Trumpin voitto paljasti valtamedian valehtelu ja aivopesu ei tehoa enään.

Suomen valtamedian armoton valehtelu ja aivopesu ja vähättely Trumpin mahdollisuuksista ja Clintonin lähes varmasta voitosta. Ei ole jäänyt kenenkään huomaamatta, jos on jäänyt voitte etsiä googlella valtamedian valheita ja aivopesua ja sitä tulee löytymään valtavat määrät. Tämä sama valtamedia valehtelee ja aivopesee puhuttaessa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista ja ulkomaalaisista. Salaa, peittelee ja pimittää kaikki ulkomaalaisten kustannukset, rikokset ja ongelmat. Valtamedia valehteli ja aivopesi brexitistä, kriisimaista, natosta, EU:sta ja eurosta. Juuri nyt on korkea aika jokaisen irtautua valtamedian aivopesusta. Irtautuminen valtamedian aivopesusta tapahtuu, kun lopetat tilaamasta ja maksamasta valtamedian uutisista ja lopetat valtamedian seuraamisen. Valtamediaan ei voi koskaan luottaa. Tilaamalla valtamedian maksullisia lehtiä ja maksullisia tv-kanavia kannatat Suomen islamisaatiota ja tuet valtamedian aivopesua ja valehtelua. Valtamedian aivopesu ja valehtelu loppuu vasta sitten, kun ihmiset lopettavat maksamasta ja katsomasta valtamediaa. Lukemalla mvlehti.net/ saat tietää valtamedian valheista ja matujen rikoksista, kustannuksista ja ongelmista. Ei tule unohtaa valtamedian yhtä keskeistä aivopesijää ja valehtelijaa YLE. Lopettamalla Ylen seuraamisen kokonaan pääset irti ylen aivopesusta ja valheista. Maksamalla kirkollisveroa kannatat Suomen islamisaatiota eroakirkosta.fi/ Maksamalla veroja tuet valehtelevia korruptio poliitikkoja ja Suomen islamisaatiota suomimedia.wordpress.com/2016/03/16/verosuunnittelun-abc-miten-valtat-verot/

Suomalainen media Yhdysvaltain presidentinvaaleista – Lyhyt oppimäärä
mvlehti.net/2016/11/09/suomalainen-media-yhdysvaltain-presidentinvaaleista-lyhyt-oppimaara/

Miten käy Suomen eliitille Trumpin voittaessa?
Trumpin valinta USA:n presidentiksi tulisi heijastumaan Suomenkin politiikkaan seurauksin, joita kaikki saavat pohtia, kirjoittaa lukija.
mvlehti.net/2016/11/08/miten-kay-suomen-eliitille-trumpin-voittaessa/

B-Clintonin paluu ”kyökin kautta” ei onnistunut
hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/225760-b-clintonin-paluu-kyokin-kautta-ei-onnistunut

Trumpin voitto tietää suuria muutoksia myös Suomen politiikkaan ja Kokoomusta, Keskustaa ja Perussuomlaisia ei tulla näkemään enään koskaan hallituksessa. Yli 60% kyseisten puolueiden kannattajista on pysyvästi hylännyt puolueet. Suomen valtamedia on valehdellut ja aivopessyt jo 30 vuotta kansaa äänestämään haluamallaan tavalla. Valheelliset gallupit ovat ohjanneet äänestäjiä äänestämään valtamedian kannattamia puolueita. Valtamedia kuihtuu pois ja vaihtoehtomediat ottavat valtamedian paikan. Sillä erotuksella, että vaihtoehtomediat eivät valehtele eivätkä aivopese valtamedian tapaan. Amerikassa kansalaiset saivat tarpeekseensa valtamedian ja korruptiopuolueista ja sen edustajista. Suomen pahimmat ammattivalehtelija ja korruptio puolueet ovat kokoomus, keskusta, perussuomalaiset ja rkp. Kyseiset puolueet ovat huijanneet, aivopesseet, valehdelleet ja kusettaneet kansaa enemmän, kuin moni tajuakaan. Kokoomus, keskusta, rkp järjestivät 90-luvun laman, jotta omaisuus saatiin siirrettyä pankeille. Kyseessä on yksi suurimmista huijauksista Suomen historiassa. Asiasta voi lukea tarkemmin mvlehti.net/2016/11/08/laikko-perinta-ja-petos-vai-perintapetos/  Tulevaisuudessa tulemme näkemään suurimpana puolueena jonkin seuraavista.

