Juha Sipilä valehtelee julkisesti

Juha Sipilä on käyttänyt törkeästi väärin asemaansa pääministerinä ja sitä kautta ohjaillut miljoonien eurojen arvosta bisneksiä itselleen ja lapsilleen ja sukulaisilleen. Sipilä käyttää häikäilemättömästi omaa asemaansa väärin edistääkseen omia bisneksiään ja lähipiirinsä. Sipilä on painostanut ja uhkaillut Yleä aikaisemminkin ja saanut Ylen poistamaan tai lopettamaan uutisoinnin hänestä. Sipilä toimii, kuin diktaattori ja Juha Sipilä on ammattivalehtelija, joka koittaa estää totuuden paljastumisen hänestä. Yle paljasti Sipilän käyttämästä vakuutuskuoresta ja siitä, kuinka pääministeri ei maksa veroa kevään osingoista. Juha Sipilän on erottava ja siitä on laitettava kansalaisaloite vetämään. Sipilän toiminta on ollut niin laitonta ja törkeää, että mikään muu ei tule riittämään, kuin Sipilän ero. Valtamedia on suojellut amattivalehtelija, huijari, diktaattoria ja suurinta kansan kusettajaa Juha Sipilää. Muistakaa ihmiset kaikissa seuraavissa vaaleissa, että ette äänestä mitään hallituspuolueita. Erityisesti Keskustan ammattivalehtelijoita tulee välttää. Keskustan kannatus romahtanut Sipilän takia pohjalukemiin.
www.iltalehti.fi/uutiset/201612012200034949_uu.shtml

Mitä helvettiä patologinen valehtelija ja vässykkä tekee Suomen pääministerinä?
“Tällaisen “miehen” kannattaisi pitää koko ajan taskussaan varatamponia. Varmuuden vuoksi.”
mvlehti.net/2016/12/02/mita-helvettia-patologinen-valehtelija-ja-vassykka-tekee-suomen-paaministerina/
Kepu pettää aina? – Ainakaan Sipilään ei voi luottaa!
Miten voi toimia pääministerinä, jos ei osaa edes alkeellisimpia pelisääntöjä?
mvlehti.net/2016/12/03/kepu-pettaa-aina-ainakaan-sipilaan-ei-voi-luottaa/

Pääministeri Sipilän poika tulistui Ylelle FB:ssä: “Rahoitetaan tällaista p*skalaitosta”
www.iltalehti.fi/uutiset/201612012200034618_uu.shtml

Kritiikkiä saanut MOT-toimittaja avautui kriisipalaverissa: “Yle opettanut Sipilälle, miten pystyy vaikuttamaan juttuihin”
www.iltalehti.fi/uutiset/201612012200034949_uu.shtml

Juha Sipilä valehteli ja junaili diilin sukulaisen firmalle. Sipilä oli jäävi tehdessään päätöstä Terrafamen jatkosta. Juha Sipilä on yksi pahimmista ammattivalehtelijoista ja suurin kansan huijari ja kusettaja.
mvlehti.net/2016/11/27/asikainen-kuka-olet-juha-sipila/

Juha Sipilä yrittää estää totuuden paljastumisen ja junaili diilin sukulaisen firmalle. Sipilä uhkaili ja yritti vaientaa toimittajan.
mvlehti.net/2016/12/01/kuvakaappaukset-paaministeri-juha-sipilan-sahkopostiviesteista-toimittaja-salla-vuorikoskelle/

Pääministeri Sipilä ja päätoimittaja Atte Jääskeläinen alistavat toimittajat
mvlehti.net/2016/11/30/paaministeri-sipila-ja-paatoimittaja-atte-jaaskelainen-alistavat-toimittajat/

Sipilän sukulaisten firma sai tilauksen Terrafamelta – kaivos sai hiljattain valtion rahaa
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004881723.html

Miksi pääministeri Sipilä haluaa purkaa hyvinvointivaltiomme?
mvlehti.net/2016/11/27/miksi-lestadiolaisuskovainen-paaministeri-sipila-haluaa-purkaa-hyvinvointivaltiomme-onko-sipila-hullu

Totuus miljonääri Juha Sipilästä valehteleva huijari ja diktaattori.
suomimedia.wordpress.com/2015/07/15/totuus-miljonaari-juha-sipilasta-valehteleva-huijari/

Sipilän hallitus rikkoo tietoisesti perustuslakia.
www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/oppositio-%C3%A4l%C3%A4hti-heti-%E2%80%9Dmiten-juha-sipil%C3%A4-kehtaa%E2%80%9D/ar-AAlI8IB?li=BBr5KbI&ocid=mailsignout

Rajuja reaktioita oikeuskanslerin ulostuloon: ”Onko Suomi enää oikeusvaltio?”
www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/rajuja-reaktioita-oikeuskanslerin-ulostuloon-%E2%80%9Donko-suomi-en%C3%A4%C3%A4-oikeusvaltio%E2%80%9D/ar-AAlH1BN?ocid=mailsignout

Sote-johtajan tunnustus viimeinen niitti kansanedustajalle – ”Miksi ajamme päin puuta?”
www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/sote-johtajan-tunnustus-viimeinen-niitti-kansanedustajalle-%E2%80%93-%E2%80%9Dmiksi-ajamme-p%C3%A4in-puuta%E2%80%9D/ar-AAlE3h6?ocid=mailsignout

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo fakta paljastukset saavat Keskustan ja Sipilän näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella kansalta salassa pidettäviä asioita Keskustasta ja Juha Sipilästä. On erittäin ikävää, että menette paljastelemaan näitä asioita. Nyt on vain minimoitava vahingot ja estettävä kaikin keinoin näiden paljastusten leviäminen somessa keinolla millä hyvänsä. Lisäksi on ensi vuoden aikana otettava laki uudistus, jossa tällaisten paljastussivustojen sensuuri estää suomalaisia lukijoita pääsemästä tällaisille sivustoille.

    -Minna Keskusta

Comments are closed.