Hallitus korottaa veroja, jotta saadaan rahaa turvapaikanhakijoiden kustannuksiin.

Yksi aikuinen turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa 60 000 euroa vuodessa veronmaksajille. Yksi alaikäinen turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa 90 000 euroa vuodessa veronmaksajille. Suomi ottaa yli 1000 kiintiöpakolaista vuodessa ne maksavat vuodesssa 60 miljoonaa euroa veronmaksajille. 40 000 turvapaikanhakijaa maksavat 2,4 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. Kaikki ulkomaalaiset, jotka elävät Suomessa sosiaalietuuksilla maksavat yli 11 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. Jokaisen tulisi ymmärtää, että turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset kasvavat jatkuvasti. Siksi Sipilän hallitus tulee jatkuvasti leikkaamaan ja korottamaan veroja.  Sipilän hallitus hukkaa kaikkien veronmaksajien rahoja ulkomaalaisille. Siksi Sipilän hallituksella onkin kova kiire jatkuvasti korottaa veroja ja leikata lisää. Sipilä on Suomen huonoin pääministeri ja Sipilän hallitus on Suomen ylivoimaisesti huonoin. Persut pettivät äänestäjänsä ja paljastuivat populisti puolueeksi. Persut ei ole aidosta maahanmuuttokriitinenpuolue, viimeistään nyt sen on nähnyt jokainen. Ei koskaan enään voi äänestää huijari persuja. Aitoja maahanmuuttokriittisia puolueita onneksi on vain eduskunnan ulkopuolella, joita kannattaa ehdottamasti ääneestää. Hylkäämällä kaikki eduskuntapuolueet ja äänestämällä aitoja maahanmuuttokriittisiäpuolueita saadaan muutos.

www.muutospuolue.fi/

suomenkansaensin.fi/

Maahanmuutto ja velkaantuminen tuhoavat Suomen
blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/07/12/maahanmuutto-ja-velkaantuminen-tuhoavat-suomen/

Suomen Terveystalo hoitaa turvapaikanhakijoiden lääkärikäynnit ja kierrättää voitot veroparatiiseihin. Turvapaikanhakijat käyttävät Suomen Terveystalo Oy:n kalliita erikoislääkäripalveluja, jotka maksatetetaan veronmaksajien rahoilla.
mvlehti.net/2016/03/27/suomen-terveystalo-hoitaa-turvapaikanhakijoiden-laakarikaynnit-ja-kierrattaa-voitot-veroparatiiseihin/

Keskimääräinen ulkomaalaisille maksettava toimeentulotuki on 1800 euroa kuukaudessa.

Suomi antaa Afganistanille 110 miljoonaa euroa!
mvlehti.net/2016/10/06/suomi-antaa-afganistanille-110-miljoonaa-euroa/

Maahantunkeutujat saavat ilmaisen hammashoidon yksityisellä ja ilmaisen terveydenhuollon yksityisellä. Kantasuomalaiset eivät saa näitä asioita ilmaiseksi.
mvlehti.net/2016/10/07/maahantunkeutujat-saavat-ilmaisen-hammashoidon-yksityisella-turhautunut-hammaslaakari-avautuu/

Hallitus kiristää jatkuvasti verotusta. Maksat myös näistä ensi vuonna enemmän: veneily, asuminen, tupakka ja ajoneuvovero
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001270814.html

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset saavat myös ilmaiseksi yksityiseltä täyden terveydenhuollon, jonka veronmaksajat maksavat. Alla tarkka lista mitä turvapaikanhakijat ja pakolaiset saavat ilmaiseksi veronmaksajien rahoilla, joita kukaan kantasuomalainen ei ikinä saa.

– Ilmainen asuminen, vesi, sähkö ja ruoka 3-5 kertaa päivässä. Ruoka tehdään heille valmiiksi ja annetaan syötäväksi.
– Ilmainen yksityinen hammashuolto
– Ilmainen yksityinen terveydenhuolto
– Ilmaiset uudet vaatteet, tulkit ja ilmaiset uudet huonekalut, televisiot, mikrot. yms. – Ilmainen netti, puhelut ja tekstiviestit ja ilmaiset puhelimet, tabletit, kannettavat yms
– Eivät maksa yhtään mitään veroja – -Ilmainen kuljetus ja kuntosalikortit ja uimahallikortit.

Jotta kaikki saadaan kustannettua on kantasuomalaisilta pakko aina vain leikata lisää ja aina vain korottaa veroja lisää.

Hukkaamme jo nyt yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisille, jotka elävät sosiaalietuuksilla.

Ainoa keino veronmaksajille on laittaa hanat kiinni äärioikeistohallitukselle. Alla keinot miten laitat suvakit maksamaan lisää veroja, kun itse maksat paljon vähemmän. Onneksi kaikki verot voi kiertää laillisesti ja laittomasti. Kaikenlainen verojen välttely on pakollista, mikäli et aio joutua maksumieheksi, jolta viedään kaikki rahat mamutukseen.

Verosuunnittelun ABC. Miten vältät verot.
suomimedia.wordpress.com/2016/03/16/verosuunnittelun-abc-miten-valtat-verot/

 

 

 

Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kaikki kustannukset, rikollisuus ja kaikki ongelmat aina.

mvlehti.net/

magneettimedia.com/

Suomen teiden kunto rapistuu jatkuvasti, jos huonon tien kunto rikkoo autosi muista hakea korvauksia.

Rikkoiko tie autosi? Näin voit saada korvausta
www.iltalehti.fi/autot/2015030919326283_au.shtml

Vahingonkorvaushakemus tienkäyttäjälle maantiellä aiheutuneista vahingoista
www.suomi.fi/suomifi/suomi/asioi_verkossa/lomakkeet/ely_ely12v1/index.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Ei läpeensä mädäntynyt paskastan hallintommekaan ole noudattanut omia lakejaan kansanmurhaajia,joukkoraiskaajia,terroristeja,vihollistaistelijoita yms. paskasakkia maahan haaliessaan.Mikä moraalinen velvollisuus sen omilla kansalaisillakaan siis enää olisi?Varsinkaan kun erityisesti juuri tuolla maahan haalitulla paskasakillakaan ei ole näköjään mitään velvollisuuksia,vain oikeuksia. – En toki siis tietenkään yllytä mihinkään rikolliseen,hyi sentään,mutta totean vain että esimerkiksi nopeuden valvontakamerat teiden varsilla ovat helvetin kalliita uusia joka toinen päivä…

Comments are closed.