Poliisi yrittää hiljentää kaikki arvostelijat

Eduskuntapuolueet keksivät vihapuheen, viharikokset ja rasistiset rikokset, jotta kaikki arvostelu ulkomaalaisia ja poliitikkoja kohtaan saadaan loppumaan. Yritys hiljentää kansa tulee täydellisesti epäonnistumaan samalla lailla, kuin kieltolaki epäonnistui. Tässä muutama keino miten homma tehdään poliisille mahdottomaksi, sekä lisätään poliisin ja oikeuslaitosten kuormitusta moninkertaiseksi. Viharikoksista ja rasistisista rikoksista voi saada vain sakkoa, joten se ei pelota, eikä hiljennä ketään. Sitten, kun oikeuslaitos alkaa jakamaan vankeusrangaistuksia voi jokainen köyhä, asunnoton, leipäjonossa ja  työtömänä oleva alkaa oikein tehtailemaan viharikoksia ja rasistisia rikoksia netissä. Näin jokainen asunnoton saa ilmaisen asunnon vankilasta ja jokainen köyhä ja työtön saa ilmaisen asunnon ja elämisen vankilassa. Kun vankilat ovat täynnä ja satojatuhansia ihmisiä tekee jatkuvasti viharikoksia ja rasistisia rikoksia netissä kirjoittelemalla. Silloin loppuu poliiseilta ja oikeislaitoksilta resurssit. Silloin eduskuntapuolueet ymmärtävät, että peli on menetetty ja kansan hiljentäminen ei tule ikinä onnistumaan.

Aivopesu ja valehtelu matujen rikoksista, kustannuksista ja kaikista ongelmista tulee jatkumaan valtamedian ja poliisin toimesta. Poliisi, valtamedia, oikeuslaitos ja kaikki eduskuntapuolueet tulevat jatkamaan samalla linjalla eli pimittämämään kaikki ongelmat ja valehtelemaan matujen kaikista ongelmista. Lue totuus matujen ongelmista, rikoksista ja kustannuksista aina mvlehti.net/  Sekä keskustele asiasta ilman pelkoa ja saat sanoa suoraan mitä ajattelet matuista keskustelu.mvlehti.net/

Kieltolaki kaatui omaan mahdottomuuteensa. Samoin tulee käymään viharikosten ja rasististen rikosten kanssa, joiden ainoa todellinen tavoite on kansan hiljentäminen. Eduskuntapuolueet ja kansanedustajat ovat täysin vieraantuneet todellisuudesta ja kansasta on kapinan aika. Valta on aina kansalla ei eduskuntapuolueilla tai kansanedustajilla. Yksikään eduskuntapuolue ei ole vastustamassa matujen lisäämistä Suomeen. Ei edes perussuomalaiset jotka käänsivät takkinsa ja huijasivat äänestäjiään. Perussuomalaiset olisivat halutessaan voineet laittaa rajat kiinni mutta he eivät halunneet sitä tehdä. Persuille annettiin mahdollisuus ja nyt jokainen näki, että persut valehtelivat, eivätkä ole tehneet mitään estääksen matutulvaa. Persuihin ei voi koskaan enään luottaa ja jokainen ääni persuille on hukkaan heitetty. Muutos tulee aidosti maahanmuuttovastustavilta puolueilta kuten  muutospuolue ja suomiensin

muutospuolue.fi/

suomenkansaensin.fi/

reformi.me/

Esimerkkejä yrityksistä hiljentää arvostelijat Ilja Janitskinin, Junes Lokan, Markus Janssonin vainot. Lue miten poliisi ja oikeuslaitos koittavat hiljentää arvostelijat.

markusjansson.blogspot.fi/2016/11/valtakunnansyyttajanvirasto-teki.html

markusjansson.blogspot.fi/p/sananvapaustaisteluni.html

markusjansson.blogspot.fi/

Allekirjoita aloite joka sallii kertoa totuuden matuista ja poliitikoista ilman vihapuhe ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan syytteitä

www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2251

Ihmisten vainoaminen, jotka ovat erimieltä eduskuntapuoleiden kanssa matuista poliisin toimesta voidaan tehdä mahdottomaksi helposti. Käytä aina random nimimerkkejä ja käytä aina torbrowseria, kun kirjoittelet somessa. Suosittelen jokaista käyttämään keksittyjä random nimiä ja torbrowseria, kun kritisoi edukuntapuoleita ja ulkomaalaisia somessa. Niin ei poliisi voi asialle yhtään mitään. www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en
Poliisi ei pysty jäljittämään torbrowser käyttäjiä, koska se on teknisesti mahdotonta. Eli eivät pysty jäjittämämään ip-osoitetta, jonka torbrowser antaa. 100% varma suoja.