muutospuolue.fi/

suomenkansaensin.fi/

Juha Sipilä, Petteri Orpo, Timo Soini kaikki 3 ammattivalehtelijaa ovat kannattaneet Hillary Clintonia.

Hesarin toistuvat valeuutiset johtivat kanteluun
mvlehti.net/2016/11/08/hesarin-toistuvat-valeuutiset-johtivat-kanteluun/

Muistutus vielä perussuomalaisten historian suurimmasta petoksesta äänestäjiä kohtaan. Perussuomalaiset ovat populistipuolue se ei aidosti vastusta maahanmuuton lisäämistä. Perussuomalaiset ovat oikeistopuolue eli hyvin samankaltaiset arvot kuin kokoomuksella. Köyhyyden, työttömyyden, kurjuuden ja tuloerojen lisääminen on päätavoite kaikille oikeistopuolueille, jota myös keskusta edustaa. Timo Soini on populisti ammattivalehtelija. Perussuomalaisten näytöt on nähty ja suurin osa ei tule ikinä enään äänestämään valehtelija persuja. Persut muka kovasti vastustivat maahanmuuttoa, EU:ta ja euroa. Kuitenkin hallituksessa ollessaan persut ainoana puolueena pettivät kaikki äänestäjänsä. 90% perussuomalaisten äänestäjistä on pysyvästi hylännyt puolueen. Emme tule ikinä enään näkemään persu valehtelijoita ja huijareita hallituksessa.

Perussuomalaisen petoksen anatomia
mvlehti.net/2016/04/05/perussuomalaisen-petoksen-anatomia/

Timo Soini rajat pysyvät aina auki ja rajoja ei suljeta ikinä.
magneettimedia.com/perussuomalaisten-seuraavakin-puheenjohtaja-edustaa-goldman-sachsia-rajoja-ei-suljeta/

ISÄNMAALLISUUS ON MIELIPIDERIKOS
jukkadavidsson.fi/2016/11/isanmaallisuus-on-mielipiderikos/

Perussuomalaisten James Hirvisaari erotettiin puolueesta. Ainoa aidosti maahanmuuttokriittinen edustaja erotettiin.
yle.fi/uutiset/3-6866554

Itsenäinen Suomi ry: Perussuomalaiset, vallanhimoa vailla minkäänlaista isänmaallisuutta
mvlehti.net/2016/04/04/itsenainen-suomi-ry-perussuomalaiset-vallanhimoa-vailla-minkaanlaista-isanmaallisuutta/

Perussuomalaisten kipeä petos
www.pohjalainen.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/perussuomalaisten-kipe%C3%A4-petos-1.1843999

SDP:n Paananen: PS tehnyt poliittisen historian suurimman petoksen
www.verkkouutiset.fi/politiikka/paananen_ps-42721

yle-aivopesu

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Ehkä PS petti meidät, ehkä ei. 38:lla kansanedustajalla ei maahanmuuttopolitiikkaa muuteta jos kaikki muut suuret puolueet sanovat jyrkän ein muutoksille. Siihen olisi tarvittu 101 edustajaa. Se, että muut puolueet, etunenässä SDP joka kilpailee samoista äänestäjistä PS:n kanssa, herjaavat PS:ia ei ole muuta kuin poliittista peliä. Ei siinä tarvitse olla hitustakaan totta mukana.

    Apropoo, SDP on pettänyt meidät monta kertaa useammin kuin PS. Ei siis kannata vaihtaa SDP:n äänestäjäksi.

Comments are closed.