Suomi on maa, jossa korruptio voi hyvin ja kasvaa jatkuvasti.

Kurkistus suomalaiseen maan tapaan, hienostuneeseen korruptioon, jossa Hyvä Veli -järjestelmä hoitaa käytännön. Kirja kuin tulitikku, joka raapaisee valon ja sytyttää hallitsemattoman palon: tämän jälkeen paluuta entiseen ei enää ole.Suomalainen korruptio on onnellisesti piilossa ja piilotettu, koska kukaan ei halua tutkia sitä. Meille on opetettu, että jokaisella suomalaisella on hinta ja kassakaapit ja nuotio ovat salaisuuksien säilyttämistä varten. Talon asioista ei huudella kylillä.Suomessa korruptio lymyää siellä, missä on valtaa ja rahaa; politiikan kaikilla tasoilla, eduskunnassa, valtioneuvostossa, puolueissa ja kunta- ja maakuntapolitiikassa. Talouselämä ostaa poliittisen vallan, jota se ei kansalta suoraan saa. Harmaa talous ja sen pyörittäminen on suomalainen harrastus siinä missä kännissä ajaminen tai heikoille jäille meneminenkin, ja korruptio on osa myös poliisin, oikeuslaitoksen ja median jokapäiväistä elämää.Jarmo Korhonen on kirjoittanut aiemmin kaksi Suomen poliittista lähihistoriaa käsittelevää tietokirjaa, Väyrysen valtakunta (2014) ja Valtataistelu (ilmestyy huhtikuussa 2015). Hän on toiminut keskustan puoluesihteerinä 2006-2010 ja Etelä-Pohjanmaan keskustan toiminnanjohtajana 1994-2006 ja ollut keskustan ja sen ehdokkaiden vaalikampanjoissa mukana 1980-luvulta alkaen. Korhonen on tutkinut maalaisliitto-keskustan ja sen johdon salaisia arkistoja vuosilta 1958-2014 ja saanut tutustua keskustan ja sen presidenttiehdokkaiden Johannes Virolaisen, Paavo Väyrysen, Esko Ahon ja Matti Vanhasen vaalikampanjoiden salaisimpiin papereihin.

Lue paljastukset suomalaisesta korruptiosta ja kuinka kaikki poliitikot, puolueet, poliisit, valtamedia, oikeuslaitos ja muut ovat korruptoituneita.

www.adlibris.com/fi/kirja/maan-tapa-9789513184728

Perheenyhdistämiset tulevat kasvattamaan nyt maahanjäävien 10 000 turvapaikanhakijan määrät 40 000 – 60 000. Tänä vuonna on tullut jo 8000 uutta turvapaikanhakijaa jo viime vuonna tulleiden 32 000 lisäksi. Turvapaikanhakijoiden virta ei lopu ja Suomeen tulee 10 000- 500 000 vuodessa seuraavien vuosien aikana. Suomi ottaa kiintiöpakolaisia, joka vuosi yli 1000. Sipilän hallitukselle tulee kiire korottaa jatkuvasti veroja ja leikata jatkuvasti, jotta matujen kustannukset saadaan katettua. Matuja tulee valitettavasti paljon enemmän ja nopeammin, kuin Sipilän hallitus kerkeää korottaa veroja ja leikata. Edessä on siis rajuja veronkorotuksia ja leikkauksia. Syynä siihen on rajat auki politiikka. Rajat kiinni ratkaisisi ongelmat, mutta sitä Sipilän hallitus ei tule koskaan tekemään. Niin kauan, kun rajat pysyvät auki ongelmat ja kustannukset kasvavat jatkuvasti.

Sisäministeriö pyytää kuntia varautumaan 80 000 turvapaikanhakijan tuloon
esaniemi0.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195802-sisaministerio-pyytaa-kuntia-varautumaan-80-000-turvapaikanhakijan-tuloon

Kunnilta varautumissuunnitelmat isoon pakolaismäärään
kuntalehti.fi/kuntauutiset/sote/kunnilta-varautumissuunnitelmat-isoon-pakolaismaaraan/

Katso video, joka paljastaa totuuden miten Petteri Orpo, Juha Sipilä, Sauli Niinistö ja kaikki eduskuntapuolueet. valehtelivat turvapaikanhakijoista. Heidän tavoitteensa on Suomen islamisaatio ja kantaväestön kansanmurha. Kaikki on kylmästi suunniteltu ja laskelmoitu vuosia etukäteen. Valtamedia valehtelee ja aivopesee. Poliisi varmistaa, ettei isänmaalliset suomalaiset voi puolustaa maataan. On keksitty lakeja, joiden ainoa tarkoitus on hiljentää isänmaalliset suomalaiset. Rasistiset rikokset, vihapuhe, kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Kaikki edellä mainitut “rikokset” ovat keksittyjä rikoksia, joiden ainoa tarkoitus on hiljentää kansa. Tarkoitus on hiljentää kansa natsi Saksan tavoin. Sensuroida ja estää tieto matujen kaikista kustannuksista, rikollisuudesta ja ongelmista.

“Yleisen petoksen, valheiden ja aivopesun aikoina totuuden kertomisesta tulee rikollista.”

