7 asiaa, jotka sinun olisi hyvä tietää muslimeista

7 asiaa, jotka sinun olisi hyvä tietää muslimeista
Muslimit nojaavat Koraaniin, islamiin ja sharialakiin. Ota perusfaktat haltuun muslimeista ja lue tämä juttu.

1. Muslimien tavoite: islam koko maailmaan, muslimien maailmanvalta

Islam on avoimen rasistinen liike. Islam ei kuulu sivistysvaltioihin.

“Suomeen on syntymässä tänä syksynä uusi paperittomien joukko muslimeja – ”Jos joudumme kadulle, menemme, varastamme, tapamme, raiskaamme ja ryöstämme.” Vannovat muslimit, jotka uhkaavat lisäksi polttaa autot ja rakennukset maan tasalle, kukaan suomalainen ei ole turvassa. Poliisien ja poliitikkojen tappaminen on suosituinta kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille muslimeille. Sillä tappamalla poliiseja ja poliitikkoja saamme pisimmät tuomiot ja me tapamme, että saamme jäädä maahan hyvin pitkäksi aikaa. Kertovat muslimit.
Syksyllä moni kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut muslimi heitetään ulos vastaanottokeskuksesta, jolloin he alkavat heti rikollisiksi ja terrorisoimaan Suomea ja suomalaisia. Tulossa on siis miljardien eurojen vahingot ja kulut, sekä lukemattomien kantasuomalaisten kuolemia.” Sipilän äärioikeistohallitus ja suvakit haluavat tätä lisää.

Rasismi, vihapuhe, kiihottaminen kansan ryhmää vastaan = Kaikki maahanmuutto kriitinen ja vastainen puhe. Isänmaalliset suomalaiset eivät halua elintasopakolaisia ja turvapaikanhakijoita Suomeen raiskaamaan, tappamaan, ryöstämään ja elämään suomalaisten veromaksajien rahoilla koko elämänsä. Yli 11 miljardia euroa vuodessa menee valtiolta ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla elättämiseen.

Nationalismi = isänmaallisuus

Suvaitsevaisuus, monikulttuurisuus = Suomen muuttaminen islamistiseksi valtioksi lisäämällä turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määriä, joka vuosi suosimalla muslimeja. Tavoitteena kantasuomalaisten kansanmurha ja kansanvaihto. Yli 11 miljardia euroa vuodessa menee valtiolta ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla elättämiseen. Juuri tätä Sipilän äärikoikeisto natsihallitus toteuttaa koko ajan ja suvakit kannattaa ja valtamedia valehtelee, aivopesee ja levittää propagandaa. Poliisi yrittää vaientaa ja estää kaikkia isänmaallisia puolustamasta maataan islamisaatiolta.

Rasismi-sanan on keksinyt juutalainen kommunisti Leon Trotsky, joka käytti sanaa haukkumasanana kommunismin vihollisia vastaan:
josministries.prophpbb.com/topic11987.html

“Rasismi” tarkoittaa pelkkää halua säilyttää valkoinen rotu hengissä näinä aikoina jolloin kaikkia valkoisia vastaan käydään sotaa. Kaikki ei-valkoinen maahanmuutto, pakolaisuus ja siirtolaisuus kohdistuu pelkästään valkoisten asuma-alueille.
www.deathofcommunism.josru.com/equality-of-races-and-race-mixing-is-a-genocide-of-the-white-race/

Islamin päätavoitteita on koko Pohjolan alistaminen islamin alle ja sharialain tuominen demokratian tilalle. Kantavia ajatuksia on ylivertaisen ”muslimirotun” suojeleminen levittämällä islamia “vääräuskoisten” maissa.

Muslimit ovat myös homoseksuaalisuutta ja juutalaisuutta vastustava liike. Tämän päivän muslimit pitävät yhtä lailla vihollisenaan myös kristittyjä ja “suvakkeja”. Jälkimmäisten katsotaan edistävän suomalaisen rodun alasajoa, koska he sallivat “maahantunkeutujien” muuton Suomeen.

