulutusverot) ja rikkaat hyötyvät aina näistä. Petteri Orpo tulee keväällä leikkamaan noin 3 miljardilla ja leikkaukset kohdistetaan siten, että pieni ja keskituloisilta leikataan mutta ei koskaan rikkailta. Rikkaille on luotu järjestelmät, joissa veroparatiisien ja muiden avulla on helppo kiertää verot. Nykyinen Sipilän äärikoikeistohallitus ajaa natsihallituksen tavoin rahat pois köyhiltä niin ne kuolevat nopeammin politiikkaa. Keskusta ja Perussuomalaiset ovat hyvin samoilla linjoilla Kokoomuksen kanssa. Suomessa pieni- ja keskituloisten todellinen kokonaisveroaste on maailman kovin. Kokoomus ajaa työntekijöiden palkkoja alas ja haluaa pidentää työaikaa jatkuvasti ja pidentää eläkeikää. Nämä toimet lisäävät työttömyyttä, vähentävät työntekijöiden ostovoimaa, vähentävät tarvittavien työntekijöiden määrää.

Kokoomus haluaa Suomeen 2 miljoonaa maahanmuuttajaa, koska haluaa tuhota hyvinvointivaltion ja tuhota keskiluokan. Kokoomus on aiheuttanut yli 100 miljardin euron vahingot yhteikunnalle yhteensä ollessaan hallituksessa. Kokomuus haluaa ihmisten joutuvan tekevän ilmaiseksi töitä (osallistuva sosiaaliturva, työkokeilu, kuntouttava työtoiminta), jotta yritysten voitot kasvavat. Kaikki Kokoomuslaiset ovat ammattivalehtelijoita. Kokoomus ajaa luokkayhteiskuntaa, jossa pieni eliitti rikastuu jatkuvasti ja omistaa lähes kaiken. Seurauksena on tuloerojen kasvu, köyhyyden lisääntyminen, eriarvoisuuden lisääntyminen, asunnottomuuden kasvu ja työttömyyden kasvu. Kokoomuksen todellinen kannatus on alle 10%, kun lasketaan mukaan äänestämättä jättäneet. Valtamedian jatkuvat valheelliset gallupit luovat kuvaa, että, Kokoomus olisi muka aina kolmen suosituimman puolueen joukossa. Samoilla resurseilla ja rahalla mitä Sipilän hallitus käytti viime vuoden 32 000 turvapaikanhakijoihin olisi Suomesta poistettu köyhyys ja asunnottomuus pysyvästi ajat sitten. Tämä paljastaa sen, ettei hallituksella ole mitään halua ja todellista tahtoa tehdä asialle muuta kuin lisätä köyhyyttä, asunottomuutta ja työttömyyttä.

Kokoomus Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa
www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000001571298.html

Suurin osa suomalaisista maksaa yli 70% veroja.
suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja

Kaikki Kokoomuksesta
suomimedia.wordpress.com/?s=kokoomus

Totuus Petteri Orposta korruptoitunut ammattivalehtelija.
suomimedia.wordpress.com/2016/08/13/totuus-petteri-orposta-korruptoitunut-ammattivalehtelija/

Sauli Niinistön vaiettu salaisuus
suomimedia.wordpress.com/2016/10/22/sauli-niiniston-vaiettu-salaisuus/

Onko Suomen Kansallinen Kokoomus Natsipuolue??!!
ARBEIT MACHT FREI oli Natsi-Saksan natsien puolueen tunnusaate ja Kokoomus perustaa myös aatteensa työlle, jolla kansa pidetään aisoissa. Koska silloin heille ei jää muuta ajateltavaa
mvlehti.net/2015/01/16/onko-suomen-kansallinen-kokoomus-natsipuolue/

Kokoomuksen ruiskukka on natsisymboli
Ruiskukka symboloi pan-saksalaisuutta ja antisemitismiä. Onko Kokoomus pan-saksalainen ja antisemitistinen puolue? Onko Ben Zyskowicz Kokoomuksen kiintiöjuutalainen?
mvlehti.net/2016/05/22/kokoomuksen-ruiskukka-on-natsisymboli/

Watch: Jonkinlaisen moralistisen hysterian merkit ovat ilmassa
Tämä selittää pitkälti sen, miksi porvaripuolueet tuomitsevat niin jyrkästi koko kansallismielisen opposition.
mvlehti.net/2016/09/20/watch-jonkinlaisen-moralistisen-hysterian-merkit-ovat-ilmassa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Natsit oli pyhäkoulupokia Kokoomuslaisiin verrattuna, ytä itseriittoista porukkaa kui9n Kokoomuslaiset ei ole! Kokoomus kannattaa avoimesti ORJUUTTA!

  2. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo fakta paljastukset saavat Kokoomuksen näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella kansalta salassa pidettäviä asioita Kokoomuksesta. On erittäin ikävää, että menette paljastelemaan näitä asioita. Nyt on vain minimoitava vahingot ja estettävä kaikin keinoin näiden paljastusten leviäminen somessa keinolla millä hyvänsä. Lisäksi on ensi vuoden aikana otettava laki uudistus, jossa tällaisten paljastussivustojen sensuuri estää suomalaisia lukijoita pääsemästä tällaisille sivustoille.

    -Anne Kokoomus

Comments are closed.