Matut tappavat, raiskaavat, ryöstävät ja pahoinpitelevät kantasuomalaisia. Kuinka monen kantasuomalaisen on kuoltava, ennen kuin kansa herää. Suomi käyttää yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisten sosiaalietuuksillä elävien kustannuksiin. Sinä maksat raskaasti aina enemmän veroja ja juuri sinulta leikataan aina vain enemmän, jotta matuille saadaan enemmän rahaa. 99% turvapaikanhakijoista on elintasopakolaisia, jotka tulevat elämään veronmaksajien rahoilla koko elämänsä, koska Suomen tyhmä kansa maksaa. Ratkaisu tähän ongelmaan on se, että kaikki sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset on heti poistettava Suomesta. Onneksi me emme hiljene me paljastamme totuuden aina ja se on luettavissa mvlehti.net/

Muslimit saavat vapaasti raiskata, murhata, ryöstää ja osoittaa mieltään elinolojensa puolesta, sekä suvakkien avustuksella arvostella isänmaallisia kansalaisia. Muslimit saavat sanoa tappavansa kristityt ja esim. homot, eikä se ole vihapuhetta, vaan täysin oikeutettua puhetta suvakkien mielestä. Mutta, kun Suomalainen kertoo isämaamme valloittajista totuuden, niin jo alkaa ajojahti, jossa Ilja Janitskinista on tehty sarjamurhaajaakin pahempi rikollinen ja mikäli meillä olisi kuolemantuomio rangaistuksena, niin väitän, että nämä syyttäjäpellet olisivat sitä vaatimassa.

Hallitus linjasi, että viranomaisille osoitetaan lisää voimavaroja myös vihapuhetta estävään nettipoliisitoimintaan sekä vihapuherikosten tutkintaan. Eli tarkoitus on vain ja ainoastaan estää kansaa puhumasta matujen kaikista ongelmista, kustannukset, rikollisuus ja muut.

Jokainen osaa tuosta laskea, että turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrät kasvavat jatkuvasti. Kun määrät kasvavat jatkuvasti kasvavat myös kustannukset, rikollisuus ja muut ongelmat.

Käynnissä on kilpailu ”aikaa” vastaan. Kyse on siitä, ehtivätkö Euroopan kansat ymmärtämään ja näkemään mihin heitä ollaan viemässä ja mitä tekemässä. Mitä ja kuta enemmän rohkeat peruskansalaiset, nationalistiset kansalaisjärjestöt ja vaihtoehtomedia nostavat äänensä valtaeliitin ja valtamedian monikulttuurisuusaivopesua vastaan, se aiheuttaa ikävää säröä siihen ”enkelikuoroon”, joka tuudittaa kansakuntia kohti väistämätöntä kansanmurhaa ja ennen näkemätöntä teurastusta sekä valkoisen rodun hävittämistä maan päältä korvaamalla se matuilla.

Kun ymmärtää sen faktan, että eduskuntapuolueiden edustajat ovat valehdelleet yli 30 vuotta kansalle kaikesta mahdollisesta. Kaikki kansanedustajat ja eduskuntapuolueet ovat ammattivalehtelijoita ja myös valtamedia. Esimerkkinä työvoimapulasta valehdeltiin tietoisesti yli 20 vuotta ainakin. Sipilä, Orpo, Sauli Niinistön historia on valheita täynnä ja palkintona on ollut presidentin ja pääministerin ja valtionvarainministerin virkoja tai virka EU:ssa. Mv-lehdestä löytyy edellä mainittujen valheet ja valehtelu kirjoittamalla haku kenttään nimi. Sieltä löytyy myös Stubb, Katainen ja muut. Kun tutkii tarkemmin Suomesta ei löydy yhtään poliitikkoa joka ei olisi ammattivalehtelija. Valehtelemalla ovat päässeet virkaansa ja kansalle valehtelemisesta heidät on palkittu eri viroilla.

mvlehti.net/2015/10/19/sauli-niinisto-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta/

Maahanmuutto on myrkkyä taloudelle
magneettimedia.com/maahanmuutto-on-myrkkya-taloudelle/

Suunnitelma Euroopan tuhoavasta pakolaiskriisistä laadittiin jo 1940-luvulla
magneettimedia.com/suunnitelma-euroopan-tuhoavasta-pakolaiskriisista-laadittiin-jo-1940-luvulla/

Tekopyhyyden esiinmarssi – poliittinen eliitti, väkivalta ja ”ääriliikkeet”
magneettimedia.com/tekopyhyyden-esiinmarssi-poliittinen-eliitti-vakivalta-ja-aariliikkeet/

Haluaako joku kansan kahtiajakautumista ihan tosissaan?
www.nykysuomi.fi/index.php/2016/09/27/haluaako-joku-kansan-kahtiajakautumista-ihan-tosissaan/

Maahanmuuttaja kertoo totuuden: Irakilaiset ovat elintasopakolaisia
www.youtube.com/watch?v=mz5-CgVIoqQ

CBN News kertoo 5.4.2016 että Euroopan hallitukset, uutisvälineet ja poliisi ovat systemaattisesti salailleet pakolaisten tekemiä rikoksia, kaaosta ja terrorismia. Eurooppalainen vasemmisto vaatii rajoittamatonta pääsyä EU-alueelle. Vasemmisto ohjailee koko Euroopan mediaa tämän linjauksensa taakse. Mutta mikä taho taustalla ohjailee ja käyttää työkalunaan vasemmistoa?

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.