2. Pohjoismaisen liikkeen juuret ja johto Ruotsissa

Ruotsissa on runsaasti muslimeja ja he ovat siellä erittäin järjestäytyneitä. Suomen muslimihaaraa myös johdetaan Ruotsista. Liikkeiden jäsenet vierailevat ahkerasti toistensa tapahtumissa.

Ruotsin muslimit ovat syyllistyneet lukuisiin rikoksiin ja väkivallantekoihin, alkaen autojen poltosta, aina ihmisten kaulan katkaisuun.

Tänä päivänä muslimit toimivat kaikissa Pohjoismaissa Islantia lukuun ottamatta.

3. Ei mikään “rauhan uskonto” – “Voimme voittaa vain fyysisen taistelun kautta”. Myös kohtujen.

Jäsenet ovat syyllistyneet rikoksiin ennen ja jälkeen liikkeeseen liittymistään. Tavallisesti rikos on sivullisen hakkaaminen tai kansanryhmää vastaan kiihottaminen.

Muslimit tulivat suomalaisten yleisön laajempaan tietoisuuteen 1990-luvulla, ensimmäisten somalien tultua.

Muslimit uskovat sekä aseettomaan että aseettomaan vastarintaan. Liikkeen aktivistioppaan, Koraanin, mukaan: “Vääräuskoisen saa tappaa, jos hän ei alistu islamiin. Jos hän alistuu, hän saa jäädä henkiin, jos maksaa veroa.”

Muslimit palkitsevat aktivistejaan oman pisteytysjärjestelmänsä mukaan. Suurimman mahdollisen pistemäärän saa, kun tappaa vääräuskoisia ja kokee itse marttyyrikuoleman samalla. Muslimi pääsee täten suoraan paratiisiin, jossa neitsyet odottavat keitaalla.

4.
Muslimit ovat yhä enemmän järjestäytynyt liike ja sen propagandakone hyvin öljytty. Se pyrkii kasvattamaan kannatustaan ja haalimaan uusia jäseniä aktiivisen rekrytointikampanjan keinoin.

Suuren suosion tavoitteluun väkivaltainen imago istuu huonosti. Siksi muslimiyhteisö pyrkiikin valkopesemään julkikuvaansa esimerkiksi jakamalla omille köyhille ruokaa ja vaatteita, valehtelemaan valtamediassa omaan pussiin ja esittämällä kaikki muslimien tekemät rikokset “yksittäistapauksina”.

Alkoholi on jäseniltä kielletty, mutta se ei kiellä jäseniään käyttämästä huumausaineita.(Khat ym.)

Se ohjeistaa jäseniään yleensä käyttäytymään kohteliaasti julkisesti mediassa. Tilanne on luonnollisesti toinen, jos vastapuoli edustaa ”väärää mielipidettä”.

5. Sanomaa levittää muun muuassa Yle.

Aktivismistaan se raportoi ahkerasti sosiaalisen median kautta, esimerkiksi tuottaa säännöllisesti omien soluttautujiensa avulla haastatteluja ja ohjelmia.

Maahanmuuttobisneksen ja suvakkien avulla muslimien viljelemä sanasto ja ideologia siivilöityy varsinaisia piirejä laajempaan tietoisuuteen.

6. Maahanmuutto edistää muslimeja

Muslimiliike pyrkii hyödyntämään maahanmuuton ja turvapaikanhakijatilanteen synnyttämää tilanne Euroopassa, siirtämällä muslimeja kaikkialle.

Ns hyvyyden apostolien, kuten Merkelin ja Sipilän sympatiat ovat ilmeisiä, vaikka suomalaisten suhtautuminen muslimeihinhin ei yksimieleisen myönteistä olekaan.

Joillakin muslimeilla on isis-yhteyksiä. Kesäkuussa 2015 ihmeteltiin, kuinka moni Torniosta Suomeen tullut irakilainen olisi isisin jäsen. Muslimit vaikenivat kohusta.

7. Pieni, kasvua hakeva liike Suomessa, maailmassa suurempi.

Muslimiliike haalii aktiivisesti uusia jäseniä. Naiset myös lisääntyvät nopeasti.