Toisena vaihtoehtona on VPN käyttäminen somessa, jolloin poliisin on erittäin vaikea melkein mahdotonta saada selville ip-osoitteen perusteella käyttäjiä. Alla lista VPN-palveluntarjoajista, jotka eivät luovuta tietoja Suomen poliisille missään tilanteessa, eivätkä tallenna tietoja, joten käyttäjiä ei voi tunnistaa.

nordvpn.com/pricing/

Which VPN Services Take Your Anonymity Seriously? 2016 Edition

”Yleisen petoksen, valheiden ja aivopesun aikoina totuuden kertomisesta tulee rikollista.” Totuudesta tulee vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan, jolla yritetään estää kaikki arvostelu ja kritiikki, sekä sananvapaus.

Alla keskustelupalsta missä voit sanoa mitä ikinä haluat ilman sensuuria ja poliisille ei anneta mitään tietoja kirjoittajista. Sana on vapaa tule keskustelemaan.

keskustelu.mvlehti.net/index.php

1970-luvulla vallitsi suomettuneisuus ja silloin ei saanut esittää mitään kritiikkiä Neuvostoliitosta. Nyt tilalle on tullut keinotekoinen monikulttuurisuus, jota ei saa arvostella joutumatta leimatuksi rasistiksi. Suomessa on alkanut mielipidevaino kuin jossain irvaillussa Pohjois-Koreassa, esimerkkinä someaktivistien kuulustelut. Suomi ei ole enää sivistysvaltio, valitettavasti. Täällä harjoitetaan syrjintää mielipiteiden vuoksi, kuten Suomi Ensin -liikkeen mielenosoitustapahtumien hankaloittaminen viranomaisten taholta.

ANALYYSI: “Vihaa vastaan”Suomesta puuttuu ymmärrys kansalaisvapauksista ja niiden merkityksestä. Näiden tilalle tarjotaan kontrollia ja lisää virkamiehiä tekemään työtä, josta ei ole muuta kuin haittaa.
mvlehti.net/2016/11/16/analyysi-vihaa-vastaan/
Peli poikki -mielenosoituksesta käynnistynyt pyhä sota ”vihapuhetta” vastaan on kiihtynyt. Esitutkintoja on käynnistetty ja osassa epäillyistä rikoksista on jo päästy syyteharkintaan. Kesäkuussa apulaisvaltakunnansyyttäjäksi valittu Raija Toiviainen on osoittautunut tuotteliaaksi vihanmetsästäjäksi. Syyte on lätkäisty Teuvo Hakkaraisen lisäksi nyt myös Sebastian Tynkkyselle.
vasarahammer.blogspot.fi/2016/11/vihaa-vastaan.html
Poliisi alkaa jahtaamaan maahanmuutonvastustajia
suomimedia.wordpress.com/2016/04/12/poliisi-alkaa-jahtaamaan-maahanmuutonvastustajia/Poliisien omat rikokset kaikkien nähtävillä aina alla olevista linkeistä.poliisirikollisena.wordpress.com/http://www.fincrime.net/category/poliisit/Verkon viharikoksille perustetaan valtakunnallinen poliisiryhmä Helsinkiin – keinovalikoimissa myös peitetoiminta ja televalvonta
Netissä poliisien ryhmä ehkäisee rikoksia myös ennalta rauhoittelemalla kuumana käyvää keskustelua.
www.hs.fi/kotimaa/a1479264707783?ref=hs-b-kommentitTotuus maahanmuuttajien rikoksista, kustannuksista ja ongelmista aina alla olevista sivustoista. Ilman estoja ja poliisin sensuuria.mvlehti.net/blogit.mvlehti.net/www.murkut.org/magneettimedia.com/

tuonenjoutsen.blogspot.fi/

uberuutiset.fi/

vasarahammer.blogspot.fi/

www.kansanuutiset.fi/

riippumatonmedia.com/

paavotajukangas.com/

aikapommi.wordpress.com/

suomimedia.wordpress.com/

www.finnleaks.net/

finleaks.org/

www.fincrime.net/

Mikäli tiedätte muita maahanmuuttokriittisiä sivustoja tai blogeja kirjoittakaa kommentteihin linkit.

Kirjoittanut: Matti Korhonen

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Natsi rasisti leima vaan heti jokaiselle joka levittää näitä paljastuksia. Jotenkin tämän sivuston kaikki paljastukset pitää saada sensuroitua ja estettyä. Natsi rasisti leima vaan heti kaikille, jotka levittävät tämän sivuston paljastuksia. Jotta totuus ei koskaan paljastuisi! Te natsi rasistit ette voi voittaa. Meidän suvaitsevaisten puolella on valtamedia, poliisi, oikeuslaitos ja kaikki eduskuntapuolueet. Kaikki paljastukset ulkomaalaisista ja maahanmuuttokriitisyys on rikollista vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan. Jokainen maahanmuutonvastustaja joutuu vankilaan ja poliisi hiljentää teistä jokaisen. Jos ette pidä suutanne kiinni joudutte vankilaan kaikki maahanmuutonvastustajat.

Comments are closed.