Matu lupaa tappaa suomalaisia videolla

www.youtube.com/watch?v=PfR2nwXOQic

Poliisia asia ei kiinnosta, mutta jos vastaavan olisi tehnyt kantasuomalainen olisi hänet vangittu ja joutunut oikeuteen vihapuheesta, rasismista, törkeästä laittomasta uhkauksesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kun olet matu saat tehdä mitä vain ja kukaan ei uskalla tehdä mitään. Miksi matut saavat raiskata, ryöstää, pahoinpidella, tappaa ja kaikkea muuta rikollista ilman tuomioita? Koska olisi rasistista vihapuhetta tuomita matuja. Poliisi on saamaton paska mitä tulee matujen rikoksiin, koska eivät halua tehdä mitään matuille.

uutismaailma.com/tama-kaveri-lupaa-hoidella-sinut-puukolla-samantien/

Matu uhkaa hävittää kristinuskon ja tappaa suomalaiset

www.nykysuomi.com/index.php/2016/08/14/matu-uhkaa-havittaa-kristinuskon-ja-tappaa-suomalaiset/

Irakin armeijan sotilas kertoo että mitä parempi tarina niin sitä helpommin saat oleskeluluvan ja myöhemmin voit hakea kansalaisuutta. Hän myös neuvoo arabiaksi muita elintasoturisteja ottamaan häneen yhteyttä jotta voi antaa vinkkejä miten saada elintasopakolaiselle oleskelulupa.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.