Länsi-Euroopan islamisoitumisesta konkreettisimpia esimerkkejä ovat sharia-tuomioistuimet Britanniassa, musliminaisten omat uintivuorot uimahalleissa, islamin ankaran kritiikin kriminalisointi vihapuhelainsäädännöllä, sosiaaliturvalainsäädännön mukauttaminen muslimien elämäntapaa palvelevaksi, koulujen joulujuhlien kitkeminen muslimien miellyttämiseksi, juutalaisvainot (näkyvimmin Etelä-Ruotsin kaupungeissa), eurooppalaisten kirkkojen johtoportaan naiivi islamin mielistely ja puolustaminen kirkon jäsenten edun vastaisesti ja niin edelleen.

Umma-käsite on planeettamme yli miljardille muslimille keskeinen identiteetinmuodostuksen väline. Ummalla tarkoitetaan maailman kaikkia muslimeita yhdessä. Useimmat muslimit tuntevat syvää yhteenkuuluvuutta uskonveljien- ja sisartensa suhteen maanosasta riippumatta. Tämä tuli esiin muun muassa Tanskan pilakuvakohun aikaan vuodenvaihteessa 2005–2006, jolloin raivostuneet muslimit mellakoivat verisesti useissa maissa osoittaakseen solidaarisuuttaan uskontovereillaan.
Kanadassa 2011 suoritetun kyselyn mukaan 62 prosenttia maan muslimeista toivoi Sharian saavan lisää jalansijaa maassa. Lisäksi Britanniassa 33 prosenttia muslimeista sallisi muslimin tappamisen, mikäli hän luopuisi uskonnostaan.
Islam ei tunnusta sananvapautta samalla tavalla kuin me länsimaisessa demokratiassa sen tunnemme.

Tosiasiallisesti islamilaisten valloitussotaretkien seuraukset johtivat juutalaisten ja kristittyjen vainoihin ja joukkosurmiin sekä Välimeren alueella vallinneen kristillisroomalaisen korkeakulttuurin lopulliseen tuhoutumiseen.
Euroopan ja islamin vuosisataisia suhteita kuvaavat lukuisat veriset sodat ja konfliktit, joita on käyty näiden kahden kulttuurialueen rajaseuduilla. Viimeinen muslimien sotilaallinen rynnistys Euroopan sydämeen torjuttiin vasta 1648 yhteiseurooppalaisten joukkojen murskatessa ottomaaniarmeijan Wienin porteilla.

Ne, jotka ovat saaneet oleskeluluvan, ottavat paperittomia asumaan kämppiinsä. Yhdellä arabimiehellä asui yksiössä Helsingissä kaksi paperitonta asukasta, joilta hän veloitti 200€ vuokraa molemmilta. Eli hän sai sossulta kämpän ja satoja euroja rahaa, ja vielä lisäksi 400€ tuloja alivuokralaisilta. Arabilla on vaimo kotimaassa, mutta hän toi kämppään aina välillä suomalaisia, nuoria tyttöjä, jotka hän juotti humalaan ja sitten hyväksikäytti heitä.

Näin kertoi eräs, joka oli ennen oleskeluluvan saamista asunut tämän miehen luona. Alivuokralaisille oli tarjottu töiksi Pasilan moskeijassa liikkuvan varastetun tavaran myymistä sekä huumekauppaa.

Sossun täytyisi hieman tarkistella, keitä meidän maksamissa kämpissä oikein asuu. Naapurit voivat myös olla tarkkoina. Jos asunnossa vaikuttaa asuvan muita kuin siellä pitäisi asua, siitä voi tehdä ilmoituksen poliisille tai sossulle. Kouluissa ja kotona on tärkeä puhua tytöille siitä, miten tällaisten aikuisten miesten antama huomio ei koskaan ole vilpitöntä ja usein heillä on vaimo tai useampikin jo olemassa.

