Valtakunnanvalehtelija Saku Timonen

Valtakunnanvalehtelija Saku Timonen SDP on 100% toivoton suvakki, joka elää omassa valheen kuplassa. Timonen koittaa epätoivoisesti käännyttää muita ihmisiä suvakeiksi ja selitellä valheilla asiat aina suvakki näkökannalle. Jos olet eri mieltä Timosen kanssa maahanmuutosta olet automaattisesti rasisti. Timonen valehtelee julkisesti ja koittaa sepittää valheita omille suvakki uskovaisille. Timosen blogissa kommentit on estetty vain sen takia, että on vain yksi oikea totuus ja se on Timosen valehtelema totuus. Kuplassa on mukava elää ja epämukava totuus on pakko estää kaikin tavoin. Lue asiasta lisää alla olevista linkeistä.

Komediaa Iltalehden, Timosen, Auvisen ja Askarin tyyliin

tuonenjoutsen.blogspot.com/2016/09/komediaa-iltalehden-timosen-auvisen-ja.html

Uuninpankkopojan antautuminen

tuonenjoutsen.blogspot.com/2016/08/uuninpankkopojan-antautuminen.html

Saku Timosen totuuden hetki: tarina rasistisesta pahoinpitelystä oli vale
58-vuotiaaksi oikeustieteen kandidaatiksi esittäytyvä demarien aktivisti Sakari Timosella, ”Uuninpankkopoika Saku Timosella”, on ollut kovat päivät, koska todellisuus ei osoittautunut hyvän sepitetyn tarinan kaltaiseksi, mutta taru sopi hyvin hänen aatteelliseen ohjelmaansa.
mvlehti.net/2016/09/13/saku-timosen-totuuden-hetki-tarina-rasistisesta-pahoinpitelysta-oli-vale/

mvlehti.net/?s=saku+timonen

Sitten tuli bannit, vaikka en ehtinyt kirjoittaa koko ryhmään mitään. Tämä kuvastaa kyllä näiden suvakkien todellisuutta ja maailmankuvaa erittäin hyvin. Koska he eivät salli yhtään sellaisia ääniä tai mielipiteitä, jotka sotivat heidän ahdasta ja sokeaa maailmankuvaansa vastaan. Sellainen kun on heidän pienelle egolleen liikaa.

Saku Timonen on itsekeskeinen suvakki narsisti joka elää omassa kuplassa, kuvittelee ja valehtelee kaikille.

Sakun kirjoitukset noudattaa pääasiassa samaa kehäteoriaa eli “se vaan on näin koska se on näin”. Mitään ei perustella, mutta fiksut lukijat ampuu Sakun jutut helposti alas, ja sitä Saku ei kestä.
Saku ei varsinkaan kestä sitä, ettei pärjää sanajudossa Tiinalle.

Kirjoittanut: Tiina W

 

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Jos kyseistä Tiina Wiikin paljastus kirjoitusta ei heti poisteta. Teen rikosilmoituksen poliisille vihapuheesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaa. Älkää lukeko näitä rasistien juttuja ja levittäkö niitä somessa. Nämä rasistit vievät minulta nimen ja maineen. Sanokaa ei rasismille ja rasisteille. Taistelu rasisteja vastaan jatkuu. Suomimedia on rasistinen media! Jotta totuus ei koskaan paljastuisi.

Comments are closed.