Pasilan moskeijasta maahan tulevat muslimit saavat vankan tukiverkoston, jonka kautta löytyy asunto ja mahdollisuudet rikolliseen elämään. Eräs arabi kaupitteli muka omaa iPadiaan moskeijareissun jälkeen. Se oli selvästi varastettu nuorelta suomalaiselta tytöltä, sillä siihen oli liimattu suloisia kissatarroja ja taustakuva sekä ladatut pelit olivat selvästi lapsen/nuoren kiinnostuksen mukaisia – eivät aikuisen miehen. Toinen myytävä asia oli kännykkä, joka oli ladattu täyteen ällöttävää pornoa. Sen uskon olleen miehen oma. Taisi saada jostain varastettua uudemman mallin, kun tämä oli nyt myytävänä.

Jos poliisi haluaa suojella suomalaisia, heidän tulee laittaa Pasilan moskeijaan vartijat ja kamerat. Lisäksi sossun täytyy alkaa vierailla asiakkaiden kotona ennalta ilmoittamatta tai ainakin lyhyellä varoitusajalla. Paperittomien määrä tulee nyt kasvamaan valtavasti. He ovat selkeä turvallisuusriski. Olemme nähneet, mitä turhautuneet, nuoret muslimimiehet ovat tehneet, kun eivät ole saaneet ilmaista elämää Euroopassa. Vankilaan heidät täytyy sulkea ja siirtää sieltä suoraan kotimaihinsa. Ihan sama, onko Suomella sopimusta palautuksista Irakin kanssa vai ei. Näillä miehillä ei ole matkustusasiakirjoja, joten heidän kuuluukin olla omassa maassaan.

Länsi-Euroopan islamisoitumisesta konkreettisimpia esimerkkejä ovat sharia-tuomioistuimet Britanniassa, musliminaisten omat uintivuorot uimahalleissa, islamin ankaran kritiikin kriminalisointi vihapuhelainsäädännöllä, sosiaaliturvalainsäädännön mukauttaminen muslimien elämäntapaa palvelevaksi, koulujen joulujuhlien kitkeminen muslimien miellyttämiseksi, juutalaisvainot (näkyvimmin Etelä-Ruotsin kaupungeissa), eurooppalaisten kirkkojen johtoportaan naiivi islamin mielistely ja puolustaminen kirkon jäsenten edun vastaisesti ja niin edelleen.
Umma-käsite on planeettamme yli miljardille muslimille keskeinen identiteetinmuodostuksen väline. Ummalla tarkoitetaan maailman kaikkia muslimeita yhdessä. Useimmat muslimit tuntevat syvää yhteenkuuluvuutta uskonveljien- ja sisartensa suhteen maanosasta riippumatta. Tämä tuli esiin muun muassa Tanskan pilakuvakohun aikaan vuodenvaihteessa 2005–2006, jolloin raivostuneet muslimit mellakoivat verisesti useissa maissa osoittaakseen solidaarisuuttaan uskontovereillaan.
Kanadassa 2011 suoritetun kyselyn mukaan 62 prosenttia maan muslimeista toivoi Sharian saavan lisää jalansijaa maassa. Lisäksi Britanniassa 33 prosenttia muslimeista sallisi muslimin tappamisen, mikäli hän luopuisi uskonnostaan.
Islam ei tunnusta sananvapautta samalla tavalla kuin me länsimaisessa demokratiassa sen tunnemme.
Tosiasiallisesti islamilaisten valloitussotaretkien seuraukset johtivat juutalaisten ja kristittyjen vainoihin ja joukkosurmiin sekä Välimeren alueella vallinneen kristillisroomalaisen korkeakulttuurin lopulliseen tuhoutumiseen.
Euroopan ja islamin vuosisataisia suhteita kuvaavat lukuisat veriset sodat ja konfliktit, joita on käyty näiden kahden kulttuurialueen rajaseuduilla. Viimeinen muslimien sotilaallinen rynnistys Euroopan sydämeen torjuttiin vasta 1648 yhteiseurooppalaisten joukkojen murskatessa ottomaaniarmeijan Wienin porteilla.

Lähde:

keskustelu.suomi24.fi/t/14483381/7-asiaa-jotka-sun-tulee-muslimeista-tietaa

www.youtube.com/watch?v=-L_0zE2EGmY

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.